Fem Gurkemeie Herbal Fairness Cream Bleach Review

Hei damer,

Hvordan gjør du alt? Jeg er sikker på at meg, de fleste av dere, også elsker å skjemme deg bort med ansiktsbehandling fra en profesjonell en gang i 2-3 måneder. De foreslår alltid å blegme huden før ansiktsbehandling for å få maksimal glød, men hvis huden blir skrubbet like etter bleking gjør den huden min rød og den brenner. Så jeg foretrekker bleking ansikt en dag før ansiktsavtale hjemme. Jeg er en lojal kunde av oxy blekemiddel i lang tid, men da jeg så gurkemeie urte blekemiddel fra fem i butikken ble jeg fristet til å prøve den. Vi vet alle hvor godt gurkemeie og melk er for hud, så la oss se hvordan det virket for meg.

Pris: 50 Rs / - for 24gm (til 3 bruk)

Hvilket produkt hevder: Inspirert hjemmefra gjorde ubtan, den nye fem gurkemeie og melk fjerner døde celler og solbrun, lyser hudtonen og gir god rettferdighet.

ingredienser:

Min erfaring med Fem Turmeric Herbal Fairness Cream Bleach: Da jeg så på pakken at den er ammoniakkfri, ble jeg veldig spent. Urteblekemiddel med godhet av gurkemeje og melk og ammoniakkfri Jeg ble solgt til den. Denne gangen har de forsøkt å takle et enda problem som folk står overfor mens man bruker blekemiddel, hvilket er forholdet mellom krem ​​og aktivatorpulver. Den har en fem sikker bruk skje inni; det er en 2-sides plastskje en side er for krem ​​og andre for å måle pulver. Dette gjør bruk av produktet enkelt, spesielt for første timere.

Jeg blandet blekemiddelet i henhold til retningslinjene gitt (bruk plast eller glassbeholder for blanding). Ved hjelp av spatel påførte jeg blegemiddelet om natten på rent ansikt og holdt det 15 minutter. Bleken smaker faktisk som haldi wala Dudh : Etter 15 minutter har jeg vasket det med vann fra springen. Det ble riktig bleket mitt ansiktshår, og jeg var helt fornøyd med resultatene. Jeg følte meg ikke brennende eller irritert når bleken var på huden min. Alt i alt likte jeg ammoniakkfri urtebleking erfaring (det har fortsatt noen kjemikalier, som ikke kan unngås).

Pros av fem gurkemeie urte rettferdighet krem ​​blekemiddel: • Dekker ansiktshår helt. • Fjerner tan gir lys til ansikt. • Ammoniakfri urteblekemiddel. • Dermatologisk testet. • Irriterer ikke huden. • Ingen vanning av øynene. • Leveres med ny måleske for å få perfekt forhold mellom krem ​​og aktivator. • Anstendig priset. • Lett tilgjengelig.

Ulemper med fem gurkemeie urte rettferdighet krem ​​blekemiddel: • Herbal eller ikke-urteblekemiddel er full av kjemikalier.

Endelig dom på Fem gurkemeie Herbal Fairness Cream Bleach: Jeg likte denne bleken, og jeg anbefaler dette til alle som bruker blekemiddel. Det gir godt resultat og vann ikke øynene som noen annen blekemiddel jeg bruker i fortiden. Men bleking bør alltid gjøres i løpet av 21 dager eller mer, ikke bruk det veldig ofte. Og hvis du er første gang, ta plasterprøven på hånden, og hvis det oppstår irritasjon, bruk det ikke på ansiktet. Og ja, les alltid guild linjene gitt på blekepakke og følg dem.

IMBB Rating: 4.5/5

Vil jeg bli tilbakekjøp Fem Gurkemeie Herbal Fairness Cream Bleach: Ja!

Fem Fairness Creme Bleach - Apple og Peach Review Fem Gold Creme Bleach Golden Glow Fem Herbal Creme Bleach Fem Fairness Creme Bleach - Blåbær med melk og perle Fem frisk intim hygiene - Triple Action Deodorising Wash Oxybleach Naturens Essence Personlig Pleie - Lacto Bleach Wella Bleach Activator (Bleach Powder) VLCC Insta Glow Herbal Bleach Sally Hansen Extra Strength Creme Hair Bleach for ansikt og kropp Beste ansikts blekemiddel: Spør IMBB Naturens Co Apple Guava Hair Conditioner Jolen Creme Bleach Review

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: