Av Keerthi M.

Hei damer,

Jeg vil gjennomgå et hårpleieprodukt i dag. Jeg har en uendelig liste over hårprodukter. Jeg vil gjennomgå en permisjon / stylingkrem fra merkevaren Shea Moisture. Som alle andre Shea Moisture-produkter, er denne stilmelken også fri for parabener, mineralolje, sulfater, paraffin og syntetiske farger.

Pris: $12 ingredienser: Deionisert vann, Butyrospermum Parkii (Shea Butter) *, Cocos Nucifera (Coconut) Olje *, Sukker Stivelse, Silke Protein, Essential Olje Blend, Melia Azadirachta (Neem) Seed Oil, Caprylyl Glycol, Sorbitol Esters, Algen Extract, Hyssopus Officinalis Extract, Salvia Officinalis, (Sage) Leaf og Equistum Arvense Extract, Daucus Carota Sativa (Gulrot) Frøolje, Lonicera Caprifolium (Honeysuckle) Blomst (og) Tocopherol (Vitamin E) Hibiscusblomst Extract * Sertifiserte organiske ingredienser. Hvordan å bruke: Påfør som en skyllende fuktighetskrem og stylingkrem til fuktig, håndkle-tørket hår etter behov.

Min erfaring med shea fuktighet kokos og hibiskus krølle og stil melk:

Produktet kommer i vanlig flaskeemballasje med en dyse dispenser, som er enkel å bruke. Produktet er kremaktig hvitt og lukter godt, det lukter så mye av kokos. Duften dør rundt i noen timer. Denne stilmelken er veldig kremaktig, ikke fettete, og veier ikke håret mitt. Jeg er glad for at det ikke er som en gel og det er derfor ikke klissete. Det sprer seg ut på håret veldig enkelt og blir absorbert raskt.

Håret mitt har en tendens til å se tørr når jeg bærer den naturlig som jeg vanligvis hopper over balsam (jeg vet at det er dårlig!). Så, jeg var på utkikk etter et krembasert produkt for å style håret mitt som ikke ville veie håret mitt ned. Dette produktet kan brukes mer som en krøllkrem, siden jeg vanligvis legger en liten bit til tørt hår før det tørker, og det reduserer frizz og hjelper med lett avtaking.

Jeg kjører den langs håret mitt, så kam og scrunch håret mitt, og voila !, Jeg har myk, naturlig utseende og definerte krøller. Mine krøller ser hoppende og naturlige ut. Også krøllene blir satt for hele dagen. Veldig lite produkt er nok hver fordi bruk av flere har gjort håret mitt greit i noen tilfeller; en enkelt pumpe ville være nok for min skulderlengde hår. Jeg har sluttet å bruke hårgel eller mousse etter bruk av dette produktet. Ulempen av produktet er at det resulterer i produktoppbygging dersom håret ikke vaskes ordentlig neste dag. Det har aldri vært en con for meg som jeg sjampo håret mitt på alternative dager.

Fordeler med shea fuktkokosnøtt og hibiskus krølle og stilmelk:

  • Lukter deilig.
  • Gir en myk, naturlig utseende krøller.
  • Hjelper i detangling og styrer frizz.
  • Fargerik og sulfatfri.
  • Et lite produkt går langt.
  • Lett tilgjengelig online.
  • Robust emballasje.

Ulemper med shea fuktkokos og hibiskus krølle og stil melk:

  • Bruk av mer kan forårsake fettete hår.
  • Forårsaker produktoppbygging.
  • Kan ikke passe fint hår.

Ville jeg tilbakekjøpe / Anbefal Shea Fukt Kokos- og Hibiskuskrølle og Stilmelk? Ja. IMBB Rating: 4/5

SheaMoisture Raw Shea Butter Moisture Retention Shampoo SheaMoisture Jamaican Black Castor Oil Styrker, vokser og gjenoppretter sjampo Shea Moisture African Black Soap Clarifying Mud Mask Shea Fukt Sacha Inchi Olje Omega-3-6-9 Rescue Bubble Bath og Body Wash The Body Shop Kokosolje Shine OGX Quenching Coconut Curls Curling Hair Butter Herbivore Rose Hibiscus Kokosvann Hydrerende ansiktsfeil OGX nærende kokosmelkkondisjonering Ogx Kukui Oil Frizz Defying Curl Cream Briogeo Rosarco Milk Reparative Leave-In Conditioning Spray Osmo Curl Fluid Volumising Curl Definer

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: