Hei venner,

Jeg er tilbake med et annet innlegg, og i dag snakker vi om hvordan du kan kurere dårlig ånde permanent. Dårlig ånde kan være et pinlig problem ikke bare for kvinner, men for alle. Alle liker å lukte godt, spesielt når det gjelder munnen. Dårlig ånde kan ikke bare få deg til å føle deg trygg, men også ødelegge ditt generelle utseende. Dårlig ånde kan lett bli kurert ved å unngå ingredienser som hvitløk, løk etc. ved å flossing hver dag og velge noen enkle hjem rettsmidler. Så, her er noen enkle måter å kurere dårlig ånde permanent.

1. Borstende tenner regelmessig og riktig:

Børste tenner er det viktigste og grunnleggende skrittet for å unngå dårlig ånde. På grunn av matpartikler igjen mellom tennene, kan det gi deg dårlig pust. For å unngå bakterieavl bør du børste to ganger om dagen. Du bør sørge for at du også børster tannkjøttet og tungen. Hvis det gjøres riktig, tar børsting bare 15 minutter.

2. Bruk munnvann hver dag:

Du bør bruke munnvask hver dag for å holde munnen ren og bakteriefri. De fleste munnvaskene inneholder klordioksyd som bidrar til å drepe bakteriene, og forhindrer dermed utslipp av en dårlig lukt fra munnen. Heldigvis kan swishing munnvask hjelpe til med å drepe bakteriene og holde munnen frisk.

3. Bruk tyggegummi:

Bruke tyggegummi er en annen glimrende måte å bli kvitt den dårlige pusten permanent. Bruke tyggegummi kan bidra til å øke spytten i munnen som igjen bidrar til å spyle ut bakteriene. Du bør unngå å bruke tyggegummi med sukker som sukker fermenterer bakteriene, noe som fører til en dårligere tilstand. På samme måte bør du unngå å drikke drinker med sukker i den.

4. Kutte ned på kaffe eller te:

En annen rask måte å kurere dårlig ånde på er å kutte ned på te eller kaffe. Kemikaliene som finnes i kaffen kan skape en gunstig tilstand i munnen for bakterier å avle. Når oppdretten finner sted, resulterer det i frigjøring av skarp lukt fra munnen. Selv om du drikker disse drikkene, bør du skylle munnen med vann etterpå. Ikke børst tennene umiddelbart, da det kan føre til slitasje.

5. Tygge noen persille:

Tygge litt persille er en annen måte å kurere dårlig ånde permanent. Persille er kjent som moder av urter som bidrar til å kvitte seg med dårlig ånde raskt. Tygge fersk persille kan bidra til å rense munnen og dermed eliminere risikoen for dårlig pust fra munnen. Det holder munnen hydrert og frisk hele dagen.

6. Forhindre tørr munntilstand:

Å holde munnen tørr kan føre til dårlig pust, da det tillater bakterier å rase inne i munnen. En tørr munn er en stinkende munn og derfor bør du alltid holde den fuktig og hydrert. Å holde spytt i munnen kan ikke bare bidra til å drepe bakteriene, men også holde munnen hydrert, og dermed forhindre dårlig ånde permanent. Spytt hjelper også å vaske av smuss og matpartikler vekk fra munnen. Så, en enkel måte å holde munnen fuktig og hydrert, er ved å drikke mye vann.

7. Endre kostholdet ditt:

Kosthold spiller den viktigste rollen mens det herdes dårlig ånde permanent. Kroppen absorberer lukten av maten du spiser og dermed forbruker mat med skarp lukt kan til slutt føre til dårlig ånde. Du bør holde seg borte fra matvarer som hvitløk, purre, løk osv. Selv tanner tennene etter at du har brukt disse elementene, vil ikke eliminere lukten lett, og derfor bør du prøve å unngå dem så mye som mulig. Den stikkende lukten kommer inn i blodstrømmen, som deretter frigjøres fra kroppen i form av dårlig lukt.

8. Fortsett å endre børsten din:

Du bør fortsette å bytte tannbørsten hver annen måned. Det er sjanser at bakterier blir avgjort på overflaten av børsten som blir overført til munnen som fører til dårlig ånde. Du bør helst holde tannbørsten tørr og også endre den i hver annen måned.

9 beste dårlige pustebehandlinger hjemme 10 måter å bli kvitt dårlig ånd permanent Hvordan kurere dårlig ånde Si farvel til dårlig ånde med disse 5 ingrediensene DIY - sitron og peppermynte forfriskende åndedrettsvern / munnvann 17 Overraskende skjønnhetsfordeler av eddik eddik eddik Effektive DIY Oppskrifter Bruke Klutter for sunn kropp, hud og hår Ta vare på tenner: Munnhygiene

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Aug 12 2020