Hallo jenter, Visste du at øyeskyggen din kan være en multitasker også? Bortsett fra å bruke dem for å oppnå sultry smokey øyne, her er noen alternativer du kan bruke øyenskygger.

1. Som en bronzer Du kan enkelt bruke øyenskygge i stedet for bronzer hvis du ikke ønsker å tømme lommene dine som kjøper dem. Du kan bruke hvilken som helst farge som har gul, oransje eller toner av et bronzer over ansikt. Hvis du bruker den kremete formelen, unngå å få ansiktet ditt helt til å glitre. For å unngå å dekke ansiktet med gnister, kan du blande øyenskygge med fuktighetskremet før du påfører det med fingertuppene. Du kan bruke vanlig løspulver til å gi en berøring.

2. Som høylys Fremheving ansiktet ditt kan være ganske enkelt når du begynner å bruke øyenskygge. Fremheving med hjelp av øyenskygge kan bidra til å gi en løft til ansiktet ditt, og gir et ungdommelig og attraktivt utseende. Jeg anbefaler å bruke en pearlescent nyanse som kremaktig beige eller en myk rosa, og gjelder på toppen av cheekbones og ned nesebroen for en myk, eterisk glød.

3. For å dekke de grå røttene Mange har vært offer for mørkt hår og gråhårrotter. På grunn av kontrastkombinasjonen her blir grå røtter fremhevet snart som legger til et aldrende element for din personlighet. Hvis du vil gjemme de grå hårrøttene, kan du dabse noe øyenskygge som matcher hårfarge og børste den delen. Effekten av øyenskygge varer for en hel dag - bare husk å pusse ut det før du hviler hodet på din favoritt hvite pute.

4. på leppene Øyenskygge kan også brukes over lepper! Hvis du ikke tror på oss, fortsett å lese. Når du er ferdig med å bruke leppestift, legg til en klype av en lys øyenskygge på midten av leppene. Dette vil bidra til å gjøre leppene dine mer fulle og også gi dem riktig dimensjon. Kvinner, som elsker mer av en matt finish med leppestift, kan sikkert gå med dette trikset.

5. Som en pennforbedrer Du trenger ikke å kjøpe noen fancy blyant for å gi dine penner et løft. Å bruke øyenskygge kan gjøre øyenbrynene ser mer naturlige ut, men det eneste du trenger å huske er å blande bort overflødig farge og bruk alltid en vinklet børste for å fylle i buene. Bland med en spooley børste for å myke fremsiden av buene dine.

6. Som en undereye concealer Hvis dine mørke sirkler ikke kan kontrolleres med din gjennomsnittlige concealer, er dette tidspunktet du bør prøve å bruke et matt oransje pulver eller kremskygge under. Hvis du ikke tror på meg, enn la meg fortelle deg at oransje er motsatt nyanse av blått på fargeskiven, noe som betyr at de blandes sammen, vil de to avbryte hverandre. Etter å ha dekket de sirklene, legg fundamentet på toppen for å skjule spor av oransje.

Bildekilde: 1, 2, 3

21 Genius Beauty Hacks Hver jente burde vite 7 Best Beauty Hacks Ever 8 Lazy Girl's Beauty Hacks Du må prøve akkurat nå 10 Makeup Primer Fakta du absolutt trenger å vite! Makeup Hacks å stjele fra The Red Carpet Beauty Hacks Hver arbeids kvinne bør vite 8 mest fantastiske sminkehacker som ble blåst opp på Internett i 2015!

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: