Hudtype: Normal til tørr

Gjennomgang av to produkter i dette innlegget - Bioderma Photoderm Max Aquafluid SPF 50+ og Shiseido Ultimune Power Infusing Concentrate.

Bioderma Photoderm Max Aquafluid SPF 50+:

Produktbeskrivelse: Passer for alle hudtyper, til og med kombinasjon til fet hud, hud som er følsom eller intolerant mot alle typer sollys, veldig god hud med frynser. Hud utsatt for maksimal sollys. Hyggelig og enkel applikasjon takket være en flytende tekstur så lett som vann. Meget høy daglig beskyttelse mot skinn, med en tørr finish, ideell for alle hudtyper, til og med kombinasjon til fet hud Oljefri formel * Pris: INR 1200 ca.

Min erfaring med Bioderma Photoderm Max Aquafluid SPF 50+:

Jeg liker alltid å bytte solkrem og den eneste grunnen er at jeg kjeder meg om å bruke de samme greiene. Også, jeg elsker å eksperimentere med nye ting. Jeg har ganske mye ferdig med å bruke denne Bioderma solkremet. Jeg har et kjærlighetshattforhold med denne. Før jeg skriver min erfaring, vil jeg nevne at jeg er langt forbi hele opplevelsen av solkrem, og etterlater et hvitt kast og blir for fettete. For meg er solkrem som den dårlige medisinen, du bare suger den opp. Også, hvis den hvite støden plager deg alt for mye, gjør hudpleie noen ti minutter før og beskytt huden.

Raske pekere om denne solkrem:

  • Har ingen duft til det.
  • Lever et hvitt kast hvis du bruker mye på en gang, men legger seg ned etter noen gode 10 minutter. Jeg ville sette den i en "ashy" solkrem kategori.
  • Gir en høy beskyttelse av SPF 50+.
  • Tekstur er vassen og sprer jevnt på huden.
  • Beskytter mot UVA og UVB stråler.
  • Jeg har ikke brukt den i ekstrem sol, så jeg kan ikke si at den gir beskyttelse mot soling, men det gir beskyttelse mot sol og det for ganske mye.
  • Denne solkremet har "mobil bioproteksjon" som aktiverer hudens naturlige beskyttelse, beskytter celler og bekjemper for tidlig hudalder.
  • Den er fri for parabener.
  • Jeg finner det ikke så fettete, og etter at det er avgjort, kan jeg lett fortsette med sminkerutinen min. Det ser skinnende ut etter påføring. Det forstyrrer ikke sminken jeg legger på toppen. Siden det er så høyt SPF solkrem, foreslår jeg ikke å bruke før sminke når du har tatt bilder med flash.
  • Den eneste og største ulempen er at den en gang stikker øynene "veldig dårlig", og hvis det skjer, er det nedoverbakke derfra. Jeg må vaske ansiktet mitt, øynene og deretter starte på nytt. Og det er den eneste og største grunnen til at jeg ikke vil tilbakekjøpe denne solkrem. Jeg likte tekstur og følelsen av det, men kan ikke håndtere stikkingen.

IMBB Rating: 2.9/5

Shiseido Ultimune Power Infusing Concentrate:

Påstander: Shiseido Exclusive Ultimune Complex ™, er formulert med bulgarsk rosevann, Aqua i basseng og gjærekstrakt for å beskytte og styrke huden mot daglig skader og tegn på aldring. Kraftig botanisk blanding av Gingko Biloba Leaf Extract, Shiso og Thyme opprettholder en sunn hudoverflate og beskytter mot urenheter. Pris: USD 67 / INR 4800 for 30 ml.

Min erfaring med Shiseido Ultimune Power Infusing Concentrate:

Jeg har ganske mye ferdig med å bruke flasken. Jeg har brukt det nesten 2 måneder, dag og natt, og ærlig talt, jeg har ikke sett noen forskjell ved å bruke dette infusjonskonsentratet. Det er et ekstra skritt i hudpleie du bruker før serum. Så hudpleie er nå - cleanser-toner-konsentrat-serum-fuktighetskrem-solkrem. Det lukter veldig fint og har en herlig rosenrød duft til den; ingenting overveldende, men som en nydelig frisk lukt, og det legger seg ned. Jeg vil gjerne antage at det gjorde noe bra for huden min, men ærlig talt ser jeg ingen forskjell. Jeg stoppet med å bruke det i en uke for å se om jeg savnet noe, vel ikke tro det!

Hvis du vil ha et ekstra skritt i hudpleie, er et konsentrat et godt tillegg. Et konsentrat skal øke effektene av hudpleie du legger på toppen. For meg er det et skip! Det er dyrt. Jeg så ikke mye forskjell. Jeg vil imidlertid vurdere å prøve noe annet i samme kategori. Dette produktet brøt meg ikke ut. Jeg likte den lette, milde tekstur som suger lett inn i huden uten å etterlate noen rester. Jeg elsket den nydelige røde ombre-emballasjen. Selve produktet ... ikke så mye.

IMBB Rating: 2.8/5

Bioderma Photoderm Spot Cream SPF 50+ Bioderma Atoderm Crème Bioderma Sebium Pore Refiner Bioderma Sensibio H2O La Roche Posay Anthelios XL SPF 50+ Ultra Light Fluid Lakme Sun Expert Ultra Matte Gel Solkrem SPF 50 PA +++ Shiseido Ultimune Eye Power Infusing Eye Concentrate Shiseido Eudermine Revitaliserende Essens NARS Skin Optimal Brightening Concentrate Kiehls Midnight Recovery Concentrate Tom Ford Intensive Infusion Concentrate Extreme Guerlain L'Or Pure Radiance Face Primer konsentrerer med rent gull

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: