Hudtone: Middels rettferdig, varm undertoner

Hei kjære damer,

Jeg er en allsidig gal leppe balsammisbruker. Maybelline har nylig lansert sitt nye utvalg av leppebalmer kalt Maybelline Baby Lips Bright Out Loud. Leppebalmene har blitt lansert i fire vakre nyanser. Dagens gjennomgang handler om skyggen "Striking Orange". Fortsett å lese for å vite mer om det.

Produktbeskrivelse:

Pris og antall: 190 INR for 1,9g

ingredienser:

Min erfaring med Maybelline Baby Lips Bright Out Loud-Striking Orange:

Jeg er allerede besatt av Maybelline Baby Lips. Så, de nye lanseringene i samlingen spenner meg så mye. Denne nye samlingen kalles som "Bright out loud" kommer i lyse og livfulle fargekodede plastrør. Denne leppebalmen kommer i et lyst oransjefarget plastrør, som har funky gule fonter på den. Den bærer merkevarens tagline og serienavn på den som andre babylepper. Det er klistremerket på undersiden av leppebalmrøret, som indikerer skyggenavnet. Selv om jeg ikke trenger å sjekke navnene fra basen, da kroppene deres allerede er fargekodede. Det lange og slanke plastrøret passer hvor som helst i min sminkepose og det er veldig lett å bære.

Det kan også lett bæres i lommen min også. Når du åpner hetten, vil du se den vakre oransje farget leppebalsam inni. Den har en vanlig vridmekanisme, som virker ganske jevn. Leppebalsambolten er rund i form og har et skråt spiss for presis anvendelse. Hetten på leppebalmrøret passer tett og gir en hørbar klikklyd og gjør den egnet til reiseformål. Totalt sett er emballasjen helt nydelig og feilfri.

Snakker om skyggen "Striking Orange". Det er en levende oransje farget leppebalsam, som er helt blottet for noen form for glans eller shimmers i den. Skyggen ser nydelig ut på leppene. Pigmenteringen av leppebalmen er semi opak og lett byggbar. Fargen ser så pen ut på leppene.

Jeg har mild pigmentering på mine lepper og det ser bra ut på mine lepper og dekker alle pigmenteringene. Det ser nesten ut som en ren leppestift. Det lyser øyeblikkelig opp mitt kjedelige ansikt. Den har svært svak duft som ikke plager og knapt merkbar.

Tekstur av leppebalsam er stor. Det er veldig glatt og kremaktig. Derfor glir det som en drøm på leppene. Leppebalmen ser fin og saftig ut på leppene. Den har mentol ekstrakt, som gir en umiddelbar kjøling og beroligende følelse til leppene. Disse leppebalmene er ikke klissete og føles behagelige på leppene. Leppebalmen kommer med SPF-13 som bidrar til å holde leppene beskyttet mot harde solstråler og gjør denne leppebalmen egnet til bruk under solen. Det helbreder meg helt tørre og tynne lepper. Jeg har hatt alvorlige tørre leppeproblemer i disse dager, siden været er i endring og huden min trenger ekstra pleie og næring. Denne leppebalsam gjør jobben veldig bra. Mine lepper blir fuktig og hydrert i ganske lang tid etter bruk av denne leppebalmen.

Den varige kraften i leppebalmen er et sted rundt 5 timer på leppene mine. I mellomtiden mister den sin glansete glans, men fargen forblir alltid på leppene mine. Mine lepper føler seg hydrert med denne leppebalmen. Et snev av oransje forblir på leppene mine i lengre tid. Men det krever absolutt gjenbruk etter et fullt måltid.

Samlet sett er dette en god leppebalsam som gir god farge lønn og fukter leppene godt.

Fordeler med Maybelline Baby Lips Bright Out Loud-Striking Orange:

• God emballasje. • Pretty shade. • Semi-opaque blank overflate. • Anent pigmentert. • Glatt tekstur. • Glir som en drøm. • Fukt og hydrater leppene. • SPF-13. • Ikke klebrig. • Lettvekt. • varer ganske lenge

Ulemper med Maybelline baby lepper Lys ut Høyt slående oransje:

• Krever gjenbruk etter måltider.

IMBB Rating: 4.8/5

Ville jeg tilbakekjøp / Anbefale Maybelline Baby Lips Bright Out Loud-Striking Orange? Ja til begge deler.

Maybelline Baby Lips Bright Out Høy Levende Peach Maybelline Lip Smooth Color Bloom Lip Balm 18 Maybelline baby lepper å velge mellom Maybelline Baby Lips Candy Wow i blandet bær Maybelline Baby Lips Tropical Punch Spiced Up Lip Balm Maybelline Orange Baby Lips Candy Wow

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Oct 19 2019