Hei damer,

Etter alle de gale kaosene i ekteskapet kommer bryllupsreisen! Det er her nygiftene starter et nytt bånd sammen og drømmer om deres fremtid sammen. Bryllupsreise periode er virkelig den gyldne perioden. Hver jente vil at den skal være perfekt. I dagens post, la oss snakke om bryllupsreise essensielle at du trenger det på din bryllupsreise, slik at du vil bekymre deg mindre om andre ting og helt gi din utelukkede oppmerksomhet til din hubby.

1. Begynn aldri pakken uten å lage en liste først. Planlegg dager før hvilken destinasjon du er på vei til, hva ville være temperaturen og hva du kanskje trenger der? Lag en grundig liste og start pakningen. 2. Oppbevar alle dine reisedokumenter som passet ditt, sjåførens lisens, flybillett og alle bekreftelses- og reservasjonsnumre innenfor den trygge rekkevidden av hendene dine. 3. Ikke glem å legge til et digitalkamera til din viktigste liste. År etter år vil minner fra fotografiene få deg til å smile selv i de vanskeligste situasjonene.

4. Husk klimaet på stedet du besøker og pakk deretter. Hvis du skal til en stranddestinasjon, kan du kjøpe fargerike og pulserende bikinier, tanker, sommer kjoler, shorts og alt som er morsomt og quirky. 5. Hvis du er på vei til fjell, så gå til stykker som du skal bruke som lag. På denne måten må du pakke mindre og du vil kunne få mest mulig ut av antrekkstykkene. 6. Uansett hvor du går, ikke glem å legge til minst 2 sensuelle kveldskjoler eller kjoler for de stearinlysde dagene ved bassenget eller havet. 7. Når du har bestemt deg for klærne du ville ha på bryllupsreise, pakker du dem på en måte som du vant. Du må bekymre deg for å velge et antrekk. Hold antrekkene klare og legg dem i kofferten. 8. Du bør velge sko etter behov og komfort. De kan variere fra flip-flops, sandaler, hæler til kne høye støvler eller støvler i henhold til bryllupsreise destinasjonen. Med alle disse tingene, ikke glem å pakke badetøy og komfortable sko. 9. Du kan være på noen medisiner og har det travelt å pakke. Ikke glem å ta alle legemidlene du trenger på et nytt sted. 10. Bryllupsreiser handler om å starte et nytt bånd med din hubby og hylle de romantiske øyeblikkene, og for å gjøre dem ekstra spesielle, pakk sexy undertøy med deg.

Makeup Essentials Trenger jeg virkelig å fortelle IMBBians om hvilke sminkeartikler som skal pakkes? Dette er en veldig grunnleggende liste, man kan trekke fra eller legge til (mye!) I henhold til ens behov.

1. Uansett hvor du går, er solkrem en ting du aldri må glemme. En solkrem er et must, uansett hva klimaet er. 2. Vask og condition håret ofte er ikke mulig mens du er på bryllupsreise. Så på den tiden kommer tørr sjampo til å redde håret ditt og ser sunt, skinnende og nydelig ut. 3. Din CTM rutinemessige nødvendigheter bør heller ikke glemmes for å ta fullstendig hudpleie og ikke glem å ta med remover kluter også. 4. En CC-krem kan også tas for å gi huden en umiddelbar løft og lysende effekt. 5. En leppestift kan virkelig gjøre et ansikt skiller seg ut. Så gå for den som passer din fancy. 6. Bortsett fra alle disse tingene, hold sikkerhetsnåler, en nål, en kraftbank, ekstra penger gjemt i et sted, tamponger, solbriller, og noen hårtilbehør også.

Bildekilde: 1, 2, 3

Topp ti Pre-Bridal Beauty Behandlinger Makeup for indisk brud | Indian Bridal Makeup 5 enkle hudpleie tips for ville-være bruder 5 ting du bør alltid spørre din makeup artist før bryllupsdagen Tips du må vite om du vil gjøre ditt eget bryllupsmakeup 30 vakre og trendy brude frisyrer Hvordan velge den perfekte drømmende bruden Lehenga Bridal Emergencies og fikse dem Topp 10 parfymer for bruder

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: