Faces Ultra Moist Lipstick - 23 Retro humør

Fra rød til maroner, pinks til fersken, brun til bronse, mauves og koraller, tilbyr dette utvalget mirage fra varme og kule nyanser. Så vær klar til å heve glam kvotienten og ta tak i favoritt nyanser i dag!

Pris

INR 449

Denne nye serien har virkelig mange nyanser, en hel haug med pinks corals appelsiner. Du kan lese mange på IMBB, og jeg har plukket mange som du kan være vitne til her. Min fav så langt er du bubblegum og de fleste andre har vært gode. Hva er det beste i disse dager om mange merker og Faces leppestifter er også at de kommer med koraller neoner, ikke flere kjedelige mariner og brune som Lakme. Dette gjelder for Colorbar for bare at Colorbar leppestifter flekker, men Faces de ikke. Det er spennende når slike lyse, vakre farger blir lansert i motsetning til brun og purples.They vil fortsatt ha en vanlig maroon for mange damer.

Fargen i dag er en vakker rød. Noen ganger tror jeg å finne er en fin rød er mye enklere enn en naken leppestift. Jeg har så mange røde og jeg kan neppe velge en som min favotire.Lakme rød kappe, rullebane rød, maxfactor rubin tirsdag, alt jobber for meg og dette er en annen rosa glitrende rød som i kjærlighet elsker. Du må legge merke til at dette ikke er en lys oransje neonrød, men dette er en meget sofistikert rød med gulrotrosa undertoner. Dette har ingen glimmer til det, men har en nesten usynlig glans gjør det ferdig med det som gjør det veldig unikt rødt. Faktisk i en vinkel vil det til og med se ut som en mørkrosa 😛 noen ganger ser det enda oransje rødt ut ..så veldig unikt for meg i stedet for et i ansiktet ditt rødt leppestift.

Strukturen på leppestiften er jevn nok. Den er ikke smøraktig eller smuldrende, men det er bare riktig. Det har dette sant til rørfargepigmentering og en sveipe er fantastisk. Jeg tror du ikke vil bli skuffet over tekstur og pigmentering. Finalen er halvmatt eller kremaktig og leppene føles ikke tørre. Lærene ser sunne ut og du kan forme lett med denne leppestiften. Fargen er en vakker rød og du kan bygge den opp eller gå dab-dab, i alle fall lyser ansiktet mye.

Denne røde er egnet for de fleste hudtoner, og kan også brukes på dag-, kvelds- og nattpartier. Fargene legger til et retro-utseende, og du kan parre med tynt vinget liner. Oppholdsstyrken er over gjennomsnittet, det tørker ikke eller smitter eller bløder, men det overfører til kopper etc som de fleste leppestifter. Du kan mattifisere det med enkeltlags vev til lysere rødt. Hvis du er ute etter en rød leppestift, anbefaler jeg denne.

IMBB-vurdering:

4.5/5

Faces Go Chic Leppestift - Hasselnøtt Faces Go Chic Leppestift: Flamboyant Fuchsia Faces Go Chic Lipstick - Rich Lilac Faces Go Chic Leppestift Carnation Pink Faces Go Chic Leppestift - Apricot Pink 223 NYC Ultra Last Lipwear i Garnet NYC Ultra Last Lip Wear -Plum Rum Retro Makeup Look: Winged Liner, Classic Red Lips MAC Retro leppestift gjennomgang og fargeprøver

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: