Hei IMBBians,

Av det siste ble jeg så opptatt at jeg nesten ikke hadde noen "ME" tid, og selv om jeg spiste sunt og trent, tok det litt toll på huden min og neglene. Etter en veldig lang tid gikk jeg nesten mer enn en måned uten manikyr og pedikyr og så neglene mine ønsket behandling! Jeg bestemte meg for at det var på tide og plukket opp noen spikerpleieprodukter fra Essence, og dagens gjennomgang handler om Essence 3-fase spikerpleie shake. Les videre for å få vite mer.

Pris og antall: $ 2,85 for 9ml

Produktbeskrivelse: Den 3-fasede oljen som er beriket med gojiberkstrakt, kukuiolje og kokosnøttolje gir fuktighet, styrker neglene og etterlater en vakker glans.

ingredienser: PEG-7 GLYCERYL COCOATE, PARAFFINUM LIQUIDUM (MINERALOLJE), GLYCERIN, AQUA (WATER), BUTYL ACETAT, TOCOPHERYL ACETATE, PRUNUS PERSICA (PEACH) KERNELOLJE, ALEURITER MOLUCCANA SEDOLJE, LYCIUM BARBARUMFRUKTEKTRAKT, CAPRYLISK / CAPRI TRIGLYCERID, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEDOLJE, TOCOPHEROL, PROPYLENE GLYCOL, SOLANUM LYCOPERSICUM (TOMATO) SEDOLJE, COCOS NUCIFERA (COCONUT) OLJE, VACCINIUM MACROCARPON (CRANBERRY) SEDOLJE, CAPRYLYL GLYCOL, ALCOHOL, POTASSIUMBENZOAT, LYCOPENE, BENZOTRIAZOLYL DODECYL P-CRESOL , TRIS (TETRAMETHYLHYDROXYPIPIDIDINOL) KITRAT, BENZYL SALISYLAT, KITRINSYRE, FENOXYETANOL, POTASSIUMSORBAT, PARFUM (FRAGRANCE), LIMONENE, AROMA (FLAVOR), CITRAL, LINALOOL, CI 15510 (ORANGE 4), CI 17200 (RED 33)

Min erfaring med Essence 3-Phase Nail Care Shake:

Nail Care Oil kommer i en glassflaske med en hvit skruehett. Hetten holder borsten. Produktet kommer ikke forseglet. Skruenhetten er ganske stram og forårsaker ikke lekkasje. Flasken er slank og er reisevennlig. Det er litt informasjon på flasken angående produktet; gjennomsiktig flaske gir deg mulighet til å se mengden av produktet som er igjen.

Fargen minner meg om Tequila Sunrise-cocktail. Det er 3 synlige lag og før bruk, må du riste flasken godt. Dette blander oljen og du har godheten til alle 3. Ved navn, er produktet en olje som betyr at det er et fettete rester. Oljen er lett og klar. Oljen har en veldig hyggelig, floral fruktig duft. Jeg elsker lukten!

Søknaden er grunnleggende. Du må bruke den over negler og la den tørke. Penselen som er til stede i lokket er lang og plukker produktet. Men jeg føler at kvaliteten på børsten ikke er så bra. Siden det er bra, er det en tendens at oljedråpene faller på et punkt og ikke sprer seg. Siden det er en børste, er sjansen til å massere mens applikasjonen er ganske mindre. Jeg bruker vanligvis en bomullspute for å forsiktig massere neglen. Du kan også bruke fingeren, men hendene dine blir oljete. Det tar svært lang tid før oljen blir absorbert. Så hvis du er opptatt, må du bruke veldig mindre. Oljen sitter på neglene i mer enn 15 minutter. Jeg pleier å fortsette å massere neglen min under prosessen og la oljen virke, det er magisk, selv på spikens sider.

Oljen gir fuktighet og gir glans til neglene. Jeg hadde slitasje på neglene mine. Jeg la merke til at siden 2 ukers bruk, er det redusert og brittlene er mindre forekommende. Oljen styrker neglene over bruken. Oljen intensiverer og fukter neglen. Produktet nærer også naglene og forbedrer helse og utseende. Produktet gir ingen irritasjon. Produktet inneholder mineralolje, noe som er litt negativt, men annet enn dette, gjør oljen en god jobb.

Pros av Essence 3-Phase Nail Care Shake:

 • Travel-vennlig.
 • Lett olje.
 • Veldig hyggelig lukt.
 • Gir fuktighet til neglen.
 • Intensivt nærer neglene, neglene og områdene rundt den.
 • Legger til glans til neglene.
 • Styrker neglen over bruk.
 • Reduserer slitasje og brittles.
 • Ingen irritasjon.

Ulemper med Essence 3-Phase Nail Care Shake:

 • Tar veldig lang tid å absorbere og på grunn av hvilken det kan være litt rotete.
 • Inneholder mineralolje.
 • Kvaliteten på børsten er dårlig.

IMBB Rating: 3.5/5 Vil jeg anbefale eller tilbakekjøp Essence 3-Phase Nail Care Shake? Ja til begge!

Essence 3D Shine Gel Look Plumping Top Coat Essence Gel-Look Plumping Top Coat Essens Fuktighetsgivende neglelakkfjerner Essence Quick & Easy Sponge Nail Polish Remover Essence Nail Polish Remover Essens fransk manikyr og pedikyrpenn Coloressence Dual Phase Oljefri Makeup Remover chanel bi fase øye makeup remover Essence Studio Nails Neglepleie Serum DIY 10 minutter hånd og neglepleie hjemme Scholl Velvet Glatt Elektronisk Nail Care System Viktige Everyday Nail Care Tips: Do's og Dont's Kiko Milano Nail Care 3 i 1 hvit base og topplakk Labello Cranberry & Raspberry Vitamin Shake Lip Balm

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Aug 23 2019