Jeg kjøpte denne parfymen sammen med parfymeoljen fra samme utvalg (The Body Shop White Musk Smoky Rose Parfymeolje). Jeg har brukt blomsterdukker før, men dette er første gang jeg har kjøpt en parfyme med parfyme. Jeg har alltid følt at rosen er en "kliché" duft og ville være for overveldende eller kunstig, men duften av denne parfymen er veldig fascinerende og jeg elsker det!

Produktbeskrivelse: Den sensuelt forførende White Musk Smoky Rose Eau de Parfum åpner med en elegant fusjon av bergamot, rosa pepper og solbær, før den stiger opp til et blomstermusket hjerte. Lag med andre Hvite Musk Smoky Rose produkter for å bygge duften. Parfyme. Sensuell, forførende, blomstermusikk. Cruelty-free musk. Langvarig duft. Pris: $ 33 (men har rabatt i ferien årstider).

Min erfaring med kroppshandelen Hvit Musk Smoky Rose Eau de Parfum:

Parfymen kommer i en vakker rosa-svart flaske. Flasken inneholder 50 ml av produktet som synes å være et passende beløp for betalte penger. Flasken har en parfyme mister på toppen - den vanlige typen som følger med de fleste parfymeflasker - jeg har nesten ferdig med produktet, men misten er fortsatt i god form. Flasken er solid, lett å lagre og bære og ser ganske sittende på kjolen min.

Duften har, som navnet antyder, sterke undertoner av rose og noe røykaktig, som musk, men det gjør det ikke maskulin. Jeg liker virkelig aromaen til denne parfymen. Jeg bruker den nær ørene mine, kragebenene mine, pulspunktene mine og noen ganger gni litt til håret mitt siden håret holder duften lengst. Jeg elsker duften og får komplimenter når jeg bærer den.

Parfymenes slitasje, derimot, er ikke så fantastisk som jeg hadde ønsket. Det vil vare en time eller så alene, men jeg pleier å parre det med parfymeoljen fra samme rekkevidde, og det forbedrer oppholdskraften til noen flere timer, men igjen, ikke så lenge jeg ønsker, og må være på nytt. Så, for å nyte disse komplimenter, må jeg bruke produktet på nytt fordi det ikke er igjen spor av det.

Dette produktet har konsistens som dine vanlige parfymer - det er fargeløst og etterlater ingen flekk på huden eller på klærne. Det brenner ikke eller irriterer huden, så jeg antar at alkoholinnholdet ikke er for høyt og sannsynligvis ikke vil mørke hud eller ødelegge smykker som de fleste parfymer gjør. En annen ting jeg liker om dette produktet er listen over korte ingredienser, som jeg foretrekker i kosmetiske produkter.

Jeg liker mye duften, men det er svært lite sannsynlig at jeg vil tilbakekjøpe dette produktet på grunn av sin lave oppholdsstyrke. Men det er verdt et forsøk, spesielt for sin fascinerende duft, og du er bundet til å få komplimenter for det, så lenge duften varer.

Pros av Kroppsbutikken Hvit Musk Smoky Rose Eau de Parfum:

  • Produktet kommer i en svært tiltalende emballasje. Den vakre flasken er et stort salgsargument for dette produktet.
  • Flasken inneholder 50 ml parfyme som er en god mengde for 33 dollar
  • Duften er fascinerende - den har en sterk ros aroma og undertoner av noe røykfylt og jordaktig.
  • Body Shop-produktene er lett tilgjengelige i de fleste land.
  • Misteren er robust og dispenser produktet godt.

Ulemper av kroppshandelen Hvit Musk Smoky Rose Eau de Parfum:

  • Duften varer ikke lenge, selv når den er parret med lotion og parfymeolje fra samme rekkevidde.

IMBB Rating: 3/5

Kroppsbutikken Hvit Musk Smoky Rose Parfyme Olje The Body Shop White Musk Smoky Rose Parfyme Oil Review Kroppshandelen Hvit Musk Smoky Rose Kroppsvask Kroppshandelen Hvit Musk Rose Kropp Lotion Kroppshandelen Hvit Musk Smoky Rose Fragrance Mist Kroppsbutikken Hvit Muskus Blush Chiffon Fersk Kropp Mist The Body Shop Strawberry Eau De Toilette Kroppshandelen Black Musk Eau De Toilette Kroppshandelen Shea Eau De Toilette Kroppsbutikken British Rose Eau De Toilette

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: