Av Grace Devaraj

Hei jentene mine!

Shopping og hengende er eviggrønne favoritter av hver kvinne, og vi kan ikke gi opp det for solens skyld! Soling er et stort problem for hver indisk kvinne, og jeg vet at vi allerede har en solskinnet hud, så dette er nok. Min fettete, oljete hud har en tendens til å tanned lett og bare bilde tilstanden til en dusk hud. LEI SEG!!! Så, i dag skal jeg vurdere Spinz Sun-Tan Remover Instant De-Tan Cream. Hudpleie India har nylig lansert denne 5 Minutes De-Tan krem. Jeg fant denne lille kjærligheten på en solfylt dag og selvfølgelig, hvem ønsker ikke å få øyeblikkelig brunfarge hud!

Produktbeskrivelse: En øyeblikkelig De-Tan krem ​​med en avansert revolusjonerende formulering for å umiddelbart fjerne brunfarge, noe som gir deg myk og strålende hud.

Pris: INR 10 for 9 g, 49 for 25 g og 89 / - for 50 g

Holdbarhet: 2 år

Min erfaring med Spinz Sun-Tan Remover Instant de-Tan Cream:

Kommer fra et velkjent merkevare CK, er designen av krem ​​ganske enkel og veldig lett å bære. Fargekoden er veldig attraktivt hvitlilla tema. Den kommer i et enkelt glanset rør og en stor lilla skrue som en hettepakke med en solid kartongboks. Jeg elsker pakken i hver bit, fargen, en perfekt størrelse dyse for å løsne kremet og alle instruksjoner og informasjon er trykt i detalj.

Duften og tekstur av krem ​​er svært lik FairnLovely krem, men kremaktig hvit i farge. Duften er veldig kunstig, men må tolerere den bare i 5 minutter. Ja, dette er en avkjølt krem, og det hevder at det vil fjerne sol-indusert brunfarge etter 5 minutters påføring. Kremet er lett å påføre og kan enkelt fjernes. Jeg liker det fem minutters konseptet fordi jeg kan bruke dette selv før presserende møter, tommelen opp for det.

Jeg hadde aldri brukt en De-Tan krem ​​tidligere fordi jeg ikke har sett noe sånt, og jeg tror ikke på det, egentlig. Jeg stole alltid på hjemmelagde behandlinger for å de-tan og det er nødvendig at jeg må tilbringe tid. Faktisk elsker jeg denne kremet. Dette er praktisk og go-go produkt som er den beste delen.

Kommer til resultatet, tok jeg en krem, dobbelt så mye som pekefingeren og lagde den jevnt på min våte hud. Etter 5 minutter vasket jeg det av og resultatet var fantastisk. Hvorfor sier jeg utrolig? Resultatet er langt, langt bedre enn resultatet som er oppnådd fra noe annet. Det reduserer brunbrønnen til et visst nivå. Det er pålagt at krem ​​ikke kan brukes mer enn en gang om dagen. Du kan bruke den på alternative dager, men det fjerner solingen veldig effektivt. Jeg brukte det på mine føtter og det fungerer veldig bra.

Det fjerner sol-indusert brunfarge helt med bare noen økter og gir øyeblikkelig frisk og lys utseende. Jeg har brukt denne ansiktspakken de siste 2 ukene, og jeg er på vei til å kjøpe fullpakken. Det tørker ikke ut huden min og gir ingen breakouts. Den kan brukes på alle hudtyper og passer både til kvinner og menn. 🙂

Endelig er det umulig å unngå å bli solbrun, men det er mulig å redusere det. Dette ble en HG-pakke for meg for somrene, og den kommer med en rimelig prislapp også. Siden det er en detan pack, ikke forvent noen annen hudpleie kvalitet fra dette. Det er bare en DETAN-pakke. En skyld dypt inne i hjertet mitt fordi det er lastet med kjemikalier, men effektiv liste. Egentlig kan ikke slutte å bruke dette!

Pros av Spinz Sun-Tan Remover Instant De-Tan Cream:

• Lett å bruke • Gir glød på huden • Passer til alle hudtyper • Reise vennlig • Fjerner brunfarge med vanlig bruk • Bryter meg ikke ut • Billig • Myk, Kremaktig tekstur

Ulemper med Spinz Sun-Tan Remover Instant de-Tan Cream:

• Ingen for meg! 🙂

IMBB Rating: 4.9/5

Ville jeg tilbakekjøp / Anbefal Spinz Sun-Tan Remover Instant De-Tan Cream? Ja, jeg vil definitivt kjøpe dette igjen og igjen og anbefale dette sikkert.

Spinz Black Magic Perfume Deodorant Spray Spinz Fresh Burst Deodorant Slik fjerner du ansikt Tan Naturens Essence Lacto Tan Clear Hvordan lage hjemmelaget øye makeup Remover Clinique Pore Refining Solutions Instant Perfection Makeup Pond's White Beauty Peel-Off Instant Brightening Mask Lakme 9 til 5 Insta Light Instant Glow Creme Jovees Ayurvedic De-Tan Lotion Lotus Herbals Safe Sun Detan

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: