Hei min Choco paier,

Som vi alle vet at festlig og bryllupsår er her, har jeg shortlisted noen virkelig gode ting som er må-haves i sminke sminke. Alle disse tingene er budsjettvennlige og er veldig gode i kvalitet.

1. Øyeskygge

Maybelline Diamond Glow Eye Shadow QuadVinrosa Dette er en vakker quad med svært pigmenterte farger. Dette har også en høylysskygge (første nyanse), og har også en ganske lys rosa nyanse, som kan brukes som rødme og øyenskygge. Denne quad har også en dyp fiolett nyanse, som ville være perfekt for det fiolette røykeøyet. Hvis det ikke samsvarer med antrekket ditt, kan du også gå til matchende quad. Maybelline har 12 eller flere quads i forskjellige farger.

2. BB krem

Garnier BB Cream Dette er den beste BB-krem jeg noensinne har brukt. Du trenger ikke å sette fuktighetskrem, fundament, concealer separat; bare kaste denne lille magiske krem ​​i vesken din, og du er god å gå.

3. Blush

Hvis Maybelline quad-skyggen ikke samsvarer med antrekket ditt og du må få en separat rødme, gå for enten MUA-krembluss eller gå for MUA-pulverbluss. Begge disse rødmen er sint pigmentert og har så god oppholdskraft. De er tilgjengelige for 150-200 INR, noe som gjør dem super rimelige.

4. Mascara

Maybelline Colossal Volume Express Mascara Dette er en flott mascara for de som leter etter volum og lengde. Mascara er veldig viktig i din forfengelighet, da det virkelig forandrer hele sminkeutseendet ditt ved å gi deg vakre, store øyne.

5. Kompakt

Maybelline Alt i ett klart glød kompakt Denne kompakten er virkelig fantastisk som den kan brukes som enten våt eller tørr. Dette gir medium til full dekning og kan fungere som en fin skjult. Det ser naturlig ut og ser ikke ut pulveraktig eller kalkaktig.

6. leppestift

For leppestift har jeg 3 valg som er veldig fantastiske:Lakme 9 til 5 leppestift: Dette er en flott pigmentert leppestift og gir halv matt overflate uten å tørke leppene.Maybelline Color Sensational Velvet Matte: Dette er en flott semi-matt lip polish for fløyelsete lepper.Elle 18 Color Pop Lipstick: Herregud! Dette er en fantastisk leppestift gutta, høyt pigmentert leppestift og holde leppene fuktig og næret. Det beste er at det er den billigste leppestiften med den beste kvaliteten som er tilgjengelig i markedet.

7. Kajal

Kajal er et must for indianere, så jeg vil foreslå å ha Maybelline kolossal kajal som det kunne gjøre arbeidet med øyenliner også og har en veldig god oppholdskraft uten å bli flekkete.

8. Spiker maling

Maybelline fargeshow neglelakk Få den vakre fargen med disse Maybelline-fargeshow-nagelmalingene. De er rimelige og har en god kvalitet.

Så, dette var de tingene du kan bruke til denne bryllups- og festival sesongen. Jeg kan garantere at du ikke vil angre på å kjøpe noen av disse tingene

Elsker XOXO

Bildekilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Awesome Beauty Hacks for travle jenter 8 Skjønnhetstips og triks Hver kvinne trenger å vite 10 skjønnhetstrykk Hver nydelig supermodel kjenner om Dos and Don'ts of Sweat Proof Beauty Routine Dos and Don'ts of Strobing Daglig hudpleie vaner - Dos og Don'ts Daglig Vinterskjønnhetstips 10 hjem rettsmidler for å behandle Chapped Lips Gjør og gjør ikke for ungdommelig hud Hudpleie for hender: Hvordan holde hånden din vakker og myk

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Jan 27 2020