WhiteTone Face Powder-Review

Hei alle sammen,

Jeg vil vurdere White tone ansiktspulver med Soft Shade formel. TV-reklamen tok øye med meg. Selv om jeg ikke er så mye i rettferdighet, forventet jeg dette pulveret for å få huden min til å lyse uten å gjøre meg til å se ut som "bare ut av en skummel film".

Den rare tingen om dette ansiktspulveret er at den kommer uten applikator. Du må bruke hånden, hanky eller bære din egen applikator for å bruke den.

Produktbeskrivelse:

White Tone Face Powder med Soft Shade Formula, Face Powder for hud

ingredienser:

Titan Dioksid, Alumina, Talc, Glimmer, Parfyme Magnesiumstearat, Kalsiumkarbonat, Aluminium Stivelse Octenylsuksanat, Dimetikon / Vinyldimetikon Krympolymer og Silika

Pris:

100INR for 70 g pakke

emballasje:

Den kommer i en søt, rosa plastkanne.

Min erfaring med WhiteTone ansiktspulver:

Hvit Tone Ansiktspulver kommer i en veldig boblende plastkanne. Fargen på krukken er veldig feminin og det vil appellere til damer i alle aldersgrupper, spesielt de i tenårene deres. Jeg likte pulverets duftende duft. Men på en eller annen måte kunne dette produktet ikke leve opp til forventningen min. Jeg vet ikke hva selskapet mente med "Soft Shade Formula", men dette pulveret er ikke perfekt for dusky hudtone. Min hudfarge er en svært inkonsekvent. Til tider ser jeg ut til å være veldig mørk, og til tider vises huden min lettere. Dette pulveret utfører også tilsvarende. Jeg ender med å se ash noen ganger, og til tider ser det bare bra ut.

Som du ser fra prøven, etterlater pulveret en hvit støp på hånden min. Min hånd er mørkere enn ansiktet mitt, og det kan tydelig legges merke til at pulveret legger seg inn i noen fine linjer på hånden min. Meget liten mengde pulver er nødvendig. Å ta mer mengde pulver vil bare få deg til å bli skummelt. Men jeg føler at dette pulveret er en velsignelse for de som er rettferdige. Min mor er veldig rettferdig og det ser perfekt ut på henne og gjør at feilene hennes virker mindre merkbare.

Jeg våger aldri å dab det på hele mitt ansikt. Det får meg til å se ut som noen satt til å gjøre et mime show. Jeg legger vanligvis solkrem og kalamin og spruter noe av dette pulveret på T-sonen som blir fet. 70gm-pakken virker uendelig. Jeg liker ikke å bruke det samme produktet i lang tid. Jeg lurer på hvorfor jeg kjøpte 70gm-pakken. 30gm-pakken er mye kortere. Men igjen, selv det vil vare lenge jeg føler. Rettferdige skjønnheter vil elske dette pulveret. Det er matting og minimerer utseendet på mindre feil. Jeg har begynt å bruke den som kroppens talkum på grunn av den herlige duften. Det lukter som et løs ansiktspulver som dammen hadde lansert noen år tilbake i et hvitt badekar. Jeg kan ikke huske navnet. De som hadde brukt det og savnet det, vil finne dette produktet nyttig.

Ansiktet føles ikke tungt etter bruk av produktet. Jeg bruker den til å sette min sminke. Det gjør min sminke siste lenge når jeg må delta på en dag lang funksjon. Det blir vanskelig å bruke dette pulveret på farten fordi det kommer uten applikator, og du må bære denne krukken og applikatoren separat. Dette pulveret er ikke riktig for berøringer.

Et ord med forsiktighet:

Bruk alltid svært lite mengde av dette pulveret første gang du bruker det. Øk beløpet i henhold til kravet ditt fra den andre bruken.

Fordeler med WhiteTone ansiktspulver:

  • Mattifies.
  • Perfekt overflate for god hud.
  • Hjelper med å sette opp sminke.
  • Billig og lett tilgjengelig.
  • Ikke bryte meg ut.
  • Langvarig.
  • Fantastisk duft.

Ulemper med WhiteTone ansiktspulver:

  • Passer ikke hver hudtone.
  • Blader hvitt støpt på dusk hud.
  • Ingen applikator.

Endelig dom:

Jeg vil ikke kjøpe det igjen. Jeg vil anbefale dette til rettferdige damer. Det vil fungere veldig bra på huden. Søket etter det perfekte ansiktspulveret fortsetter for meg!

Kroppshandelen Kinn og Ansiktspulver - Kastanje, Berry Foto, Strikker Lotus Herbals PURESTAY Langvarig Face Powder-SPF 20 Clinique Superpowder Double Face Powder Milani Multitasker Face Powder The Body Shop Presset Face Powder Review Johnsons friske og glatte ansiktspulver i Beige Review Body Shop Loose Face Powder Review Lush Emotional Brilliance Translucent Face Powder NYX Loose Powder Transparent Light Review, Swatch

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: