DIY Face Pack for fjerning av arr

Hei alle sammen,

Jeg håper dere alle gjør det bra. Hvordan var din lange utvidede helg? Gruva var flott og jeg likte det grundig. Jeg har allerede begynt å vente på de kommende helgene. Jeg har laget noen flotte planer for søndag.

I dag skal jeg dele min nåværende favoritt DIY med dere alle. Jeg er sikker på at du alle har møtt problemet med akne. Men problemet som plager mer enn akne er de stygge arrene som det etterlater seg som et tegn på kjærlighet. Jeg fikk utallige antall akne i mitt høyskoleliv, takket være junk food og mitt unscheduled life. På en eller annen måte forsvant akne etter noen tid, men arrene var ikke klare til å forlate meg. Jeg prøvde alt mulig produkt tilgjengelig i markedet, men ingenting fungerte for meg. Endelig ga moren meg denne super flotte oppskriften som hjalp meg mye til å fade i arene mine.

Så, uten å kaste bort noe mer tid, forteller jeg deg raskt ingrediensene som kreves i ansiktspakken og prosedyren.

Ingredienser som kreves:

• 3 skje Råmelk • ½ Skje Muskatpulver (Jaifal) • ½ Spoon Liquorice Powder (Mulethi) • 1 skje Sandal Powder (Chandan) • Klype av Saffron (Kesar)

Fremgangsmåte:

Trinn 1: Ta melk i en liten bolle og legg til safran i den. La det stå i 20-30 minutter. Steg 2: Når melken blir gulaktig i fargen, legg til Muskat, Alkohol og sandeltre i den og lage en pasta. Trinn 3: Påfør denne blandingen på det infiserte området og la det stå i 30 minutter. Trinn 4: Når ansiktspakken tørker, vask ansiktet med lunkent vann og bruk din favoritt fuktighetskrem.

Fordeler med ingrediensene som brukes:

• Melk: Den er full av vitaminer og proteiner. Det hjelper til å behandle tørr og flau hud, øker kollagenproduksjonen, senker prosessen med aldring og holder huden fuktig og sunn.

• Muskat: Det er et kraftig ayurvedisk middel for å bekjempe akne. Det hjelper med å få jevn, oppdatert og feilfri hud. Det kan også brukes som en skrubbe for å forbedre hudfarge.

• Lakkris: Den har anti-bakterielle og helbredende egenskaper. Det hjelper med å forhindre kviser og det vanlige programmet gjør huden rettferdig.

• Sandeltre: Det er et anti-biotisk element som gjør huden vår fri for virus og bakterier. Det hjelper med å rydde arrene og gjør ansiktet mykt og fuktet.

• Saffron: Den har naturlige hudlette egenskaper. Det hjelper med å gjøre huden vår strålende og glatt. Det er også effektivt for behandling av akne, blemmer og hudormer.

resultater: Jeg bruker denne pakken fra de siste to månedene, og den har allerede redusert min acne arr opp til 75%. Jeg håper det vil fjerne de resterende 25% i neste 1 måned. Det er en veldig effektiv maske som inneholder all godhet i naturen. Jeg bruker det på hver annen dag, men hvis du er smittet av en alvorlig sykdom kalt latskap, kan du også bruke den daglig.

Noen poeng å huske:

• Du vil oppleve liten følsomhet i noen minutter på grunn av tilstedeværelsen av muskatnøtt, men det er veldig normalt. • Du kan erstatte saffron med gurkemeie hvis du ikke har det. • Det er litt vanskelig å få pulverformet muskat og lakris i markedet, slik at du enkelt kan male dem hjemme. • I stedet for å bruke det bare på de infiserte områdene, kan du også bruke det på hele ansiktet, det fungerer som en flott ansiktspakke.

Jeg håper du vil like denne ansiktspakken, og det vil vise de samme resultatene på deg også. Det vil ta litt å vise resultatene, så ha litt tålmodighet. Og ikke glem å dele din erfaring med meg.

Lett hjemmelaget ansiktspakker for tørr og fet hudAnti Aging Hjemmelaget Face Pack (med bilder)10 tips for glødende hud fra kjøkkenhylleHjemmelaget Gurkemeie Face Pack for Skin Baking Pulver Spot Behandling for akne: gjør-det-selvHerbal Ice Cubes For Pimple Prone Skin: Gjør det selvRose og Sugar Face Scrub: Gjør det selv Hvordan bli kvitt akne arrHvordan å behandle kroppens acne arrGrønn te ansiktskrem maske å fade akne arr: Gjør det selvHerbal Face Pack å behandle Acne Marks - Gjør det selv

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: