Erytop Gel for aktuell behandling av akne

Hei alle, jeg vil bare dele min erfaring med alle de som har kvise-utsatt hud. På min høyskole dager ble huden min påvirket av kviser. Jeg konsulterte min familie lege og han foreslo meg denne Erytop gel. Jeg fant det ganske økonomisk og satte det i vanlig bruk. Erytop er et stoff og den beste medisinen for kviser.

ingredienser:

Clindamycin fosfat USP tilsvarende clindamycin. Konserveringsmidler: Natriummetylparaben IP, Sodium Proplyparaben IP. Farger: Rødoksid av jern og tetanoksid.

Pris og antall: Jeg er ikke veldig sikker på den nåværende prisen. Jeg føler sin Rs. 75 for 20 g.

Min erfaring med Erytop Gel for akne:

Den kommer i en hygiene tube som er lett å klemme med en vrikethette. Denne krem ​​er fersken i farge med myk tekstur. Den har middels konsistens. Det lukter kjemikalier, siden det er et stoff, men ikke sterkt luktende. Jeg pleide å bruke en gang daglig bare til det berørte området om natten før du legger deg til sengs. Det ga meg umiddelbare resultater innen en uke. Jeg brukte den i en måned og tro meg, mine kviser forsvant permanent.

Jeg ble fortalt av legen min om ikke å utsette meg for sollys når jeg brukte Erytop gel. Så jeg brukte bare om natten. Selv nå holder jeg et rør med Erytop med meg og bruker det svært sjelden når huden min går ut, men som en kjemikalie gjør den huden min kjedelig og tørr. Huden min ble grov på grunn av å bruke den regelmessig i over en måned, men det var ikke noe peeling av. Jeg hadde ikke engang noen irriterende eller brennende følelse.

Jeg bekymret meg ikke mye om tørrhet fordi jeg var mer glad å se på min kvisefri hud med klar hudfarge. Jeg brukte melkekrem regelmessig for å jobbe på tørrhet og kvise-merkene. Det ga meg gode resultater.

Fordeler med Erytop Gel:

• Mest effektive løsningen for kviser. • Viser umiddelbare resultater. Regelmessig bruk for noen dager forsvinner pimples permanent. • Selv om det er kjemisk, viser det ingen brennende / irriterende følelse. • Prisen er rimelig. • Standardpakning og er lett å bære.

Ulemper med Erytop Gel:

• Det er et stoff med kjemiske ingredienser som gjør huden for grov og tørr.

Vurdering: Jeg gir 4,5 / 5.

Vil jeg anbefale?

Jeg anbefaler alle å bruke dette til å kontrollere kviser. Det viser resultater innen kort tid. For å være på den sikre siden kan folk med svært følsom hud konsultere en lege før du bruker den.

Gjennomgang: Lotus Acne Gel med Tea Tree Oil og Lotus haul Keracnyl Foaming Gel for akne VLCC Acne Control Clove Massasjegel Rosacnil Gel for akne og blemishes Himalaya Clarina Anti-Acne Face Wash Gel Pimple og akne kremer som ikke fungerte Acnemoist - Oljefri fuktighetskrem for akne Ayur Tea Tree Face Vask for akne Hvordan jeg ble kvitt akne Hvordan bli kvitt akne arr Neutrogena Oil - Free Acne Wash Redness Beroligende Cleanser

Har du brukt Erytop Gel før? Vennligst rate i boksen nedenfor:

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: