Hårtype: Glatt, rett, men tynt hår med tørre ender Hodebunn: fet

Hei damer! Dagens gjennomgang kommer til å være på Sunsilk Long & Healthy Growth Shampoo. Jeg elsker langt hår, så jeg plukket denne nye sjampoen for sunt og voksende hår. La oss komme inn i anmeldelsen.

Pris: INR 47 for 80 ml

Min erfaring med solsilke lang og sunn vekst sjampo:

Denne Sunsilk-sjampoen kommer i en lang, lys grønn farget plastflaske med en flipdeksel. Flasken ser bra ut og den kommer i forskjellige størrelsesalternativer. Denne lille flasken er helt lett å bære. Sunsilk sjampo er lett tilgjengelig i butikkene og de er også anstendig priset.

Den har en vakker, floral duft. Lukten holder seg i et godt antall timer i håret mitt. Det føles friskt og behagelig. Konsistensen av denne sjampoen er middels kremaktig hvit gel som har noen skinnende partikler i den. Det er enkelt å bruke, men litt ekstra beløp er nødvendig for å skape god skum. Det glir glatt på hodebunnen og håret. Det er også lett å skylle.

Det kan pent rense alt skitt fra håret mitt, og kan også fjerne overflødig olje fra håret. Det fungerer som en hårrens og det gjør hårbunnen frisk og ren. Men det tar litt tid å rense mitt oljede hår. Jeg har normalt, glatt hår med tørre tips, men det største problemet med håret mitt er at det er tynt. Så jeg liker alltid en sjampo som kan holde håret mitt sunt. Etter at jeg har brukt denne sjampoen, føler jeg at det fungerer bra for å holde håret mitt sunt og mykt. Det gjør aldri hodebunnen tørr. Det fungerer pent på tørr hodebunn og fet skalp begge. Det styrer også hår sebum.

Jeg har ikke lagt merke til noe ekstra hår faller heller med denne sjampoen. Men det kan ikke helt stoppe hårfallet. Det gjør håret mykt og mykt. Det gjør aldri håret tørt, men det er ikke super fuktighetsgivende enten for ekstremt tørt og skadet hår. Det er behov for en balsam for å låse hydreringen inn. Normal hår føles mykt og silkeaktig. Men mine tørre hår slutter føles tørt, som vanlig. Jeg har allerede skinnende hår, så jeg forventer alltid mer og denne sjampoen kan ikke gi noen ekstra glans. Men skinnet er definitivt fint.

Etter å ha brukt denne sjampoen i rundt en måned, har jeg lagt merke til at den fremmer hårvekst. Jeg legger merke til at mindre hår faller når jeg kammer håret mitt nå. Men det er ikke en magisk sjampo, så det tar tid å vise resultater, og veksten er ikke dramatisk. Det kan ikke kontrollere frizz for lenge, og håret mitt føles uhåndterlig på slutten av dagen uten en balsam.

Denne sjampoen holder håret mitt hoppende og det gjør aldri håret mitt sløvt. Jeg liker denne sjampoen fordi det er en budsjettvennlig, hårvokstfremmende sjampo som gjør håret mykt. Jeg er ikke en fan av Sunsilk-sjampo, men dette er ikke en dårlig opplevelse. Jeg ønsker det også kontrollert frizz.

Swatch:

Pros av Sunsilk Long and Healthy Growth Shampoo:

• Rimelig og lett tilgjengelig • Leter pent • Har en behagelig duft • Tørker ikke hodebunnen min • Gjør håret mykt, glatt og skinnende • Kontrollerer hårfall • Gjør håret sterkt og sunt • Hjelper å unngå overflødig hårfall • Fungerer bra som en daglig sjampo • Holder hår oljefritt og hoppende • Fremmer hårvekst

Cons of Sunsilk Lang og sunn vekst sjampo:

• Tar tid til å vise resultater • En balsam er påkrevet etter sjampo • Ikke utmerket for veldig tørt hår • Kan ikke virkelig fuktige tørre ender • Håret ser fritt og uhåndterlig på slutten av dagen

IMBB Rating: 3.8/5

Ville jeg tilbakekjøpe / anbefale Sunsilk lang og sunn vekst sjampo? Jeg er ikke sikker på om jeg skal tilbakekjøpe denne sjampoen. Jeg foretrekker alltid sjampo som kan kontrollere frizz også. Hvis du har normalt, frizzfritt hår, bør du prøve denne; Tross alt er det et lommevennlig alternativ.

Sunsilk Dream Myk og glatt sjampo Sunsilk Co-Creations Perfect Straight Shampoo Solsilke Lekkert tykk og lang sjampo Sunsilk Stunning Black Shine Shampoo Sunsilk Hair Fall Solution Sjampo og Conditioner Sunsilk Co-Creations Radiant Shine Conditioner 5 Essence Long Lasting Lipsticks og jeg elsker Runway Highlighter 9 måter å få sunn og klar hud med iskuber L'Oreal True Match Lumi sunt lysende fundament 7 Fakta om biotin og hårvekst Biotique Bio Kelp Fresh Growth Protein Shampoo

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: