C-l-e-o-p-a-t-r-et! Navnet har fascinert mange menn og kvinner i århundrer, og i dag fortsetter hemmelighetene i hennes skjønnhet å underholde oss alle. Hennes skjønnhetsritualer ble ofte spurt som overdådige og hvorfor ikke, hun var en freaking dronning som hadde keiser og Antony danser til hennes melodier. Ja, hun var en flott forfører, og noen sier selv at hun var en perfekt kombinasjon av skjønnhet og hjerner. Vel, heldigvis er noen av hennes skjønnhetshemmeligheter dokumentert, og det har blitt helt klart at hun gikk langt for å holde seg så bra.

En av hennes berømte skjønnhetshemmeligheter var å sove med en gyllen maske på ansiktet hennes (yup, snakk om overbærenhet!). Nå siden jeg setter en gullmaske på ansiktet, kan det bare vært mulig i disse tider, jeg vil fortelle deg noen andre skjønnhetsritualer som kan følges for å oppnå skjønnheten hun var stolt av! Les videre…

Royal Baths

En av de mest berømte skjønnhetshemmelighetene til Cleopatra var "melk og honning" bad. Cleopatra pleide å blande melk av et ungt esel med fersk honning og mandelolje. Det er sagt at mens hun reiste, pleide hun å ta et par esler med henne, hvis hun ønsket å ta et bad (snakk om overflod!). Det har blitt bevist at både esler og geitemelk fungerer veldig godt for huden. Det er grunn til at vi har geitmelke såper og andre slike ting der ute, kjære! Jeg er sikker på at det ikke vil vare lenge før vi har eselmelk som hovedbestanddel.

Hvorfor det virket • Melk er rik på melkesyre. Noen av enzymer i melk kan hjelpe huden i regenerering. • Honning er en velkjent fuktighetskrem og antiseptisk som gir en subtil glød. • Almondolje er rik på vitamin A og E og gir igjen en glød, samtidig som den er rik på antioksidanter, hjelper det med å forsinke aldring.

Hvordan kan du gjøre det Ta en halv kopp honning og bland den med 3 kopper melk etterfulgt av en eller to teskjeer mandelolje eller hvilken som helst olje av ditt valg. Hell denne blandingen i badekarret ditt og fordyp deg inn i dette helt naturlige nærende badet. Vil du gi det litt eksotisk berøring? Legg til noen rosenblad og nyt.

Ansiktsmasker og kremer

Hennes tjenere ville hente frisk Aloe Vera og blande det med honning. Hun brukte dette på ansiktshuden som en foryngende maske. Hun brukte også hvite leire masker blandet agurk juice. Hun var kjent for å bruke en krem ​​laget med bivoks og frankincense tyggegummi som en anti-rynke krem.

Hvorfor det virket • Aloe Vera er beroligende og har antibakterielle egenskaper. Hjelper med å lindre solbrenthet og kjøler huden. • Hvit leire har stramningseffekt og bivoks er enormt fuktighetsgivende. • Frankincense har anti-rynke egenskaper og hjelper i lette arr

Hvordan kan du gjøre det Vel, bare hente litt frisk Aloe Vera eller hvis ikke mulig, kjøp en fra markedet (en av fordelene med å bo i det 21. århundre!). Bland det med honning. Påfør og hold den i 15 minutter. Vask det og ta-da!

For anti-rynke maske, ta multani mitti og legg til rosevann for å lage en pasta. Deretter legger du til 2-3 og ikke flere dråper røkelseolje. Påfør ansiktet ditt og la på det til det er tørt og vask det av.

Body Scrubs

For bedre effekt av melk- og honningbadet pleide Cleopatra-tjenerne å massere kroppen sin med en fantastisk, naturlig kroppskrubb. Du gjettet det - havsalt. Hennes tjenere pleide å massere kroppen med tykk krem ​​blandet med havsalt.

Hvorfor det virket • Havsalt er en mild, men likevel strålende exfoliator for huden, mens krem ​​ville fukte huden for å forhindre tørrhet fra peeling.

Hvordan kan du gjøre det Bland havsalt eller sukker med krem ​​for å få dronningen som erfaring, eller vi har rikelig med havsaltbaserte kroppsskrubb tilgjengelig i markedet for å hengi oss til.

Øyebehandling

Cleopatra brukte en blanding av selleri og hamp for å oppnå en flott effekt for å holde øynene hennes lyse og sunne.

Hvorfor det virket • Begge har kjøleegenskaper og er svært fuktighetsgivende.

Hvordan kan du gjøre det Vår gode gamle agurk vil gjøre kunsten. Bare sett på noen skiver på øynene dine eller bedre, dypp bomullsballer i agurkjuice og legg dem på øynene dine.

Hårpleie

Hun brukte henna og knuste enebærbær til håret hennes. Hun brukte oliven og mandelolje massasje for å holde henne frisk.

Hvorfor det virket • Henna er et naturlig fargestoff og et flott balsam. • Almond og olivenolje dypt nærende for hårrødder.

Hvordan kan du gjøre det Ganske enkelt! Skjem bort håret ditt med oljemassasje.

parfymer

Cleopatra mest favoriserte parfyme parfymer var rose, røkelse, cypress, neroli og myrra essensielle oljer (alle aphrodisiacs !!!).

Vel, nå vet du hva alle Cleopatra ville hengi seg til for å se ut som en absolutt skjønnhet hele tiden. Jeg vet, det er ikke mulig å inkludere alle hennes ritualer i dagens liv, men noen av dem er verdt å prøve. Jeg håper dette innlegget vil hjelpe deg med å finne ut din egen ukompliserte ritual også.

Bildekilde: 1, 2, 3, 4, 5

Cleopatra Inspirert Arabisk Eye Makeup Tutorial Revlon Photoready Kajal - Carbon Cleopatra Skjønnhetshemmeligheter av internasjonale supermodeller Koreanske skjønnhetshemmeligheter Japanske skjønnhetshemmeligheter Secretive Beauty Secrets of Bollywood Celebrities Kinesiske skjønnhetshemmeligheter 15 Budsjett Beauty Tips

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: