Hudtype: Oljete og følsomme

Hei skjønnhet!

Vaseline har endelig lansert en ny variant av deres petroleumjell. Vi har alle behov for et kar med Vaseline Petroleum Jelly om vinteren, og denne gangen tok jeg opp denne nye. Denne kalles Light Hydrating Jelly - Aloe Fresh. Nå, la oss komme inn i anmeldelsen.

Pris: INR 72 for 50 ml Produktbeskrivelse: Vaseline® Petroleum Jelly Aloe Fresh er en unik lett, hurtigabsorberende gelé som holder huden frisk og hydrert hele dagen. Ikke bare er det ikke fettete, men det er også utrolig forsiktig på huden din, hypoallergen og ikke-komedogen (det vil ikke blokkere porene dine). Som alle andre Vaseline-vaselinprodukter har den blitt tredobbelt renset for å sikre høyest mulig kvalitet.

Min erfaring med vaseline lys Hydrating Jelly Aloe Fresh:

På samme måte som den opprinnelige vaselinjellyen, kommer denne også i en klar krukke med en blå flip cap, men denne har et grønt klistremerke over det som i utgangspunktet indikerer varianten. Alt er veldig pent; Bare krukkeemballasjen er ikke hygienisk i det hele tatt. Ellers er det en fin reisevennlig størrelse og rimelig også.

Siden denne geleen inneholder aloe vera, lukter den veldig frisk og naturlig - akkurat som aloe vera. Jeg elsker denne friske, beroligende duften, og jeg tror alle vil like det. Nå, når den kommer til tekstur og kvalitet, har den en jevn og myk geléaktig klar tekstur som glir godt på huden. På samme måte som deres vanlige vaselinjelly ser denne også tykk, voksaktig ut i karet. Men når jeg legger den på plass, føles det glatt og glatt, og det blandes lett på huden også.

Denne formelen er lett og ikke fettete. Jeg føler at den er lettere enn den opprinnelige, og den blir absorbert utrolig av huden uten oljeaktig rester. Denne er mild nok til huden og føles ganske forfriskende. Aloe Fresh Jelly lindrer øyeblikkelig tørrhet og gjør huden super jevn og myk. Det helbreder tørr tekstur og gir den ønskede mengden hydrering til huden.

Denne geleen er perfekt, og den kan brukes på hard hud, tørre lepper, tørre knær og albuer. Du kan også bruke den på tørre føtter. Jeg bruker det i utgangspunktet på steder der jeg trenger øyeblikkelig hydrering. Det beskytter og tetter inn fuktigheten og holder huden myk for lenge. Jeg har ekstremt tørre hender og føtter. For meg fungerer det veldig bra og holder dem hydrert. Den beste delen er at den aldri føles tung eller klebrig på huden, så jeg kan jobbe eller gå komfortabelt.

Det reparerer tørre, sprukne områder og beroliger kløe lett. Jeg elsker å bruke den på leppene mine og det fungerer perfekt. Vi vet alle hvordan du bruker Vaseline på huden, og dette er definitivt et nyttig produkt for alle årstider. Siden dette er et lett produkt, er det godt nok for både dag og natt.

Vi vet alle om Rati's Vaseline Glow og kan bruke denne lette gelé som en naturlig highlighter på ansiktet. Jeg har fet hud og jeg bruker den på ansiktet mitt, men det gir meg den mest naturlig utseende, lysende glød uten å gjøre huden min oljeaktig. Denne er bare perfekt for min oljeholdige hud som den blander så bra.

Samlet sett er jeg besatt av denne nye vaselinjelly akkurat nå, og det virker som et rart for meg denne vinteren. Din hud kan kreve en ny påføring siden denne geleen ikke er tung. Det har jeg ikke noe imot. Dette er et fint produkt som gir hydrering og jeg liker det for sin lette tekstur.

Fordeler med vaseline lys Hydrating Jelly Aloe Fresh:

Reisevennlig emballasje. Finnes i forskjellige størrelser. En vakker, frisk aloe vera duft. Lett, ikke-klebrig og ikke fettete. Glider jevnt på huden. Gets lett absorbert. Et multifunksjonsprodukt. Healer tørr, grov hud. Gir den ønskede mengden hydratisering. Gjør huden myk, glatt og fuktig. Reparer tørre områder som føtter, hender og lepper. Varer godt på huden. Holder fuktigheten låst inn.

Cons av Vaseline Light Hydrating Gelé Aloe Fresh:

Jar emballasje er ikke hygienisk. Ekstremt tørr hud kan kreve ny påføring.

IMBB Rating: 4.7/5 Ville jeg tilbakekjøpe / Anbefal Vaseline Light Hydrating Jelly Aloe Fresh? Ja til begge deler. Jeg foretrekker denne lette hydrerende gelé over den opprinnelige, så jeg vil definitivt kjøpe den igjen. Det er et godt multifunksjonsprodukt for alle. Fortsett, vurder å kjøpe den opprinnelige vaselinjell hvis du har ekstremt tørr hud.

Vaselin kakao smør gelé - må eie denne Vaseline Petroleum Jelly Cream Vaseline Intensive Care Advanced Repair Lett duftende, ikke-fettete lotion Vaseline Intensive Care Aloe Soothe Lotion Vaselin Essential Moisture Aloe Fresh Moisturizing Body Gel 25 ting du aldri visste Vaseline kunne gjøre Emami Vasocare Petroleumjell Equate 100% Pure Petroleum Jelly Alba Botanica Un-Petroleum Vanilla SPF 18 Lip Balm

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Jul 02 2020