Hudtype: Oljete og følsomme

Hei skjønnhet!

Dammen har nylig lansert en ny vinterpleie krem ​​kalt White Beauty Winter Anti-Spot Moisturizer. Jeg har brukt deres White Beauty Cream tidligere, men det passet ikke på huden min. Denne har en ganske god formel, og den passer også til følsom hud. La oss nå komme inn på detaljene.

Pris: INR 85 for 23g

Min erfaring med damens hvite skjønnhet Winter Anti-Spot Moisturizer:

Damens hvite skjønnhet Winter Anti Spot Moisturizer kommer i en liten plastburk, akkurat som den opprinnelige hvite skjønnhetskremmen. Den leveres også med en papirboks, som inneholder detaljert informasjon om den.

Denne 23g krukken er veldig liten og perfekt å bære rundt. Inne i krukken er det et lite lokk, som alltid blir rotete med krem. Ellers liker jeg virkelig emballasjen, selv om den er litt uhygienisk å bruke.

Kremet har en myk og jevn konsistens som glir godt på huden og blir pent absorbert også. Det sprer seg godt og formelen er heller ikke for tynn eller for tykk. Derfor er det en perfekt vinterkrem. Det føles ganske behagelig og lett. Det etterlater en ikke-fet, ikke-fet, myk og jevn tekstur. Det legger heller ikke noe hvitt kast bak det heller. Den har ikke den ujevne følelsen som deres originale hvite skjønnhetskrem.

Siden dette er en fuktighetskrem til vinteren, gir det en god hydratisering til huden. Det gjør huden myk, glatt og sunn, og det helbreder også tørrhet. På min oljeholdige hud virker det godt og holder huden fuktig for lenge. Også, det gjør ikke huden fet, noe som er en annen god del om kremet. Tørr hud kan kreve en ny påføring, men jeg føler ikke behovet.

Nå kommer det til sine andre krav, det gir en frisk og klar glød på huden. Det oppfører seg definitivt ikke som andre kalde kremer, og dermed gjør huden ikke kjedelig. Det fjerner dullness og gir en sunn glød til hudfarge. Jeg tror ikke på sin rettferdighetskrav, og du bør heller ikke. Det kan ikke gi et godt utseende til huden.

Etter min mening kan en krem ​​ikke gjøre deg rettferdig; det kan bare gi en lys glød, som denne krem ​​gjør. Det gjør huden klar ved lynstråler, men det kan ikke redusere dem helt. Det fungerer veldig sakte på mørke flekker.

Samlet sett er det en god vinterkrem for normal til fet hud, da det gir et friskt, lyst utseende og fuktig hud. Det har også en fin frisk lukt til den. Den har også SPF 15, som er god nok til dagtid. Selv om SPF-nivået ikke er nok, er det fortsatt godt nok for huden. Det fungerer bra for prisen du betaler og gjør huden myk og glatt.

Fordeler med Damens Hvite Skjønnhet Vinter Anti-Spot Fuktighetskrem:

Liten krukke er lett å bære. Rimelig. Lukter godt. Myk tekstur blandes godt. Føler seg lett og behagelig. Ikke-fet, ikke fettete. Fukt huden godt. Cures tørrhet. Blader en myk, jevn, sunn hud. Legger til en frisk, klar glød. Mykhet varer lenge på min fet hud. Inneholder SPF 15.

Cons of Pond's White Beauty Winter Anti-Spot Moisturizer:

Det kan kreves en ny påføring på tørr hud. Kan ikke gi noen rettferdighet. Fungerer sakte på mørke flekker. Glød varer ikke for alltid.

IMBB Rating: 4/5 Vil jeg tilbakekjøp / Anbefal Pond's White Beauty Winter Anti-Spot Moisturizer? Hvis du vil ha en rimelig fuktighetskrem, så er dette et godt alternativ. Jeg liker å holde slike små vinterkrem i håndvesker.

Damens hvite skjønnhet Daglig Spotless Lightening Cream & Facial Foam Damens hvite skjønnhet BB + Fairness Cream Damens hvite skjønnhetspore-kondisjonstoner Damens hvite skjønnhet Tan Removal Scrub Damens Hvite Skjønnhet Perle Rensing Gel Vinter hudpleie rutine for myk og glødende hud Biotique Bio Winter Green Spot Correction og Anti-Acne Cream Lakme Lip Love Lipstick - Winter Romance MUA Matte Collection Winter Forest Palette 7 beste skjønnhetstips for vinterbruden

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: