Med L'oreal Paris Fall Reparasjon 3x Anti-Hair Fall Leave-In Tonic

Hei mine kjærester,

Vær alltid redd for å miste dine vakre hårstrenger hver dag? Hårfall er en av de største bekymringene som plager hver kvinne. Til tider blir det svært vanskelig å behandle så alvorlig hårfall, og vi fortsetter å miste vår tillit hver dag. Jeg skal gjennomgå et produkt i dag som skal hjelpe alle dere hvis dere står overfor hårfallproblemet. Vær også oppmerksom på at dette ikke er en perfekt løsning; hårfall er også forårsaket av å ta mye stress eller endring i hormoner. Dette er bare et alternativ som vil hjelpe deg å redusere hårfallet i en grad. La oss lese mer om denne.

Pris: Rs 249 for 90 ml.

Produktbeskrivelse Av L'oreal: Fall Reparasjon 3x Anti-Hair Fall Tonic leverer en tredobbelt anti-hår fall handling.

 • Nærer hårroten
 • Restrukturerer hårfiber, reduserer brudd
 • Håret vokser sterkere
 • Håret ditt er mer motstandsdyktig mot ekstern aggresjon og ser bra ut og frisk.

Veibeskrivelse: For en fullhodetapplikasjon, bruk en dose tonic i henhold til skalaen på pakken. Masser forsiktig hodebunnen med fingrene for å aktivere mikrosirkulasjonen. Denne tonic kan påføres på tørt og fuktig hår. Ikke skyll.

Min erfaring med L'oreal Paris Fall Reparasjon 3x Anti-Hair Fall Leave-In Tonic:

Jeg fant min nye beste venn for fienden min. Det jeg mener å si er at jeg fant dette produktet for mitt verste mareritt som er hårfallet mitt. Innpakningen er best så langt det jeg har sett med tonics. Den kommer i en slank svart flaske som er palm-sized. Den svarte har blitt koblet sammen med metallisk mørkrosa som ble lagt til den glamokvoten. På grunn av petite størrelsen, er det lett å bære i tilfelle du må. Den leveres med en dysespiss som er super praktisk å bruke; Det hjelper oss å bruke serumet direkte på hodebunnen med kun nødvendig mengde.

Tonikken er klar som vann; så selvfølgelig er konsistensen vassen og dermed ikke klemse flasken mye under påføring, eller det vil falle på klærne dine. Tonikken blir umiddelbart absorbert i hodebunnen. Jeg masserer det i 2-3 minutter slik at det trenger helt inn i håret. Jeg har tynt og kalt hår dermed etter 2 påføring håret mitt blir litt fett i hodebunnen, men jeg har ikke noe imot å vaske dem. Det jeg liker om dette er at det er en forlatt tonic, og derfor er det ingen bekymring at det var 30 minutter siden min Gud, så nå må jeg vaske det.

Du kan holde det hele dagen lang og det vil ikke skade deg. Duften er super himmelsk, og du vil faktisk føle at du står i noen parfymebutikk. Selv om lukten ikke er overstyrt, er det mer på en søtere side. Men håret mitt elsker lukten, og det lukter aldri dårlig eller svett. Duften forblir til den tiden du vasker håret ditt.

Nå kommer til det viktigste kravet; det er HAIR-FALL. Det jeg må si er at det ikke stoppet håret mitt helt. Men det reduserte det i stor grad, og nå trenger jeg ikke å bekymre meg for det fordi jeg mister et normalt antall tråder hver dag som er 8-10.

Den som gjorde dette er arginin; den viktigste komponenten av tonic. Ok, jeg måtte undersøke arginin fordi jeg ikke er en encyklopedi lol. Dette ordet var nytt for meg, så måtte jeg finne hva det var. Jeg vil angi hele greia med få ord. Arginin er en aminosyre som kroppen naturlig har og kan konsumeres gjennom diett, men dens skjønnhet fører til visse problemer i kroppen og en av dem er hårfall. Så tonicet legger i utgangspunktet arginin til kroppen som reduserer hårfallet. Dette er billigere, men gjør arbeid og gjør hva det hevder. Det reduserte håret mitt og gjorde dem sterkere. Jeg har sett når jeg trekker ut elastisk gummibånd, en veldig få tråder kommer ut i forhold til tidligere, og dermed gjør håret sterkere og forhindrer brudd ved ekstern aggresjon.

Så det er totalt oppslag for denne, gutta prøver det ut. Du kan se for deg selv hvordan det fungerer.

Fordeler med L'oreal Paris Fall Reparasjon 3x Anti-Hair Fall Leave-In Tonic:

 • Emballasjen er super praktisk; Den beste delen er dysen som lar oss bruke tonic direkte til hodebunnen
 • Flasken ser glam i svart og metallisk mørkrosa skygge
 • Tonic er veldig rimelig priset og varer i en halv måned til 20 dager fordi den må påføres daglig
 • Tonic er akkurat som vann så blir absorbert lett i hodebunnen
 • Det er en forlenget tonic, så jeg antar at det kan gjøre arbeidet over natten mens jeg bruker det mens du går til sengen
 • Duften er himmelsk og fullstendig parfymert; håret ditt kommer til å lukte som en Vicotrias hemmelige butikk
 • Det reduserte håret mitt i stor grad, og jeg er glad for at jeg fikk dette
 • Det bringer håret til et veldig normalt nivå som er 9-10 tråder om dagen
 • Kan gi bedre resultater hvis det brukes med hele spekteret

Ulemper ved L'oreal Paris Fall Reparasjon 3x Anti-Hair Fall Leave-In Tonic:

 • Håret mitt er veldig tynt, og det gjør håret mitt greit etter 2 dagers søknad (ok, jeg tror det er min feil, fordi håret mitt er tynt og limt)
 • Vil ikke helt stoppe håret faller; fall reparasjon burde ikke vært tagget

Vil jeg tilbakekjøp / Anbefal Loreal Paris Fall Repair 3x Anti-Hair Fall Leave-In Tonic?

Ja, jeg vil anbefale denne. Jeg ble sittende fast på livon hair gain tonic fordi det hjalp meg mye også. Men jeg tror dette er den mindre og billigere søskenet til Livon One. Gutter hvis du har hår faller problemer så gi dette en sjanse.Jeg ville ikke gi en bekreftelse på å løse problemet fordi håret faller og hårtype er forskjellig fra person til person, men dette vil hjelpe deg ut et eller annet sted.

Konklusjon: Ikke forvent det å helbrede håret ditt problemene. Men selvfølgelig vil jeg gi deg mitt eksempel, jeg pleide å miste rundt 30 tråder hår hver dag, og slik vil jeg være skallet på et år (bare tuller). Ok men åpenbart ikke skallet, men hårfallet var skummelt. Nå mister jeg rundt bare 10 tråder om dagen som virker ganske vanlig. Så det vil ikke stoppe håret helt, men det vil redusere det til et nivå der du ikke trenger å bekymre deg for å miste masse hår. Legg merke til de andre tingene, det viktigste monsteret for håret faller er stress. La ned stressnivået, og du vil sikkert se en forskjell (snakker fra min erfaring).

L'Oreal Paris Fall Reparasjon Anti-Hair Fall Shampoo L'Oreal Paris New Fall Reparasjon 3X 1 minutters behandling maske Loreal Total Repair 5 Hår Masque Sunsilk Hair Fall Solution Sjampo og Conditioner Rosemary Hair Tonic og Conditioner For Hair Growth Wella Hair Loss System Profesjonelt energiserum Biotique Mountain Ebony Fresh Growth Stimulerende Serum Lotus Herbals Kera Veda Hårrødder Aktiv Herbal Tonic Jovees Revitalizing Hair Tonic Beste Anti-Hair Fall Shampoos og Behandlingsprodukter tilgjengelig i India

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: