Hei alle sammen!

Jeg har nylig kjøpt noen leppeliner fra Essence. Jeg vil gjennomgå dem alle i de kommende dagene. Essens er et merke som er veldig rimelig, slik at du kan bli gal og handle mye med ting og bli kreativ når du prøver nye ting. Dagens gjennomgang handler om Essence Lipliner i skyggen "08 Big Proposal". La oss se hvordan denne gikk.

Produktbeskrivelse: Den høypigmenterte, silkeaktig liplineren med fløyelsmatige resultater er ideell for konturering av leppene.

Pris: € 2 for 1,1 g

ingredienser: HYDROGENATED VEGETABLE OIL, HYDROGENATED CASTOR OIL, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, PARAFFIN, TOCOPHEROL, TALC, SORBITAN TRISTEARAT, POLYETHYLEN, KITRINSYRE, CI 45410 (RED 28), CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77492 (IRON OXIDES), CI 77492 Oksider), CI 77891 (titaniumdioxid)

Min erfaring med Essence Soft Contouring Lipliner 08 Stort forslag:

emballasje: Lippefodringen kommer i blyantform med trehus. Den har en passende plasthette for å gå med den. Fargen på leppeforingen er nevnt på blyanten. Luken passer ikke tett til liner. Det faller lett av. Jeg trodde det kunne være en feil med denne blyanten alene, men senere skjønte jeg at det var tilfelle med dem alle. Dette gjør det helt ikke reisevennlig. Siden det er en treblyant basert og ikke uttrekkbar, er det spild av produktet hver gang du skjerper det.

Skygge: Fargen ser mer ut som en nakenhet for de fleste indiske hudtonene med lilla lilla undertone. Siden det er en god naken, kan det være hyggelig på leppene, spesielt under naken leppestifter. Fargen ser bra ut med leppestifter og alt i seg selv. Det gjør en naken leppestift av seg selv, forutsatt at du legger til litt fuktighet under.

Tekstur: Leppepennens tekstur er ikke bra. Den har en tørr tekstur og er vanskelig å jobbe med. Man må gni produktet for fargen som skal sees, noe som innebærer mye rykk. Siden det er så tørt, tillater det ikke at leppestiftet bløder.

Så, for å få det til å fungere som en leppeforing, trenger du bare å rette på leppene og det fungerer bra. Men for å få det til å fungere som en leppestift, bruker jeg leppebalsam først og fyller deretter i leppene med blyanten. Jeg måtte også påle på leppebalmen hver 2. time for å hindre at leppene ser tørr ut.

Oppholdsstyrke: Lip liner blir ikke overført enkelt. Den forblir på rundt 5 timer eller så. Hvis den brukes som leppestift, begynner den å bli ujevn på slutten av dagen. Men siden det er en naken farge, er det ikke så merkbar.

Samlet sett føler jeg at det kan være en god naken leppe, som også kan brukes som en naken leppestift med litt innsats.

Pros av Essence Soft Contouring Lipliner 08 Stort forslag:

  • Acetonfri, alkoholfri.
  • Ikke dyrt.
  • Forhindrer leppestift fra blødning.
  • Farge egnet for nesten alle indiske hudtoner.
  • Kan brukes både som leppeforing og leppestift.
  • God nøgen skygge.

Ulemper med Essence Soft Contouring Lipliner 08 Stort forslag:

  • Loose cap.
  • Ikke reisevennlig.
  • Avfall på grunn av sliping.
  • Føler seg tørr på leppene.

IMBB Rating: 3.5/5 Anbefaler jeg Essence Soft Contouring Lipliner 08 stort forslag? Hvis du er nybegynner, og hvis du liker å prøve en naken skygge, så gå for den, som du kan bruke den som både liner og leppestift.

Essence Soft Contouring Lipliner 11 Sucker for Grey Essence Lip Liner i Soft Berry Essence Happy Girls er Pretty Contouring Set 01 Lykke er ... en livsstil Essens Contouring Brush Essence Lipliner Honey Berry Essens Langvarig Lipliner 04 Peach Beauty Essence Lip Liner Red Blush 10 Makeup Tips for Round Face og Big Eyes 7 Eye Makeup Tips for Big Eyes å se mindre ut 7 Makeup Hacks for å gjøre en stor nese se mindre Dagens outfit: Blue Zara Dress og et forslagshistorie Bollywood's Dreamlike forslag og kjærlighetshistorier

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: