Hei alle sammen,

Jeg skjedde med å sjekke mine sminkeprodukter fra min sminke og merket at jeg ikke har gjennomgått noen av produktene jeg kjøpte i fjor. Ardell lash grip lim for stripe vipper er en blant dem. Lar oss lese mer for å finne ut hvordan dette virker på pisker.

Produktbeskrivelse: Ardell False Eyelash Lash Adhesive har et lengre varig lim og brukes kun på individuelle pisker. Det kan holde pisker i flere uker, men må fjernes med lashfree remover hvis det blir nødvendig å fjerne piskene. Laget med sterilisert menneskehår. Gir deg et naturlig utseende. Lett og gjenbrukbar. Sett imponerende øye sminke på et øyeblikk.

Pris: INR 699 for 7gm

Min erfaring med Ardell LashGrip Adhesive For Strip Lashes:

Jeg husker jeg kjøpte dette limet på nettet, da jeg kjøpte Ardell falsies for første gang. Det var min første gang at jeg kjøpte vipper og jeg visste at jeg ikke kunne klare seg uten lim. Så fortsatte jeg med å kjøpe dette limet, slik at jeg kunne bruke vippene så snart jeg mottok dem.

Ytre dekselet på den mangler, men jeg husker sin pappemballasje. Dette kom i en pappkasse og det var pent forseglet. All nødvendig informasjon ble skrevet på baksiden av boksen. Jeg kunne ikke forstå det som det var skrevet på noe annet språk. Produktet kommer i et hvitt plastrør med navnet er preget i svart på det. Det er et komplett hvitt rør og ser også bra ut. Produktet lekker ikke selv når det er åpent. Størrelsen på dysen er normal og ikke tynn. Så, det bringer på mye produkt når jeg prøver å presse den. Så prøver jeg å spre det ekstra produktet på lashet ved hjelp av dysen. Jeg skulle ønske at dysen var litt tynn. Luken passer godt inn og det er veldig praktisk å bruke. Det er lett å lagre og kan transporteres hvor som helst mens du reiser. Jeg har brukt dette limet flere ganger før og unntatt dysen, har jeg aldri hatt noe problem med emballasjen.

Konsistensen av klebemiddelet er på tykkere siden, og det er et melkeaktig hvitt fargestoff. Det tørker ikke raskt innen sekunder etter påføring. Det tar litt tid før limet settes inn. Og når det tørker, blir det klart eller gjennomsiktig, og du kan enkelt bruke lashene. Det er effekter som er langvarig, og det gjør at lashene holder seg på lenge. Det kan holde vippene på plass, selv for en dag. Det irriterer ikke øynene, og folk som har følsomme øyne kan bruke dette uten å tenke mye om at det er trygt å bruke.

Denne er også vanntett, og den holder fortsatt på lashene selv når den kommer i kontakt med vann. Men hvis produktet blir overført til lashes, får det det til å virke for stor. Det er to lim fra dette området å velge mellom. Denne, som er klar og den andre, som er mørk. Jeg har ikke prøvd det mørke limet, så jeg kan virkelig ikke kommentere hvilken som ville vært bedre. Men jeg antar at begge er like og bare deres farger er forskjellige.

Når jeg prøver å strikke av lashene, kommer den av lett og holder seg ikke fast på huden. I utgangspunktet mener jeg at dette limet er lett å bære og lett å fjerne også. Det føles litt klebrig av åpenbar grunn at det er et lim. Men, jeg ønsker at dette kommer med en ikke-klebrig formel.

Fordeler av Ardell LashGrip Lim for Strip-streker:

 • Anstendig praktisk og reisevennlig emballasje.
 • Holder vippene i lang tid.
 • Vanntett.
 • Spilder ikke.
 • Irriterer ikke øynene.
 • Tørker klart.
 • Konsistensen er god og ikke vassen.
 • Kommer lett ut og holder seg ikke til huden mens du fjerner.

Ulemper med Ardell LashGrip Adhesive For Strip Lashes:

 • Størrelsen på dysen kunne ha vært litt tynnere.
 • Det klemmer litt ekstra produkt og jeg måtte spre produktet over lashet.
 • Tar tid å tørke.
 • Gjør øyenvippene virker store.
 • Sticky formel.
 • Litt kostbar for et lim.

IMBB Rating: 3/5 Anbefaler jeg Ardell LashGrip Lim for Strip Lashes? Nei, for de ulemper som er nevnt ovenfor. Det tjener formålet med å holde vipper i lang tid, men jeg vil fortsatt se etter et bedre lim neste gang, etter at jeg er ferdig med denne.

Ardell Runway Claudia Black Eyelashes Ardell Natural Eyelash 116 Ardell Pro Brow Pomade - Mørkbrun Ardell Natural Lashes # 117 Kryolan Lash Adhesive Pro Huda Beauty Hurtigtørking Vanntett øyenvippe lim Revlon Precision Clear Lash Adhesive Eyelash Lim Revlon Precision Dark Lash Adhesive Andrea Modlash Strip Lash - 53 Black Kiss Ever EZ False Lashes

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: