Hei søt,

Konjac svampe opprettet definitivt en buzz i byen helt siden de kom inn fordi de virket så jævla unike. Og etter en stund fikk jeg endelig hendene på en fra Maskeraide. De hadde to varianter - en i kull og en var en vanlig, og jeg var definitivt lokket for å hente kullet. Jeg fant denne en apt siden jeg har kombinasjonshud som blir ekstremt fet i løpet av sommeren, og huden min er også akne. Så, la oss gå videre med detaljert gjennomgang.

Pris: Rs 850 (Ja, det er dyrt!)

Produktbeskrivelse: Gå tilbake til det grunnleggende med bambuskolens konjac-svamp for å fjerne overflødig olje og bakterier for å få deg frisk og ren. Enkel!

Slik bruker du meg: 1. Sug meg i vann til geléaktig og forsiktig press ut overflødig vann. 2. Massér og pust meg over hele ansiktet ditt i sirkulær bevegelse. Bruk meg naken eller med en liten mengde av din favorittrensemiddel. 3. Når du er ferdig, skyll bare på meg og press forsiktig ut vannet. 4. Ikke glem å gi meg tørke eller holde meg på et tørt sted. Jeg vil krympe og herde når jeg er tørr, men bare suge meg igjen, og jeg vil være klar for deg igjen, lover!

Bare en påminnelse….. Jeg liker ikke bakterier og bakterier. For å sterilisere, trykk meg i kokende vann eller i en bolle med vann i mikrobølgeovnen i 60 sekunder. Jeg vil vare 2 måneder hvis du tar vare på meg.

Min erfaring med MaskerAide Washbeautyco. Bambus trekull konjac svamp:

Konjac svampe virket veldig annerledes for meg, noe som jeg aldri hadde prøvd før. Derfor valgte jeg dette for å se hvordan denne lille svampen fungerer. Opprinnelig, da jeg fikk dette ble jeg veldig forvirret om bruken av den. Men etter å ha brukt det i noen uker nå, fikk jeg endelig vite hvor utrolig dette virker.

emballasje: Svampen kommer i en blå pakke med alle instruksjonene og navnet skrevet over det. Emballasjen er god for å holde svampen mens du reiser, fordi den består av super tykk plast. Jeg elsker beskrivelsen gitt av dem, den er så søt! Det føles som svampen snakker med meg. 😛 Nå kommer til Konjac-svampen, er det kullgrå i farge som skildrer bambuskullvarianten. Størrelsen er middels og passer fint i håndflaten min.

Det er så vanskelig som en pimpstein i utgangspunktet, og jeg holder den under vann fra springen for å gjøre den myk og geléaktig. Det sukker opp vannet i et minutt og blir svampete, definitivt som gelé. Etter at jeg har brukt den, lagrer jeg den på hyllen min i dusjen, og det tar et sted rundt en og en halv dag å herdes opp igjen.

Kvalitet og følelse på huden: Jeg tror det er definitivt dyrt for 850 dollar fordi det er tydelig nevnt i beskrivelsen at det ikke varer mer enn 2 måneder. Jeg skulle ønske det overlevde litt lenger. Og det er sikkert sant fordi svampen har begynt å rive opp fra basen på bare 15 dager. Svampen er ekstremt myk og glatt på ansiktet. Det er som en baby loofah som er ekstremt mild og ufarlig. Jeg gni den porsjonen ved porsjon over hele huden min sakte. Det kan brukes med en rengjøringsmiddel, men det tar meg for alltid å klemme ut skummende rengjøringsmiddel fra denne svampen, derfor bruker jeg det uten rengjøringsmiddel.

resultater: I utgangspunktet forstod jeg ikke hva svampen gjorde i 2-3 dager. Men etter en uke kunne jeg se veldig synlige resultater på huden min. Det renser straks alt overflødig olje og smuss fra huden min, og det gjør det faktisk bedre enn rensemidlerne. Ansiktet mitt blir matt ved å gni dette hele, og det blir også fri for alle spor av sminke. Det har ført til endring i min hud, siden det ser mye lysere ut og klarere nå.

Hudens tekstur har også blitt jevn og jevn. Etter at jeg begynte å bruke dette, har jeg ikke sett en eneste pimple popping ut som er overraskende for min akne-utsatt hud. Dette betyr også at det egentlig renser huden min fra dypt inne. Min hud ser veldig frisk ut etter at du har brukt dette, og til tider er det veldig greit hvis jeg ikke bruker en rensemiddel.

Alt i alt: Jeg føler at det fungerer utrolig for huden, og hvis du er klar til å betale kostnadene, så gå for det!

Pros av MaskerAide Washbeautyco. Bambus trekull konjac svamp:

• En veldig lett å bruke hudpleie svamp • Den har en fin emballasje med instruksjoner skrevet på en strålende måte • Praktisk og sikrer god grep mens du skrubber ansiktet • Bare så ufarlig, og renser huden vakkert • Fjerner alt overskudd av olje, urenheter og spor av sminke • Rengjør pent sminkt pent super forsiktig • Det forlater ansiktet matt, friskt og rent • Min hudtekstur har forbedret seg mye, utjevnet • Min hudflekk ser mye klarere ut • Jeg har ikke sett en eneste akne i ansiktet mitt siden jeg begynte å bruke den

Ulemper med MaskerAide Washbeautyco. Bambus trekull konjac svamp:

• Jeg kan ikke bekrefte tilstedeværelsen av trekull • For dyrt • Vil vare bare 2 måneder • Ikke i det hele tatt en viktig; bare et tillegg til hudpleieregimet

Ville jeg tilbakekjøp / Anbefal MaskerAide Washbeautyco. Bambus trekull konjac svamp? Ja, jeg anbefaler det hvis du kan skille ut dette mye, fordi det fungerer pent for å forbedre huden. Men det er ikke noe nødvendig og slites av ganske snart, så ta en klok beslutning. Jeg er ikke sikker på om jeg vil få det igjen eller ikke.

IMBB Rating: 4/5

Konklusjon: Jeg er så fristet til å prøve andre konjac svamper nå fordi de jobber underverk. 🙂

Maskeraide Pre Party Prep Hydrating Face Sheet Mask Maskeraide All Nighter Hydrating Face Mask Maskeraide Pre Party Prep Hydrating Face Sheet Mask Masker Aide Detox Diva Hydrating Face Mask MaskerAide Beauty Rest 'malm Hydrating Face Mask Coloressence Premia 210 Bambus Pink Lip Farge Fantastiske grunner til å inkludere trekull i sminkeprodukter Hjemmelaget aktivert trekullmaske Den Konjac Svamp Co Franske Pink Clay Facial Svamp Puff Min Konjac Svamp

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Jul 16 2019