IT Kosmetikk No-Tug Vanntett Gel Eyeliner Brown

Produkt kjøpt av IMBB

Hei alle sammen.

Dagens gjennomgang vil være på et produkt fra en av mine favoritt merker i det siste. Det er kosmetikkene Det er ingen sløyfe vanntett gelforing i skyggen brun.

Om produktet:

Ved hjelp av banebrytende teknologi, eksklusiv for IT-kosmetikk, slår du ikke vanntette geløyler på mettet, rik farge uten å rive på dine delikate øyelokk. I tillegg er de klinisk bevist vanntette selv etter åtte timers slitasje! De er også infundert med anti-aging teknologi og hudpleie fordeler, inkludert hydrolyserte kollagen, silke proteiner, og Vitaminer C og E for yngre lokk. Parabenfri, Duftfri, Sulfatfri.

Pris : $ 22 for .017 oz

Min erfaring med IT Cosmetics No-Tug Vanntett Gel Eyeliner Brown

Som jeg har nevnt ovenfor, har IT-kosmetikk blitt et av mine mest etterspurte merker. Etter å ha blitt imponert over flere produkter fra deres linje, nemlig Din hud, men bedre CC-krem, bestemte jeg meg for å prøve et øyeprodukt fra dette merket.

emballasje:

Denne eyeliner kommer i et blyantrør som vrider opp, derfor er det ikke spenning for å skarpe det mye. Men hvis du trenger en spiss spiss, er det også en skjult spisser under den andre enden av blyanten hvor spissen av blyanten passer perfekt og det er svært minimalt spild av produktet selv under slipting. Hetten passer sikkert over spissen, men siden eyeliner er super kremaktig, må du være forsiktig når du putter lokket på som det vil komme over felten på lokket.

Tekstur:

Denne blyanten glir på som en drøm. Selv den minste pressen gir full farge på øvre lokket. Tekstur er super duper kremaktig. Alle disse egenskapene gjør det super enkelt å bruke selv for uerfarne og nybegynnere i sminke. Blyantspissen blir slitt ut og spissen blir kjedelig lett, slik at du må skarpe det sporadisk for å få en skarp spiss.

Nå kan vi komme til det skuffende aspektet av denne lineren for meg. Siden det glidet så lett og jevnt på øvre lokk, ventet jeg den samme glattheten på vannlinjen. Men jeg fant det vanskelig å få fargen til å dukke opp på vannlinjen. Ikke misforstå fargen vises helt, men det må swipes flere ganger på vannlinjen. Jeg ventet at det skulle vises i en enkelt sveipe som noen av mine andre kohls gjør.

Farge:

Denne eyeliner kommer i flere svært vakre nyanser som spenner fra Navys, Greens, Taupes og Purples. Jeg bestemte meg for å gå med brunt fordi jeg ønsket å eksperimentere med en mer tilgivende farge enn svart som fortsatt ville være egnet for hverdagsbruk. Denne skyggen av brun er ikke alle monotone. Den har vakre, veldig små flekk med gylden glimmer som ikke er synlig med mindre du er under direkte sollys. Det gir ikke et glatt utseende, men gir et dimensjon til liner. Glitteren irriterer ikke øyet, selv når det påføres på vannlinjen.

Oppholdsstyrke:

Jeg har begge fordeler og ulemper i denne kategorien. Jeg var super imponert over oppholdsmakten til denne eyeliner på mitt øvre deksel. Da de sa at det var lang slitasje, var de ikke tullet. Du kan smykke den når den først påføres, men du må gjøre det raskt som det setter innen 10-15 sekunder, hvorpå det er helt budgeproof, vanntett, smudgeproof. Prøveprøven som du ser på hånden min, holdt opp og så frisk på nytt selv etter at jeg tok en full dusj med den. På dekslene kan du bli sittende fast i det tyngste regnet, og det vil fortsatt ikke sprenge med mindre du fjerner det spesielt på slutten av dagen med øyesminkefjerner. Denne samme varig kraft gjelder ikke på min vannlinje. På en eller annen måte forblir det bare levende på min vannlinje i 4-5 timer, hvorpå det begynner å falme. Vær oppmerksom på at jeg har vannige øyne.

Samlet super imponert over dette produktet som en eyeliner på øvre lokk (et av de mest creamiest, langvarige produktene og vil gi de fleste gel liners en løp for pengene sine), men ville ikke plukke opp dette for å bruke dette til vannlinjen.

Fordeler med IT Cosmetics No-Tug Vanntett Gel Eyeliner Brown

• Super kremaktig • Glider så jevnt og enkelt • Rimelig • Setter innen få sekunder til en komplett budgeproff, smugfast, overføringsfast og vanntett overflate. • Kommer lett ut med en god eyemakeup-fjerner bare • Leveres i en rekke vakre nyanser, har skyggenbrunet små flekker av glimmer • Skumpartiklene er ikke irriterende på øyet eller vannlinjen og er knapt merkbare hvis du ikke står direkte mot lyset • Skjult sperre som kommer veldig praktisk.

Ulemper med IT Cosmetics No-Tug Vanntett Gel Eyeliner Brown

• Gjelder ikke så jevnt på vannlinjen, Trenger du flere swipes for fargen som skal vises. • Oppholdsstyrke på vannlinjen er gjennomsnittlig 4-5 timer, etter hvilken fading vises.

I EOTD har jeg slitt dette både som eyeliner og waterliner.

IMBB Rating 4.5/5

Det Kosmetikk Vitality Lip Flush 4 i 1 Reviver - Love Story BH Cosmetics Foundation Primer BH Kosmetikk 88 Fargematte Øyenskygge Palette NYX Kosmetikk Maybelline Eye Studio Varig Drama Gel Eyeliner (Black) Review, Photos, Swatches Beste Gel Eyeliners tilgjengelig i India Golden Brown Eye Makeup Tutorial

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: