Produkt kjøpt av IMBB

Hei alle sammen,

Dagens gjennomgang er på min ankomst i Drunk Elephant-linjen. Alle og deres fetter har snakket om det. Så, jeg ønsket å komme inn på bandet. Imidlertid var tilgjengeligheten og prispunktet en stor avskrekking. Til slutt klarte jeg å få hendene på et par produkter fra linjen, og jeg er veldig spent på det. Jeg har brukt dette C Firma + Day-serumet, som i virkeligheten er et vitamin C-dagsserum i omtrent en og en halv time, og jeg føler meg komfortabel å dele min anmeldelse på dette serumet nå. La oss komme i gang:

Produktbeskrivelse: Hvilken hudtype er det bra for? ✔ Normal ✔ fet ✔ Kombinasjon ✔ Tørr ✔ Sensitiv

Hva det er: Et super kraftig vitamin C-dagers serum som er pakket med et kraftig antioksidantkompleks, essensielle næringsstoffer, fruktenzymer og et anti-aging kronopeptid for å synliggjøre, lyse og redusere utseendet på fotoalderen. Løsninger for: Ujevnt skintone, tap av fasthet og elastisitet, sløvhet og ujevn tekstur. Dette revolusjonerende ansiktsserum gir avansert antioxidantforsvar mot forurensning, miljøstressors, og de skadelige effektene av frie radikaler, samtidig som de hjelper til med å fylle lipider og synlig redusere utseendet på mørke flekker og rynker for lysere, skarpere hud. Jam-pakket med et spillbyttende antioksidantkompleks med 15 prosent l-ascorbinsyre (vitamin C), ferulsyre, vitamin E, C-Firma ™ Day Serum støtter en sunn, levende glød og fremmer en jevnere hudton. Mens enzymatisk oppløsende døde hudceller, absorberer denne hydratiserende formelen raskt og enkelt inn i huden. Resultatet? Utrolig utstråling og lysstyrke. Den er formulert uten parabener, sulfater og ftalater.

ingredienser:

 • Potentant antioxidantkompleks (L-ascorbinsyre 15%, Fettsyre, E-vitamin 1%): Fungerer for fast og lysere hudens utseende og følelse mens du forsvarer mot tegn på aldring, forurensning og andre miljøpåvirkninger.
 • Chronocyclin: Et antiaging kronopeptid som gir antioxidantfordelene med vitamin D til huden.
 • Pumpkin Ferment Extract og Pomegranate Enzyme: Arbeid til enzymatisk å fordøye overflate døde hudceller.
 • Sodium Hyaluronate Crosspolymer: Hydrerer og plumper utseendet på fine linjer mens du opptrer som en fri-radikal scavenger.

Pris: USD 80 for 30 ml.

ingredienser:

Har du bare gjort en dobbel, leser du prisen? Ja, jeg sa det var kostbart. Selv om jeg bestilte bestillingen, visste jeg ikke at den bare skal være 30 ml. Flasken så stor nok til å huse 50 ml eller mer. Jeg forsøkte å søke på nettet, inkludert å zoome inn på produktbilde på Sephora nettsted, men mengden ble ikke nevnt hvor som helst. Hvorfor var mengden så viktig? Åpenbart, bang for pengene min. Hvis kvantiteten er mer, vil det sannsynligvis vare lenger. Så blir prisen på $ 80 delt over de mange månedene. Som hjelper deg med å bestemme - om dette er noe som er bærekraftig å kjøpe tilbake i morgen! Forutsatt at du liker det, selvfølgelig!

Min erfaring med Drunk Elephant C-Firma Day Serum:

Min standard hudtype informasjon: Jeg har fet olje på kombinasjonshuden som blir kjedelig og dehydrert veldig enkelt - på grunn av mine elendige spisevaner og mine horrøse sovemønstre. Jeg er konstant på utkikk etter noe for å forbedre utstrålingen og øke hydrering.

Jeg har gjennomgått en håndfull produkter fra ulike merker som har blitt en del av min nattrutine - REN Rosa Centifolia No.1 Renhetsrensning Balm, Biologique Recherche P50, REN Wake Wonderful Natt Ansiktsbehandling, Peter Thomas Roth Glykolsyre 10% Toning Kompleks , Kiehls nattrensende mikroskallkoncentrat, Ole Henriksen Invigorating Night Treatment. Så, jeg var ganske satt i form av syrer og behandlinger for min natt-rutine. Jeg jobbet først på dette fordi huden har en høyere tendens til å helbrede om natten - når den hviler, i stedet for å kjempe mot de fysiske angrepene i dag, som forurensning og solskader. Når min nattlige rutine ble satt, ønsket jeg å se på noe for dagen. Jeg ønsket å unngå syrer på dagen, jeg ville ikke at produktene skulle være motproduktive og ende opp med å forårsake mer skade enn godt. Etterforskning bestemte jeg meg for å ta med et vitamin C-produkt i morgenritualet. Spørsmålet er, hvilken? Det er åpenbart en mengde alternativer til forskjellige prispoeng. Så, hvorfor denne?

 • Jeg ønsket å prøve Drunk Elephant merkevare - dette kan være utgangspunktet.
 • Det hadde rave vurderinger om sin effekt online - fra folk som jeg stoler på.
 • Det hadde ikke vært gjennomgått på IMBB! 😉
 • Emballasjen! Ja, emballasjen spilte en rolle for å bestemme valg av produkt. Er emballasjen så kult at det rullet meg inn? Ikke! Ikke egentlig! Når det gjelder sminke, vet jeg at jeg blir tatt med i pakken noen ganger. Men når det gjelder hudpleie, bryr jeg meg ikke om æstetikken til emballasjen, men jeg bryr meg om effekten. Hvis du merker, er alle produktene som nylig er tatt med i min hudpleie regime, alle flasker / rør - ingen badekar / krukker. Jeg lærte leksjonen min med Estee Lauder ansikts kremer. Eksponeringen for luft vil gjøre antioksidanter ineffektive over tid. Tatt i betraktning hvor mye hudpleie kan koste, er det ikke fornuftig for meg.Så selv om et produkt har en god vurdering, men er i en krukke / karbonemballasje - vil jeg heller unngå det.

emballasje: La oss snakke om emballasje - produktet leveres pakket i en ugjennomsiktig plast hvit flaske. Du vri den øvre oransje delen, den roterer pumpen og beveger den oppover. Utmerket måte å sikre at du ikke ender opp med å trykke pumpen ved et uhell og unngå spill under kjøring. Jeg har ikke hatt et problem med at pumpen virker feil eller noe. Flasken ser kanskje ikke godt ut til øyet - estetisk, men det er helt strålende, det er ingen sjanse for forurensning, ingen eksponering av produkt til luft, ingen eksponering av produkt til lys, dets luftmotstandsdyktig. Som i virkeligheten betyr at C-vitamin og horde av antioksidanter i det ikke vil bli ustabile, og de vil heller ikke miste effekten. Ikke rart at produktet har en holdbarhet på 2 år! Beats de tonede glassflasker med dropper dispensere hender ned! På baksiden av det har jeg ingen anelse om hvor mye produkt som er igjen og når det plutselig kommer over, men jeg tror jeg kan leve med det med tanke på at produktene jeg får, kommer til å bli effektive til den siste dråpen er dispensert .

Tekstur:Produktet er gult i fargen. Nei, det er ikke et forsøk av merkevaren å skape effekt av tilstedeværelsen av vitamin C i den. Fargen er naturlig og kommer fra en av ingrediensene i produktet. Den har en liten sitrusy lukt som fortabes raskt. Igjen, dette er ikke et tilsetningsstoff. Teksturet føles litt tykk, men sprer seg veldig lett og blir absorbert ganske raskt.

applikasjon: Jeg tar ca 1,5-2 pumper for hele ansiktet mitt og nakken. Ja! Jeg prøver å sikre at nakken min også passer til ansiktet mitt. Jeg vil ikke ende med å bære tunge chokere i min alder for å skjule rynkene der. 😉 Så, jeg vasker ansiktet mitt om morgenen og fortsetter å bruke dette. Jeg venter generelt på omtrent 5-10 minutter og deretter går inn med fuktighetskrem, etterfulgt av solkrem. Du må bruke dette som det første skrittet for å sikre at det blir absorbert. Alt tyngre må gå etter dette - ellers vil det ikke tillate C Firma + å bli absorbert i huden effektivt.

Erfaring / Effekt: Da jeg begynte å bruke dette produktet, var det største dilemmaet mitt - hvordan vet jeg at det virker fordi huden min allerede var på et bra sted takket være batteriet av syrer jeg hadde med i regimet. Så, to ting hjalp meg her. En, mens jeg reiste i forrige måned i 2 uker bestemte jeg meg for å ta dette i stedet for noe annet serum, og dette sørget for at jeg brukte dette produktet religiøst. Den andre tingen som markerte effekten var at retur etterpå, jeg kunne ikke bli plaget av å pakke ut (ja, jeg er ekstremt lat når det gjelder å pakke ut) hudpleie og begynte å bruke noe annet. Netto resultat, jeg kunne se endringen i huden min på 4-5 dager. Hva endrer seg? La oss snakke om dem:

 • Produktet har en rekke gode ingredienser - C-vitamin på 15% (ganske kraftig), E-vitamin på 1%, masse andre antioksidanter, milde syre enzymer (for peeling) og natriumhyaluronat (for hydrering).
 • Produktet har et balansert pH-nivå på 3,3 til 3,5, noe som betyr at ingrediensene er effektive til å fungere. Hvis syrebalansen ikke var der, uansett hvilke gode ingredienser du satte inn, ville de ikke kunne jobbe på huden. For å forklare dette, hvis temperaturen på pannen ikke er optimalt varm, vil det ikke gjøre noen forskjell om du setter på sjømat på det eller sopp, det kommer ikke til å lage mat.
 • Produktet har en reservoar-effekt som betyr at den forblir effektiv i de neste 72 timene på huden, den kan ikke vaskes av. Så, du må huske 2 ting - dette betyr ikke at du bruker på nytt hver 72 timer. Nei, du må fortsatt bruke den daglig for å få optimale resultater. For det andre må du sørge for at du bruker solkrem - selv om du ikke har brukt C Firma + av en eller annen grunn neste dag.
 • I motsetning til en syre som gir nesten umiddelbare effekter eller effekter innen kort tid, gjør C-vitamin ikke det. Det tar tid og fortsatt bruk for vitamin C å vise resultatene. Det er skildpadden - sakte og stabil vinner løpet.
 • Med vanlig bruk vil du se huden din bli lysere, mer jevnt tonet og det vil bli reduksjon i pigmentering. Det tar ca 3 uker for disse tegnene å bli klare. Endringen er mer subtil, så du kan ikke være oppmerksom på det. Men etter å ha brukt det regelmessig i to uker, da jeg sluttet å bruke den, ble huden min synlig kjedelig til tross for at jeg brukte syrer om natten. Selvfølgelig er forurensning en stor fysisk aggressor i Mumbai, og huden har sannsynligvis en tøff tid å kjempe den på egen hånd! Jeg ble faktisk rystet opp og måtte sitte opp og lure på - hva skjedde. Unødvendig å si, pakket jeg raskt ut og fikk dette ut. En gang begynte jeg å bruke det igjen, i løpet av en uke var huden min bedre igjen.
 • Antioxidant ferulinsyre øker UV- og friradikalforsvaret av vitamin C og gir ytterligere stabilitetsfordeler for de andre antioksidanter i denne formelen. Det øker også effekten av solkremet på toppen av det.
 • Det har aldri brutt meg ut.
 • Det har også jomfru marulaolje i den som er høy i antioksidanter og omegas 6 og 9 og er kjent for å beskytte og helbrede huden.
 • Tekstur er lys nok til å bli absorbert lett og ikke rydder opp sminke din i løpet av dagen.

Fordeler av Drunk Elephant C-Firma Day Serum:

 • Lettvekt tekstur.
 • Absorberer lett.
 • Reparerer huden og arbeider for å bekjempe fysisk aggressor av miljøet.
 • Resultatene er synlige etter fortsatt bruk.
 • Formulert med riktig pH for å sikre at ingrediensene virker godt.
 • Styrker det epidermale skjoldet.
 • Hud føles myk, smidig, lysere, klarere, jevnere tonet.
 • Ikke bryte meg ut.
 • Non-comedogenic.
 • Hjelper med å forbedre hudtekstur, utstråling.
 • Reduserer pigmentering.
 • Forbedrer effekten av solkrem brukt på toppen av den.
 • Fungerer godt under sminke - og smelter ikke den.
 • Utmerket emballasje.
 • Grusomhet fri.
 • Glutenfri.
 • Fri for unødvendige tilsetningsstoffer som farge og duft.
 • Utmerket blanding av effektive ingredienser.

Cons av drukket Elephant C-Firma Day Serum:

 • Ingenting.

IMBB Rating: 5/5

Dette er et utmerket produkt og leverer faktisk på løftene fra selskapet. Det er det beste der ute, jeg vet egentlig ikke fordi jeg ikke har prøvd noen andre. Den sanne testen på et hudpleieprodukt - vil jeg tilbakekjøp? Hvorfor er dette den sanne testen? Med sminke, selv om du liker noe, kan du ganske enkelt alltid finne en dupe - selv om det ikke er 100%, så du kan ikke tilbakekjøpe nøyaktig samme ting igjen. Med hudpleie er båndene mer langsiktige. Hvis produktet fungerer for deg, har du ikke annet valg enn å kjøpe det.

Så, vil jeg tilbakekjøp? Jeg er i en Catch 22-situasjon. Mens jeg elsker dette produktet, ser jeg det fungerer så effektivt for meg, og jeg ønsker ikke å lete etter et alternativ, jeg finner prisen en avskrekkende for meg å kjøpe tilbake. Ikke at det ikke er verdt prisen ... .men bare personlig for meg, prisen er litt bratt for fortsatt vanlig bruk fordi det ikke koster bare $ 80 - det koster mye mer med frakt, etc., men det er bare meg. Hvis prisen er innenfor budsjettet ditt - kan du bli parret for livet. Også, hvis det er et billigere alternativ, som er så bra, vil jeg gjerne prøve det. Egentlig har jeg allerede begynt å bruke noe nytt. For tidlig å si om det nye produktet virker som effektivt eller ikke. Hvis det ikke gjør det, kan jeg ikke søke igjen etter et nytt produkt. Jeg må bite kulen og gå tilbake og tilbakekjøp dette.

Anbefaler / Tilbakekjøp Drunk Elephant C-Firma Day Serum Absolutt!!!

Drunk Elephant T.L.C. Framboos Glycolic Night Serum Drunk Elephant Lippe Drunk Elephant B Hydra ™ Intensiv Hydrering Gel Drunk Elephant Shaba Complex Eye Serum Lakme Perfect Radiance Intense Whitening Serum Lotus Herbals Whiteglow Skin Brightening Whitening Serum Olay Regenerist Regenerating Serum Lotus Herbals YOUTHRx Youth Activating Serum Plus Creme

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: