Hei alle sammen,

Jeg har disse rensende towelettes for lenge siden, og disse ble liksom tapt i den mengde våtservietter jeg har. Jeg elsker Kaya kluter, men fortsett å prøve forskjellige merker. Her er gjennomgangen av disse ananas-enzymberikte rengjøringsservietter fra Alba Botanica.

Pris: $ 5,99 for 30 kluter. Produktbeskrivelse: Kan ikke gjøre hele vasken-såpevann rutinen? Ingen bekymringer! Få ryddet opp raskt: Først fjerner milde rensemidler sminke. For det andre bryter frukt enzymer gjennom olje og smuss for en pore dyp ren. Til slutt, aloe & awapuhi tone og balanse uten tetthet. En fullstendig ren rutine blir ikke enklere enn dette. Allergivennlig. Ph balansert.

Min erfaring med Alba Botanica Hawaiian 3-i-1 rene håndklær:

emballasje: Rengjøringsservietter kommer pakket i en lys papegøyegrønn og kanarisk gul pakke. Mange produktdetaljer, inkludert beskrivelse, produksjon, ingredienser og bruk, er skrevet på pakken som er laget av plast av god kvalitet. Åpningen har en limtetning på toppen. Jeg har åpnet den flere ganger, og likevel har forseglingen ikke mistet sin klebende egenskap. Det er også veldig reisevennlig.

Disse klutene er firkantede og hvite i farge. De er riktig våt i stedet for soaking våt. Jeg liker disse annerledes duftene. Duften er lik på alle produktene i "Natural Hawaiian" -linjen. Tekstur er jevn og mild på huden. Tørken er ganske stor og god for rensing.

Det tar av mild til moderat sminke i et par swipes. Min hud føles ren og forfrisket, uten olje eller greasiness. Den tørker av liner, leppestift og vanntett mascara. For ekstreme matte væske leppestifter, vil det ta noen flere swipes. Det eneste er at det tar krefter å fjerne dyp kohl på vannlinje og sukkervæske leppestifter. For de, legger jeg til litt hvis kokosnøttolje og fjerner dem.

Denne makeup remover kluter ikke irritere eller stikker øynene. Det forlater huden myk og smidig. Jeg bruker det ofte etter olje rensing, spesielt hvis jeg ikke er opp for å vaske ansiktet mitt på kalde netter. Dette er flott for bruk på farten, for raskt å friske opp. Den inneholder også 100% vegetariske ingredienser, og har ingen sulfater, ftalater, farger eller dufter.

Fordeler med Alba Botanica Hawaiian 3-i-1 rene håndklær:

  • Fargerik emballasje, reisevennlig.
  • Godt priset produkt.
  • Rengjør og toner huden godt.
  • Irriterer ikke hud eller stikkende øyne.
  • Gjør huden frisk, myk og smidig.
  • Fri for skadelige kjemikalier som ftalater og sulfater.
  • Grusomhet fri.

Cons av Alba Botanica Hawaiian 3-i-1 rene håndklær:

  • Kan ikke fjerne alle spor av svart kohl på vannlinjen.
  • Ikke best for å fjerne flytende leppestifter.

Vil jeg anbefale Alba Botanica Hawaiian 3-In-1 Clean Towelettes? Ja, jeg elsker disse forfriskende og rensende kluterne. IMBB Rating: 4.5/5

Alba Botanica Selv Avansert Deep Sea Facial Mask Alba Botanica AcneDote Face og Body Scrub Alba Botanica God og ren Pore Purifying Mini Peel Alba Botanica Pore-fecting Papaya Enzyme Facial Mask The Body Shop Spa av The World Hawaiian Kukui Cream Alba Botanica Pore Rensende Ananas Enzyme Hawaiian Facial Scrub L'Oreal Ideal Clean Makeup Fjerne Håndkle Maybelline Clean Express! Ansiktshåndklær Dammens lysende, rene, våte rengjøringshåndklær Purederm Argan Oil Makeup Remover Rengjøring Håndkle

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: