Hei dearier,

Jeg hadde allerede noen voksstrimler da jeg så disse rundt. Kravene sier at disse er spesielt utviklet for følsomme deler av kroppen. Og ja, disse områdene er veldig delikat og kan forårsake alvorlige problemer hvis det brukes feil produkter, derfor ønsket jeg å prøve disse spesialdesignede. La oss se om det er noe unikt med disse!

Produktbeskrivelse: Hiphop bikini og underarm strips er spesielt designet for sensitiv bikini linje og underarm. Perfekt for sensitiv hud. Formelen inneholder 100% naturlige ekstrakter for å forsiktig og effektivt fjerne det korteste håret. det fjerner lett hår fra de vanskelige vanskelige områdene. Enkel å bruke hvor som helst, når som helst, fjerner håret ved røttene, slik at huden din blir jevn i flere uker.

Pris: INR 150 for en pakke (Pakken inneholder 16 forskjellige størrelser av voks)

Min erfaring med Hip Hop Bikini og underarm Lipo voksstrimler:

Hip Hop er en av de største merkene for voksstrimler, og jeg elsker bare sine ting. Jeg har en tradisjon for å holde en pakke hjemme for å lese for å bruke voksstrimler. Jeg la merke til en annen variant, så tenkte på å prøve det, da dette var første gang jeg hadde sett voksstrimler for følsomme områder. De kommer en hvit og sjøgrønn farget pakke, og emballasjen er ganske praktisk, så disse er definitivt flotte når du reiser, ettersom disse ikke er rote å bruke. De har pent nevnt alle instruksjonene som legger vekt på fordelene og hvordan de skal brukes.

Pakken inneholder forskjellige størrelser av striper som passer til bikiniområdet og noen for underarmene. På toppen av det, kan disse også kuttes tilsvarende etter behov. Strimlene har en fin sjokolade duft som er definitivt kunstig, men behagelig og yummy. Strimlene har en fin og en behagelig blomstret parfymert duft. Det er en mild duft som man bare kan merke når man trekker stripene fra hverandre. Duften er ikke helt sist. Stripen er større enn håndflaten min, og dekker og fjerner mye hår samtidig.

Faktisk har en stripe klebrighet som skal brukes 3-4 ganger på forskjellige deler. Den resterende delen der det ikke er voks gir oss riktig grep for å holde og trekke stripen. Mens dette grepet er fantastisk for de store strimlene, mangler de mindre strimlene helt dette grepet. De mindre stripene har ikke mye grep derfor er det svært vanskelig å trekke dem og vi kan ende opp med å skade huden vår. Huden min ble skadet og det brente og vondt mye fordi disse stripene ikke ble trukket ut riktig.

De større stripene er relativt bedre. Når de store holder seg, skal de trekkes i motsatt retning. Og det trekker ut alt håret på en gang - det er barbert eller vokset hår, det fjerner alt, slik at huden blir ren og frisk. Det største tipset ville være å exfoliere huden med litt fin skrubbe før du bruker disse stripene fordi det åpner porene og lar ut det inngroste håret også. Det smerter ikke eller forårsaker noen form for utslett på huden. De er ikke klissete og rotete som varm voks. Bare bruk strimlene og kaste dem. Hvor lett er det!

Det skadet absolutt ikke huden min på noen måte. Dette er en hårfjerningsmetode som jeg foretrekker fordi jeg kan bruke den til min bekvemmelighet. Pakken inneholder etter depil håndklær som anstendig fjerner hvilken som helst voksrester fast der på huden og gir hydrering, slik at huden min blir silkeaktig og glatt. Denne pakken er nok hvis du målretter bare underarm og bikiniområdet.

Fordeler med Hip Hop Bikini og underarm Lipo voksstrimler:

• Veldig rimelig og enkel å bruke • Emballasje er flott med 16 strimler og 2 etter depil håndklær (Plus, jeg fikk også 6 gratis) • Strimlene har en mild blomsterduft • De fjerner håret på en gang når de trekkes i motsatt retning • De forårsaker ikke utslett eller forbrenninger fordi det er kaldt voks • Ikke i det hele tatt rotete og klebrig å bruke • Et veldig godt alternativ til tradisjonell voks som du kan spare tid og kostnader, pluss gjøre det når du vil • Håndklær etter depilering rengjør huden min, slik at den blir myk og glatt

Ulemper med Hip Hop Bikini og underarm Lipo Wax Strips:

• Tilgjengelighet • De mindre strimlene i pakken har ikke et godt grep og ender med å skade huden min

Ville jeg tilbakekjøp / Anbefal Hip Hop Bikini og Underarm Lipo Wax Strips? Ja, jeg vil sikkert få noen av disse som jeg alltid vokser hjemme og ikke besøker parlors fordi dette er mer praktisk. Hadde venter på avtale og trøtt på månedlige kostnader for voksing? Hvorfor ikke prøve disse!

IMBB Rating: 4/5

Konklusjon: Voksstrimler er et godt alternativ til voksing, og de forårsaker ikke egentlig skade på huden, og de er så praktiske også. Selvfølgelig ville du ikke kunne bære de voksbassene rundt når du reiser. Voksstrimler viser seg å være de beste da de fjerner hår fra røttene. Så, fortsett og gi disse babyene et forsøk!

Hip Hop Skin Care Hårfjerning av voksstrimler i sjokolade Hip Hop Instant Nail Polish Remover Wipes Hip Hop hudpleie ansikts voks strips Hip Hop Hair Fjerner voksstrimler: Jordbær Hip Hop hudpleie kaffe ansikts skrubbe Veet Klar til å bruke voksstrimler Hvordan lage hårfjerning voks hjemme Veet Klar til å bruke voksstrimler for bikini, underarm og ansikt Braun FG 1100 Silk-épil Bikini Styler Trimmer Bikini Zone Creme Hair Remover Alt om fettsuging

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: