MAC Pearlglide Intense Eyeliner i Black Swan Review

Produkt kjøpt av IMBB

Hei damer,

Før IMBB hadde jeg et kjærlighetshattforhold med eyeliners / øye blyanter. Jeg pleide å elske dem på mine øyne, men jeg klarte ikke å rette mine øyne helt alene. Etter å ha fulgt noen opplæringsprogrammer på IMBB og med konstant praksis, har jeg forbedret, og nå elsker jeg å holde øynene regelmessig. For noen merkelig grunn, liker jeg ikke å bruke vanlig svart liner på mine øyne hvis ingen annen øye sminke er på. Så, jeg ser alltid etter brun / brunaktig svart / gråaktig nyanser. Jeg elsker å ha glitrende liners til tider som i motsetning til matte liners, disse kan jazz opp hele øye sminke uten å bruke noen øyeskygge. Siden MAC Pearl Glide serien kommer med mange flotte glitrende nyanser, valgte jeg Black Swan fra serien.

Pris:

Rs. 1100 / -

Produktbeskrivelse:

Et øye blyant som gir rik, luksuriøs farge med et snev av glitrende og glitrende. Myk, glatt, kremaktig formel glir på for en perfekt intens linje, men den myke tekstur gjør at du kan blande. Langvarig. Smudgeproof.

ingredienser:

Min erfaring med MAC Pearlglide Intense Eyeliner i Black Swan:

Black Swan er en rik svart skygge med fint sølv + blå glimmer i den. Disse kulefargede shimmers gir denne svarte liner en gråaktig nyanse. Denne nyansen ser vakker ut mot mørkebrune øyne som de fleste av oss indianere har, og jeg føler at dette vil se bra ut med andre øyenfarger også. Shimmeren gir en morsom effekt til den ellers kjedelige, vanlige, svarte lineren. Det ser bra ut for dagen, så vel som natt ser ut og passer for fester. Ved å smutte denne liner, kan man skape et fint svart + grått røykfylt øye med glitter som jeg har gjort i swatch-bildene.

Denne liner er veldig kremaktig og glir lett. det slenger ikke den følsomme øyelokkhuden. Etter søknad, vent i et minutt eller noen sekunder, og se denne kremete lineren vende seg til en flekkfast og vanntett liner. Hvis du vil lage et flekkete utseende, bør du være rask. Denne liner forblir på mine oljede øyelokk for hele dagen eller til jeg ikke fjerner det selv. Meget liten krølling skjer etter 8-9 timer, men ingenting annet. For å fjerne den, må du bruke en oljebasert rengjøringsmiddel. En oljefri rengjøringsmiddel tar det ikke helt ned. Shimmers er ikke klumpete men fine; Imidlertid har de en tendens til å spre seg over hele ansiktet ditt hvis det ikke brukes riktig. På grunn av forekomsten av glimmer, er dette ikke egnet for bruk på vannlinjen, det kan irritere øynene dine dårlig.

Den eneste ulempen er bortkastet av produktet mens det skjer, men hvis du bruker en god skjerp, så vil det i noen grad hjelpe. I helhet er dette et flott alternativ for de kjedelige, vanlige, svarte liners. Jeg anbefaler dette til alle jentene som liker å bruke blyantliners og leter etter langvarig, flekkbestandig, vanntett, svart liner med glitter. Dette vil sikkert gi deg mange komplimenter på fester og natt-outs, så gå for det!

Pros av MAC Pearlglide Intense Eyeliner i Black Swan:

  • Nydelig nyanse.
  • Fleksibel og vanntett.
  • Langvarig, selv på oljede øyelokk.
  • Veldig kremaktig tekstur.
  • Ingen tugging på huden, glir uten problemer.
  • Veldig pigmentert.

Ulemper med MAC Pearlglide Intense Eyeliner i Black Swan:

  • Produktspild under skarphet.
  • Denne liner ville ikke komme helt uten olje-basert rengjøringsmiddel.

IMBB Rating:

4.5/5

Ville jeg tilbakekjøpe MAC Pearlglide Intense Eyeliner i Black Swan?

Jeg kan, men vil gjerne prøve litt flere farger fra dette området.

MAC Pearlglide Intense Eyeliner Crayon - Understrøm MAC Pearlglide Intense Eyeliner - Bensinblå MAC Pearlglide Intense Eyeliner - Black Line MAC Fluidline Gel Eyeliner - Waveline & 5 More MAC Pro Longwear Eye Liner - Svart Ice MAC Liquid Eyeliner i Boot Black MAC Fluidline Eye Liner Gel-Makroviolett L'Oreal Ekstra Intense Væske blyant Eyeliner Colorbar Kohl Intense Eyeliner Best Liquid Black Eyeliners Tilgjengelig i India: En Samling

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: