Hei damer, Det kan være vanskelig å ha glitrende sminke, men å trekke den av vil gi deg et glimrende utseende. Det er en fin linje mellom nydelig og forferdelig og med shimmers sjansene for sistnevnte er høyere! Følg disse tipsene og triksene som jeg har samlet ned for å se ekstra glam og nydelig diva som du er.

1. Velg ett sted om gangen Velg ett sted på ansiktet ditt for å legge til skinne. Du kan enten legge til glimmer for dine øyne, kinn eller lepper; Ikke merk dem alle på en gang. Du kan også bruke kroppsskimmere eller glitrende nagelmaling også.

2. Husk at mindre er mer Selv om du bare bruker bare en del for å legge til shimmers, må du ikke gå over bord med dem. I stedet for å sette shimmers over, starter du små med små aksenter av glimmer på øynene, leppene og kinnene. For å holde utseendet rent og pent, er det av største prioritet når du bruker shimmers.

3. Velg metalliske skygger Hvis du ikke vil bruke shimmers på ansiktet ditt og fortsatt vil prøve utseendet, kan du gå for metallskygger i nydelige nyanser av gull, sølv og bronse. Metallisk sminke har en subtil skimmer med akkurat nok gnist for å gjøre noen ser frem.

4. Bruk glitrende highlighter Du kan bruke en glitrende høylys for å markere fremtredende deler av ansiktet, for eksempel kinnene og nesen. Fine skimmerpartikler gir faktisk et glitrende og glødende utseende til ansiktet.

5. Bruk chic cheek shimmers Når du bruker shimmers på kinn, er nøkkelen å velge shimmers som passer godt til din hudtone veldig bra. Finmalet løs glans kan støves på kinnbenet ved hjelp av en vifter børste for akkurat det rette hintet av gnisten på ansiktet.

6. Skyll den opp Vi bruker noen ganger fingrene våre til å blande noen sminkeprodukter, men shimmers bør ikke være en av dem. Shimmers ser bra ut når de blandes veldig godt på huden og gjør det med sminkebørster i stedet for fingrene.

7. Forbedre øynene dine Øyne kan være flott å spille opp glimmerpartikler. Du kan gå ut på glans og skinne, eller du kan velge for nøytrale farget glitrende øyenskygger for et mer avslappet utseende. Du kan også bruke en fuktet børste for en mer metallisk væskeformig utseende som vil holde seg veldig lang.

8. Bland teksturer på leppene dine Du kan få en fyldigere pout ved hjelp av forskjellige teksturer på leppene dine. Bruk en kremaktig eller matt leppestift på leppene dine, og bruk deretter metallisk glans bare midt på din pout.

9. Gå til en bronzer For et mer subtilt utseende kan shimmer også brukes i form av en bronzer. Det ser spesielt godt ut på kvinner med en mørk hud, men andre kan bruke den også, forutsatt at den blandes godt.

10. Bruk body shimmers Du kan bruke shimmers på kroppen din enn ansiktet ditt som negler, halsbånd, ben, décolleté og skuldre (shimmers gir et slankende utseende). Bruk en stor og myk børste til å bruke finmalet glimmerpulver for en nydelig og luminescerende glans.

Bildekilde: 1, 2, 3, 4

Makeup Revolution London Ultra Bronse Shimmer Highlight Review Bh Cosmetics 88 Farger Cool Shimmer Eyeshadow Palette Review Essens Solnedgang Beauty Sun Kissed Shimmer Powder Review NYX Mauve Pink Roll-On Shimmer Review NYX Almond Res11 Roll On Eye Shimmer Review The Body Shop Frosted Cranberry Shimmer Lotion Review Bad og kroppsarbeid Pink Chiffon Shimmer Mist Review

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: