Hei alle,

Kryolan gjør noen veldig gode ting. Jeg har alltid ønsket å prøve ut sine produkter etter å ha lest mange fantastiske anmeldelser på IMBB, så endelig, jeg var i stand til å få hendene på noen få ting fra merkevaren, og denne leppestiften er fra handlekurven som jeg gjorde nylig.

Pris: INR 450 for 4 gm.

Min erfaring med Kryolan Lipstick LC 152:

Den kommer i det vanlige metallgrå-sølvkryolan-saken med nummeret som er skrevet på basen. Hetten lukkes stramt og er derfor reisevennlig, men jeg er ikke fan av denne kjedelige emballasjen, og jeg skulle ønske de hadde navngitt sine leppestifter i stedet for å nummerere det som vil gjøre dem enkle å identifisere.

Jeg har et kjærlighetshattforhold med denne leppestiften. Jeg har alltid ønsket å prøve en rød og orangish nyanse, og denne leppestiften er den perfekte fargen som jeg lette etter, men formuleringen er noe jeg ikke likte.

Det har også en morsom lukt, slags kjemisk lukt, noe som vil plage kvinner med følsomme neser, men lukten svimmer etter noen minutter.

Den har utrolig pigmentering. En enkelt sveipe er nok til å dekke pigmenterte lepper. Å være en matt leppestift, tørker ut leppene mine veldig dårlig. Det går heller ikke jevnt på leppene. Det er mye rive og trekke, så jeg vil foreslå å bruke en leppebørste for å gjøre søknadsprosessen enklere.

Oppholdsstyrken er anstendig rundt 5-6 timer, men det begynner å falme fra sentrum og ser veldig stygg ut hvis det ikke gjøres regelmessige oppslag. Det etterlater en orangish fargetone som egentlig ikke går bra med min skjønnhet, den typen fargetone du får etter å ha spist en iskremskok 😛

Som jeg likte leppestiftskyggen, ville jeg ikke gi opp det så lett, så prøvde det etter å exfoliere leppene mine, og brukte også en liner, men det var den samme historien. Det overfører mye og etterlater en flekk overalt. Det ødela selv en t-skjorte av meg 🙁

Imidlertid er jeg forelsket i denne leppestiftfargen og vil prøve å blande den med andre nyanser for å se om jeg kunne trekke den av; Men jeg ser fortsatt ut på en lignende nyanse med bedre formulering.

Fordeler med Kryolan Lipstick LC 152:

  • Rimelig.
  • Utrolig pigmentert.

Ulemper med Kryolan Lipstick LC 152:

  • Boring emballasje.
  • Tørker ut leppene mine
  • Fades ujevnt.
  • Leaves en flekk bak som ikke er virkelig imponerende.
  • Kryolan utsalgssteder er ikke tilgjengelig overalt.
  • Ingen navn nevnt på leppestiftet som vil gjøre det vanskelig å identifisere.

Ville jeg tilbakekjøp / Anbefal Kryolan Lipstick LC 152? Nei for begge deler. Det er bedre produkter tilgjengelig i markedet.

10 beste Kryolan Lipsticks tilgjengelig i India Kryolan Professional Lipstick - Classic 131 Kryolan Professional Lipstick i LC165 Kryolan Professional Lipstick Shade # LC156 Kryolan LF-402 leppestift Elle 18 Color Pops Matte Lipstick Første Kjærlighet Sugar Cosmetics Smudge Me Ikke Væske Leppestift - 05 Rust Lust

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: