Hei der elsket! Jeg vil vise deg blomsterkulen opplæringen i dag. Den ene er en hverdag / kontor frisyre og en annen fest / event frisyre. Begge disse kan du justere og tilpasse dine preferanser, kle det opp eller ned eller bare hold det veldig enkelt med bare flettet alene. Basen av disse to boller er tauet flettet. Tauflettet var personlig det vanskeligste for meg å mestre, bare fordi jeg ble frustrert veldig fort når flettet ble løsnet på slutten, og tapte det er "tau" som effekt. Den eneste måten å komme seg rundt på er å virkelig tenke på det når du fletter. Jeg er sikker på at mange andre vanligvis gjør fletninger tankeløst, fordi det er så rutinemessig og vi vet det så bra. Men denne flettet er ikke sånn. Du må konsentrere deg om det du gjør, men vær forsiktig så du ikke slenger for mye på røttene, noe som vil ende opp med å skade håret ditt. Det er ikke nødvendig å være tøff og slug i det hele tatt, du kan være forsiktig og flettet vil være like hyggelig og behagelig!

Kontor / Everyday Flower Bun Frisyre:

Del håret ditt over ørene dine, samle på baksiden og binde i en hestehale. Du har nå en halv opp halve ned frisyre. Nå del ponyen i 2 seksjoner og begynn å vri dem begge i retning med urviseren (gå bort fra ansiktet ditt) og start så snurre seksjonene rundt hverandre mot urviseren (mot ansiktet). Dette er den vanskeligste delen i flettet. Du må fortsette å vri og snu til du kommer til slutt på hestehale og deretter knytte den av med et gummibånd.

Nå begynner du å pakke flettet rundt basen av hestehale helt og første bobby pin endene; Dette vil sørge for at bunken din ikke kommer til å bli forkastet mens du klemmer resten av den på plass. Nå, når enden er sikker, begynner du å klemme rundt bunken. Jeg legger vanligvis hvor som helst fra 4 til 6 bobby pins i. Legg et dekorativt klipp hvis du vil og spray bunsen med hårspray.

Party Flower Bun Frisyre:

Samle alt håret på baksiden og binde i en hestehale. Plasseringen av hestehale er bare din preferanse; Du kan sette den høyt oppe på kronen din eller nede under nakkens nakke. Jeg pleier å gjøre mitt sted et sted i midten. Del din hestehale i 2 seksjoner og legg en side til side ved å ta den til forsiden og knytte den av med et gummibånd.

Del det første avsnittet i to deler og begynn å vri dem begge i retning med urviseren (gå bort fra ansiktet ditt) og begynn å vri seksjonene rundt hverandre mot urviseren (mot ansiktet). Fortsett å gjenta dette til du når hårets ende. Slip den av med et gummibånd. Gjenta de samme trinnene med den andre delen. Du har nå to tauflett i hestehale.

Nå begynner du å vri en av flettene rundt bunnen av hestehale og sikre at den er slutt først, pin 1 eller 2 flere ganger rundt bunken. Når denne fletten føles trygg, knyt den andre flettet rundt den første og begynn å klemme den andre på plass. Jeg bruker ca 6 pins rundt bunken. Når alt er sikkert, legg til tilbehørene dine hvis du bruker dem og påfør hårspray for å sette det på plass.

Tips:

  1. Bær alltid en kompakt (med speil) og ekstra Bobby-pinner og gummibånd med deg, siden bunken kan komme til skade hvis den ikke er riktig festet. Hvis du har sikret hele håret ditt i bunken, har dette mye mindre sjanse til å skje.
  2. Måten å vite om du har gjort flettet riktig, er å sjekke etter å ha lagt den i gummibåndet. Det bør ikke komme fortrykket og taper effekten av tauet.
  3. Bobby pinning er like mye av en kunst som fletning jeg tror. Det kan gjøre eller ødelegge frisyrene dine. Så alltid pin med den wiggly buede delen går i nærheten av hodebunnen og den rette delen av tappen går inn i bunken. Dette er den beste måten å holde håret på plass. Så skal tappen gå vinkelrett på håret ditt, med den skarpe delen som vender mot håret ditt. Også, pinnene skal aldri skade eller slep på håret ditt. Hvis dette skjer, ta ut pinnen og reposisjonen og pek på igjen.
  4. Hvis du vil ha enda mer grep for pinnene dine, spray sprøytene med hårspray før du bruker dem.
  5. Vær tålmodig mens du gjør tauets flett, det tar øvelse å få rett, men jeg oppfordrer deg til ikke å bli frustrert og gi opp. Som strikking tar det bare øvelse og tålmodighet. 🙂

Rose Bun - Long Straight Hair Styling Tutorial Kareena Kapoors beste frisyrer Sonam Kapoors beste frisyrer Stilig og trendy kontor frisyrer Easy College / Office Frisyre For Middels Til Langt Hår Rask og enkel fest frisyrer Hestehale frisyrer Frisyre: Frisyrer til langt hår Chic frisyre for midje lengde hår Hår stil - 8 fantastiske grunner til å få et kort hår klippe Lett hår stiler for sommersesongen Hvordan velge frisyrer i henhold til ansiktsform

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: