Hudton: Medium Solbrun Hei jenter, Dagens gjennomgang kommer til å være på Diana of London Super Fine Intense Rich Black Eye Liner. Jeg elsker vinger med øye, så jeg pleier å foretrekke en penneøyer fordi de er enkle å bruke. Jeg har aldri prøvd dette merket, men etter å ha lest noen gode anmeldelser bestemte jeg meg for å prøve øyeforingen og det viste seg å være så bra. Les videre for flere detaljer.

Produktbeskrivelse: Ultimativ presisjon, Hurtigtørking, Langvarig liner. Diana Super fin intens, rik eyeliner, langvarig og rask tørking. Lett å håndtere med ultimate kontroll og nøyaktighet. Høyteknologisk og innovativ ultrafin tips sikrer en jevn og presis applikasjon. Dermatologisk godkjent.

Pris: Rs. 615 / - for 1 ml

Min erfaring med Diana of London Super Fine Intense Rich Black Liner 01 Black:

Foringen leveres i slank svart pennemballasje med svart cap. Det ser så fint ut og er veldig lett å bære rundt. Det lekker aldri, men hetten lukkes ikke med et klikk, slik at det kan åpne seg.

Pen liner er alltid enkel å bruke. Den har en tynn spiss applikator som glir jevnt. Applikatoren er heller ikke for fleksibel eller for stiv, så jeg kan holde kontrollen perfekt. Det er så lett å lage en skarp vinger med den. Men spissen kan være litt mer fleksibel; Jeg vet ikke, men en gang føler jeg det. Men jeg kan lage en tynn til tykk linje glatt med denne fantastiske applikatoren.

Jeg har skyggen svart. Det er super jet svart skygge og ser helt dramatisk ut på øynene. Pigmentering er fantastisk av denne liner. Ett slag er nok til å bygge opp den perfekte fargen. Jeg trenger vanligvis ikke andre slag for en vanlig liner; bare når jeg ønsker å skape en dramatisk tykk bevinget liner, trenger jeg to slag av det.

Den har en fin middels tekstur som glir jevnt på øynene uten å slepe. Jeg kan lage en super tynn linje til tykk linje, og jeg kan tegne det jeg vil ha med den. Den gir en perfekt jevn og jevn linje og ser rent ut på øynene. Det tar bare noen sekunder å tørke ut helt og når det tørker ut, gir det en fin fløyelsaktig finish. Det føles ekstremt lett på lokket og det ser ikke ut ujevn. Det skreller heller ikke fra lokket.

Nå kommer til kvalitetsdelen, den har noen flotte kvaliteter som gjør meg super glad. Det er en fin krøllesikker og flekkbestandig liner, som ikke smusser på egenhånd. Men hvis du gni øynene dine dessverre, det svetter litt fra den delen, fortsatt ikke super rotete rundt øynene. Det skjer vanligvis med alle liners faktisk. Det overfører ikke på lokket mitt. Det er også moderat vanntett, betyr at det ikke går med blits av vann, men ser ut bleknet. Så det er ikke 100% vanntett.

Jeg har fet, svett hud med tørr øye og generelt holder det fint på meg. Denne liner forblir også rundt 7-8 timer. Men etter 6 timer ser øynene mine ut, fordi jeg har vannfulle øyne, og jeg har en dårlig vane å gni øynene mine. Men det fades ikke automatisk og ser så pent ut, selv etter 6 timer. Jeg liker virkelig levetiden til denne liner. Det er også svettebeskyttet. Det kan lett fjernes med en sminkefjerner.

Totalt er jeg helt overrasket over kvaliteten på denne øyenrøret. Det ser så dristig ut og blir vakkert på øynene mine. Hver og alt er så perfekt. Som en pennfôr gjør den jobben perfekt. Kanskje det er lite kostbart, men helt verdt det. Hvis du er nybegynner, bør du prøve denne.

Fordeler av Diana of London Super Fine Intense Rich Black Liner 01 Black:

• Fin emballasje og perfekt tynn spiss applikator børste. • Lett å tegne tynn og tykk linje. • Glatt tekstur glir lett uten å rive seg. • Super pigmentert jet svart skygge. • En stoke er nok. • Har en fløyelsaktig finish. • Perfekt for vinklet øye sminke utseende. • Tørker ut raskt. • Ikke smuss eller fade automatisk. • Overfører ikke på lokket. • Moderat vanntett. • Gir en fin applikasjon. • Oppholder seg så lenge rundt 7 timer på øynene mine. • Ikke krølle eller røre på svett hud.

Ulemper med Diana of London Super Fine Intense Rich Black Liner 01 Black:

• Cap er ikke så stramt. • Ikke 100% vanntett. • Noen ganger har hjørner en tendens til å falme litt etter 6 timer.

IMBB Rating: 4.8/5

Vil jeg tilbakekjøpe / anbefale Diana of London Super Fine Intense Rich Black Liner 01 Black? Ja for begge deler. Jeg elsker absolutt denne liner og hvis du vil ha en god dyp svart liner, så er dette et fint alternativ å gå med.

Maybelline The Colossal Liner i svart Maybelline Hypersharp Power Black Liner Lakme Absolute Shine Line: Black Eyeliner Faces Canada Beyond Black Long Stay Liquid Eye Liner MAC Liquid Eyeliner i Boot Black Elle 18 Eye Liner - Black Out Chambor Dream Liner i svart Lakme Black Impact Liner

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: