Hudton: moderat rettferdig Hudtype: Kombinasjon, sensitiv, akne utsatt, har en tendens til å tørke lett Hudstruktur: ujevn, akne arr, flekker, porer

Hei alle sammen,

I dag er jeg her for å dele mine synspunkter om Jane Iredale Fersken og Cream Bronzer. Den har fire gratis nyanser for bronzing og utheving som gir en varm peachy rosa glød. Les videre videre for å få vite mer om Jane Iredale fersken og Cream Bronzer.

Pris: $44 Produktbeskrivelse: Hver bronzer inneholder fire luksuriøse nyanser som kan blandes og matches for å passe alle humør. Fire komplementære nyanser å konturere og markere for et luksuriøst utseende som er laget i skyggen. Sweep over lepper og kinder for å konturere, fremheve eller alt for en solskinnet glød. Alle alternativer er glutenfrie, inneholder ikke hvete. Fersken og krembronserfylling er ikke vegan, den inneholder karmin.

Hvordan å bruke: Plasser i vår refillable kompakt og påfør med vår hvite vifte børste. Våre fire luksuriøse nyanser kan blandes og tilpasses for enhver hudton, stemning og hendelse. Børst vår bronse på kinn, øyne og lepper for en misunnelsesverdig hele solskinnet stråling.

Viktige ingredienser: Glimmer gir glide. Pine bark ekstrakt gir kraftig antioksidant beskyttelse. Pomegranate ekstrakt gir kraftig antioksidant beskyttelse og fungerer som et naturlig konserveringsmiddel.

Min erfaring med Jane Iredale Fersken og Cream Bronzer:

Jeg plukket Jane Iredale bronzer påfyll i fersken og krem, som er en varm-tonet peachy-rosa nyanse. Denne bronzer er et fint malt, presset pulver og det kommer pakket i en god kvalitet gylden farget pan. Pannen pakkes deretter i en firkantet plastkompakt. For å lagre denne bronzeren en påfyllbar kompakt, må kjøpes separat.

Strukturen i bronspulveret er glatt og silkeaktig, det glir lett. Jeg blander alle fire nyanser med Bobbi Brown Bronzer Brush og sveiper den over kinnene mine. Det gir en lysende naturlig overflate og gir en peachy rosa glød til min moderat rettferdige hud. Intensiteten kan bygges ved å bruke de varmere nyansene på nytt, for å få en varm solkyset glød.

Fersken og Krem har to lyse glitrende nyanser som fungerer godt som highlighters og to dype toner som fungerer som bronzer og rødme. Disse fire nyanser kan brukes individuelt eller blandet for å få ønsket effekt. Dekningen er byggbar og de to varmere nyanser blend uten problemer. Pigmentering er ganske god og varig kraft er anstendig.

De to skinnende nyanser har en tendens til å fremheve porer, skremmer og tørr hud. Men sett deg ikke i fine linjer. Shimmer er subtil og irriterer ikke min sensitive hud. De skinnende nyanser når de brukes individuelt, gjelder ujevnt. Jeg bruker en våt børste til å bruke dem jevnt. De to skinnende nyanser har en tendens til å falle og falme ujevnt, når de brukes individuelt. Jeg vil beskrive hver farge kort fra toppen; først er en skinnende peachy-skygge. Jeg bruker det noen ganger som en highlighter over kinnene mine. Den andre er en skinnende rosa nyanse, med kule, sølvfarve undertoner. Det ser ut som en blekrosa med subtile silvery glimmer, jeg bruker den som en høylys på pannebenet.

Den tredje skyggen er en rosehudet mokka-skygge, den gir en solskinnet bronseffekt til ansiktshuden. Den fjerde nyansen er en varm peachy-skygge som gir en varm, fersken solkyset glød til min moderat rettferdige hud. Når du bruker en enkelt nyanse, er det vanskelig å velge hver nyanse, siden de pleier å spre seg. Derfor bruker jeg en mindre børste eller fingertuppene til å plukke dem opp. Det kan brukes til vanlig dagtid sminke og også for en og annen fest slitasje.

Pros av Jane Iredale Fersken og Cream Bronzer:

 • Finmalet presset pulverbronse.
 • Fire rike og luksuriøse nyanser.
 • Gir en peachy rosa glød til min moderat rettferdige hud.
 • Silkeblød tekstur, glir lett.
 • Gir en lysende finish.
 • Tørker eller irriterer ikke følsom hud.
 • Nyanser er byggbare for å få den ønskede effekten.
 • Nyanser kan blandes eller brukes individuelt.
 • Hjelper med å markere og gi en solskinnet glød til ansiktshuden.

Ulemper med Jane Iredale Fersken og Cream Bronzer:

 • Lys skinnende nyanser har en tendens til å fremheve porer, arr og tørr hud.
 • En separat kompakt, må kjøpes for å lagre denne refill bronzer.

Ville jeg tilbakekjøpe / anbefale Jane Iredale fersken og Cream Bronzer? Jeg anbefaler denne bronzer. Jeg kjøper ikke igjen, siden denne påfyllingen vil vare meg lenge. IMBB Rating: 4/5

Jane Iredale Glød Tid Full Dekning Mineral BB Cream Jane Iredale Sheer Honey Purepressed Blush Jane Iredale Barely Rose PurePressed Blush Jane Iredale Purepressed Blush - Feilfri Hvordan bruke Blush | MAC Peaches Blush ELF Studio Contouring Blush og Bronzing Cream Sonia Kashuk Glisten Chic Luminosity Bronzer / Blush Duo Maybelline Glistening Sun Dream Bouncy Bronzer Lakme Absolutt Sun-Kissed Bronzer

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: