Hei, Hårpleie er like viktig som hudpleie og kroppspleie. Noen ganger savner mange av oss bare å ta vare på håret vårt, og etter noen år begynner vi å se skadene. Vi vil alle ha perfekt, langt hår, men det er visse grunner til at noen ganger ikke håret ditt vokser riktig og hvordan det skal. Her er noen av dem.

1. Ikke nok trimming - Delte ender er en viktig årsak som kan begrense hårveksten. Hvis du ikke går for trim hver 6. måned, så ødelegger du hårets vekst. Også, noen ganger når vi har hårklipp som lag eller trinn, trimmer vi bare den lange delen og ikke den korte delen. Også dette kan gi ujevn hårvekst. Pass på at du fjerner alle splittede endene når du går til neste trim. Hvis du har god hårvekst, bør du gå for en trimingsøkt etter hver 3. måned. Personlig går jeg etter trim etter hver 6 måned, og det har fungert bra for meg.

2. Varm verktøy - Bruker du for mange varme verktøy med jevne mellomrom? Hvis ja, så gjør du ikke noe for håret ditt. Noen ganger bruker du vanlige verktøy som glattejern, krøllejern, etc., er det helt fint, men hvis du bruker dem hver dag, må du ta ekstra vare på håret ditt. Ved å varme håret ditt ofte, ødelegger du den naturlige veksten og skinnet av håret ditt. Dette er enda en grunn til at håret ditt ikke vokser riktig.

3. For mange kjemikalier - Hvis du ofte bytter hårfarge eller får kjemiske behandlinger som permanent straightening eller perming ofte, så bekymrer du håret ditt. Også ved å bruke harde kjemikalier på håret som høyt kjemisk baserte tørr shampo, balsam, serum, frizz kontrollspray, etc., kan det også ødelegge den naturlige veksten av håret ditt. Pass på at du bruker alle disse tingene i en grense.

4. Vitaminmangel / medisinsk tilstand - Du kan kanskje ikke vite det, men hvis håret ditt faller, ikke vokser i det hele tatt, ikke vokser i synkronisering eller bryter for ofte, kan du mangle vitaminer i kroppen din. En riktig frukt og grønnsakspakket diett anbefales for de som vil ha sunt hår. Annet enn dette kan visse medisinske forhold som skjoldbruskkjertel, hodebunnsinfeksjoner, etc. forstyrre veksten av håret ditt. Sørg for at du diagnostiserer deg selv hvis du ser slike tegn, for å være på den sikre siden. Små tegn kan noen ganger være indikasjoner på en medisinsk tilstand du kanskje har hatt i flere måneder. Vær oppmerksom på små detaljer for å opprettholde tresses helse.

5. Ikke tar nok omsorg - Shampooing og condition er ikke alt du trenger å gjøre for ditt vakre hår. Du må skjemme bort det med hårmask, massasje og god kaming. For eksempel kan en liten ting som ikke kammere håret regelmessig også skade det. Kombinering sprer alle oljene jevnt, noe som bidrar til å stimulere til riktig hårvekst.

6. For mye stress / piller - Enkelte medisiner eller piller kan forstyrre din hårpleie rutine. Hvis håret ditt ikke vokser i det hele tatt eller ujevnt, så sørg for at du sjekker pillene dine eller snakk med legen din om det for å se om noen piller påvirker håret ditt. For mye stress er også en grunn til at håret ditt er ulykkelig!

Bildekilde: 1, 2, 3, 4

5 Easy DIY Hair Oil Concoctions for langt og sunt hår Min oppdaterte hudpleie og hårpleie rutine Fantastisk hårpleie rutine for nydelig krøllete hår Hud og hårpleie Rutine mens du svømmer Hårpleie for Gym Goers Hårpleie: Gjør det selv Hair Protein Pack 30 Killer Hårpleie Tips Hibiskus for hårpleie

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: