Hei IMBBians,

Jeg hadde hentet noen pose masker fra Balea. Jeg elsker disse masker som de er enkle å bruke. Dagens gjennomgang handler om Balea White Tea og Cherry Mask. Les videre for å få vite mer.

Pris og antall: $ 1 for 2 × 8 ml Produktbeskrivelse: Drømmelig følelse-god opplevelse for huden. Den delikate formelen med ekstrakter av hvit te og kirsebær og naturlig mandelolje nærer huden silkeaktig myk og gir den forførende smidighet og ømhet. Panthenol er en fuktighetskrem og bidrar til å berolige huden. E-vitamin har radikal rensende egenskaper og støtter dermed beskyttelsen av huden mot UV-relaterte miljøpåvirkninger. Duften av solfylte kirsebær inviterer deg til å slappe av

ingredienser: Aqua, cetearylalkohol, prunus amygdalus dulcisolje, kokoskaprylat, kokoklyserider, natriumketarylsulfat, glyserin, dicaprylylkarbonat, tokoferylacetat, panthenol, prunus aviumfrukt ekstrakt, helianthus annuus frøolje, tokoferol, kamellia sinensis blad ekstrakt, fenoksyetanol, propylen glykol, parfyme, etylheksylglyserin, sitronsyre, kaliumsorbat, pantolakton, natriumcitrat, limon, geraniol, sorbinsyre

Min erfaring med Balea White Tea og Cherry Mask:

Masken kommer i en pose. Det er to 8 ml poser. Hver pose er flott for engangsbruk. Det er nok kvantitet, som kan brukes på nakke og ansiktsområde. Det er informasjon på baksiden av posen. Dessverre er alt på tysk. Vesken er slank og en flott for reiser. Jeg kan også pope dem i vesken min og bruke dem mens du er på farten.

Masken er hvit i farge og har en rik tekstur. Det er kremaktig og kan være et perfekt valg for vintre. Lukten er veldig søt og hyggelig. Duften som er tilsatt er fruktig. Lukten holder seg til den tiden det står på ansiktet. Masken må påføres på det rensede ansiktet og stå igjen i rundt 10-15 minutter. Jeg la vanligvis på det litt lenger ettersom huden min blir veldig tørr om vinteren.

Masken, når den påføres ansiktet, føles som kaolin. Den er rik og sitter i ansiktet en stund før den blir absorbert. Masken blir ikke absorbert helt, men hvis du bruker et tynt lag, blir det absorbert raskt og etterlater et fettete rester. Du kan vaske av masken, eller du kan bruke en våt klut for å fjerne produktet.

Jeg bruker vanligvis en våt klut som jeg foretrekker å holde næringen på huden min. Masken er ekstremt fuktighetsgivende og legger til næring som trengs for vinteren. Masken gjør huden veldig jevn og myk. Det legger til fuktighet som trengs for huden. Huden føles smidig og ser strålende ut. Det er mildt på huden og gir ingen rødhet eller irritasjon. Masken eliminerer også tørrhet, hvis noe.

Den sunne gløden i ansiktet forblir i rundt en dag. Resultatene er gode, men de fades bort etter 2-3 dager. Masken hevder å beskytte huden mot miljøproblemer, men jeg har ikke merket noen forskjell. Produktet inneholder sulfater, som er negativt. Men, bortsett fra dette, er det ingen negative å skrive om.

Så, oppsummering:

Fordeler med Balea White Tea og Cherry Mask:

• Rik tekstur. • Egnet til vintre. • Reisevennlig og elegant emballasje. • Billig. • Lukter veldig hyggelig og fruktig. • Ekstremt fuktighetsgivende og intensivt nærende. • Gjør huden myk og glatt. • Lett på huden. • Ikke forårsaker rødhet eller irritasjon. • Legger til en sunn glød og stråling.

Cons av Balea White Tea og Cherry Mask:

• Inneholder sulfat

IMBB Rating: 4/5 Ville jeg tilbakekjøp / Anbefal Balea White Tea and Cherry Mask? Ja til begge!

Balea Body Soft Oil Balsam Balea Light Body Lotion Balea Foot and Leg Ice Gel Balea Skin-tightening Body Lotion Q10 + Energy Balea Sensitive Shampoo med Aloe Vera Aroma Magic White Tea og Kamille Face Wash Shiffa White Tea Moisturizer Batiste fruktig og frekk kirsebær tørr sjampo Elle 18 Color Pops Matte leppestift Kirsebærvin Covergirl Sukkulent Kirsebær Colorlicious Lipstick

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: