Besan ke Ladoo Oppskrift

Hei alle sammen!!!!

Her er en oppskrift fra meg etter en veldig lang tid. Dette innlegget handler om hvordan du lager en av de enkleste og yummiest desi desserter, besan ke ladoo. Moren min gjør den mest fantastiske Besan Ladoos, og jeg laget disse for første gang i kveld, og de viste seg ganske bra. Tar ikke mer enn 15 minutter å lage og kan lagres i flere dager! En vinn-vinn-oppskrift.

Matlagingstid:10 minutter.

Gjør 15-16 mellomstore ladoos.

ingredienser:

  • 250 g besan (grammel).
  • 250 g pulverisert sukker.
  • 4-5 malt svart kardemomme (badi elaichi eller masala elaichi).
  • 100 g ghee.
  • Dryfruits (pistasjenøtter, cashewnøtter, mandler, etc.) hakket (valgfritt).
  • Tilbereder oppskriften.
  • Hell 100 gram ghee i en non-stick panne og bring til en varm temperatur. (Jeg anbefaler på det sterkeste å bruke en non stick-panne som Besan ikke holder fast på pannen mens du steker).

Når ghee blir ganske varmt, skru ned gassen og etter 30 sekunder legg til 250 gram besan og fortsett å røre for å unngå å brenne. Fortsett å røre besan og stek den i ghee til den tar en veldig fin medium brun farge. Dette er det viktigste skrittet i å lage disse ladoos. Stek besan på lav varme til den blir en veldig fin gyldenbrun farge sørger for at den rå smaken fra besan helt går bort og gir en dyp, rik, nøtaktig smak til ladoos.

Etter at besan oppnår en fin farge, slå av gassen og tilsett 250 gram pulverisert sukker. Pass på at du bruker pulverisert sukker som om du bruker vanlig sukker, det kan ikke oppløses helt, og du kan få den smaken av sukker i ladoos. Bland sukkeret veldig godt i besan og kok i ytterligere 2-3 minutter på lav flamme. Rør hele tiden for å unngå å brenne.

Slå av gassen og legg til bakken svart kardemomme og bland godt. Du kan også legge til grønne kardemomme i stedet for den svarte. Jeg foretrekker denne badi elaichi som jeg elsker skarpheten og kontrasten av smaken mot den rike ghee og søtsukker.

Danner Ladoos:

Spred blandingen i en stor tallerken slik at den avkjøles raskt. Ikke prøv å lage ladoos nå da blandingen blir ganske varm.

Når Besan-blandingen avkjøles litt (etter 4-5 minutter), dannes deilige ladoos ved å rulle dem i hånden. Ikke la blandingen avkjøle for mye, da det vil være vanskeligere å lage ladoosene med en kul blanding.

Med 250 gram besan, bør du kunne lage 15-16 mellomstore ladoos som vist på bildet. Når ladoos avkjøles helt, lagrer du dem i en lufttett beholder, og de vil holde seg godt i mange dager.

Valgfritt trinn:

Når du danner ladoos mens de fortsatt er varme, rull den ene siden av ladoosene i hakkede dryfruits for å få et vakkert utseende. Jeg unngår dette trinnet, ettersom mannen min ikke liker dryfruits i hans desserter.

Håper du prøver denne oppskriften og nyter denne enkle, yummy desserten!

Eggless Chocolate Cake Oppskrift Pictorial Noen plomme kaker og tanker Post jul 🙂 Sunn Lasagne Oppskrift - Steg for trinn Prosedyre Lett hjemmelaget Kylling Curry Oppskrift Chocolate Chip Fyll Gulab Jamuns Oppskrift Med Foto Chili Paneer med sausoppskrift (med bilder) Maggi Oppskrift: Hot and Sweet Manchurian Style Hvordan lage Yummy Palak Panner - Oppskrift Mango Bevar Murrabba Oppskrift Vegetabilsk Schezwan sopp Fried Fried Recept Kinesisk egg hvitløk nudler oppskrift og bilder Potet og Gulrot Stew Oppskrift Hvordan lage Lemon Tea Mammens stekte kylling-oppskrift

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: