Produkt kjøpt av IMBB

Hudtone: Medium tanned

Hei damer!

Det var et tilbud som gikk på MAC-produkter, som å kjøpe to og få en gratis og jeg plukket to vakre MAC-leppestifter. Den ene er den mest populære skyggen som heter MAC Mehr og en annen fra deres Liptensity-utvalg. Jeg fikk også den frie skyggen som heter MAC Amplified Lipstick Chatterbox, som jeg også elsker mye. Nå, jeg kom til MAC Liptensity Lipstick, jeg plukket skyggen Hummer. Denne serien har 24 vakre nyanser, som er et veldig stort utvalg, og jeg elsker denne oransje skyggen som jeg elsker oransje leppestift. Nå, les videre for å vite mer om det.

Pris: Rs.1850 for 3,6 gm Produktbeskrivelse: En leppestift med forbedrede mengder pigment for ekstrem fargeintensitet. En strålende formel som skyver grensene for farge. Hver leppestift har intense mengder pigment, noe som resulterer i ekstrem fargeintensitet, klarhet og livsstil. Denne luksuriøse gelledbasen smelter på kontakt, og gir fullstendig mettet farge med en satinfinish i ett slag.

Min erfaring med MAC Liptensity Lipstick Hummer:

emballasje: MAC Liptensity Lipstick-serien kommer i en ganske annen emballasje enn sine vanlige leppestifter, og jeg er så glad at dette serien har et fargekodet rør som gjør det enkelt å identifisere skyggen. Den leveres med en ytre svart boks med detaljer om produktet. Så, skyggen Hummer kommer i en fin oransje fargebasert tube med en oransje hette. Dette er et metallrør og kvaliteten føles veldig bra også. Det ser veldig stilig ut med en matt finish. Jeg elsker denne lille vakre emballasjen som er helt enkel å bære rundt og hetten tett, så det er også trygt å bære.

Skygge: Skyggen Hummer er en av de nydelige oransje nyanser jeg har. Som de beskriver det, er det faktisk en brent oransje farge med en varm undertone. Det ser også lyst og veldig sommerfullt ut. Men det er fortsatt en slitesterk oransje for alle hudtoner. Jeg er medium solbrun og skyggen ser fantastisk ut på min hudtone. Den har et snev av koraller med en blanding av naturlig brent tone i den, noe som gjør den til en perfekt og unik oransje farge. Skyggen er også superpigmentert, og det krever bare en-to swipes for å få den perfekte fargebeløpet. Det tar godt imot mine lepper og kan skjule pigmenterte lepper perfekt.

Tekstur og kvalitet: MAC Liptensity Lipstick har en veldig fin jevn kremaktig tekstur som glir lett på leppene. Det tar jevnt opp mine lepper og føles veldig behagelig. Jeg liker denne formelen og har en fin, myk kremaktig finish som ser fantastisk ut på leppene. Det er heller ikke en super glanset kremaktig leppestift eller en full matt leppestift; det har faktisk en fin glans av kremaktig finish som er bra for alle. Etter et par timer avgjør det seg i en fin, ikke-skinnende fløyelsaktig, kremaktig tekstur. Det føles ikke flekkete eller tørre på leppene. Men jeg må exfoliere leppene mine før du bruker det, ellers lyser det litt på mine tørre flekker. Men formelen gir god hydrering til lepper som aldri gjør dem tørre. Det gir umiddelbart en fin lettelse å tørke lepper og gjør dem myke og glatte. Mykhet blir også lenge. Denne leppestiften har ikke en stor merkbar lukt, men en fin mild duft som jeg kan lukte, maksimum.

Men på grunn av sin kremete formel overfører den og fargen ser litt bleknet ut etter å ha noen kopper kaffe. Likevel, som det er en superpigmentert leppestift, er det fortsatt mye farge på leppene. Også, leppestiftet legger seg ikke inn i de fine linjene eller krøllene i det hele tatt. Det etterlater en fin pen oransje flekk på lepper som varer hele dagen. Derfor er det definitivt en god kvalitet leppestift. Kun på grunn av sin avrundede punkttips er søknaden litt vanskelig for den perfekte skarpe cupidbuen, men jeg klarer meg med dette.

Oppholdsstyrke: Selv om det er en kremaktig leppestift, varer fargen veldig lenge i rundt 8 timer. Det ser litt bleknet ut etter et tungt måltid, men jeg har ikke noe imot det siden ny påføring gjør det ikke ujevn. Det kan overleve normal lunsj eller snacks uten rot. Jeg trodde ikke at det skulle være en langvarig leppestift, men det virker så utrolig på mine lepper og holder dem vakre for lenge. Det er også lett å fjerne med en tørke.

Alt i alt: Jeg elsker sin formel, kvalitet og jeg er så glad for å ha en så vakker brent oransje nyanse som passer meg perfekt. Jeg elsker sin glatte kremete finish som varer lenge. Det er definitivt en kostbar leppestift, men helt verdt å kjøpe.

Pros av MAC Liptensity Lipstick Hummer:

• Vakker metallfargekodd emballasje • Reise-vennlig rør • Nydelig lystbrent oransje nyanse • Perfekt for alle hudtoner • Meget pigmentert • Myk, jevn kremaktig tekstur glir lett • Føler seg komfortabel på leppene • Føler ikke flekkete eller tørre • Har en jevn kremaktig finish • Gir god hydrering og holder leppene myke • varer lenge rundt 8 timer • Kan overleve et normalt måltid • Leaves en pen flekk bak • Løsner ikke i fine linjer eller krøller

Ulemper med MAC Liptensity Lipstick Hummer:

• Dyrt • Overfører • Bedre å exfoliere lepper før du bruker det • Skinn ser bleknet etter et tungt måltid

IMBB Rating: 4.7/5 Vil jeg tilbakekjøpe / anbefale MAC Liptensity Lipstick Hummer? Jeg vil virkelig prøve flere nyanser fra dette området som jeg elsker formelen, og hvis du søker etter en bærbar oransje, så kan du definitivt kjøpe dette.

MAC Liptensity Lipstick Postmodern MAC Doe Liptensity Lipstick MAC Ambrosial Liptensity Lipstick MAC Røkt Almond Liptensity Lipstick 10 beste produkter fra MAC Cosmetics MAC øyenskygge x15 varm nøytral palett MAC russisk rød leppestift 10 ting å vurdere før du kjøper en leppestift Elle 18 Color Pops Matte leppestift Kirsebærvin OPI neglelakk jeg spiser hovedsakelig hummer

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: