Garnier Clean + Blackhead Eliminerer Scrub

Hai IMBB besøkende,

Dette er min andre gjennomgang i IMBB. Håper jeg skal gjøre flere anmeldelser! I dag vurderer jeg et produkt for de som ønsker å bli kvitt blackheads. Ja det er den nye Garnier Clean + Blackhead Eliminating Scrub.

PRIS:

$ 5,99 for 5 fl oz / 150 ml

INAKTIVE INGREDIENSER:

Vann, natriumlauretsulfat, polyetylen, natriumklorid, akrylatesampolymer, kokosbetain, kokamid MEA, glyserin, kullpulver, sitronsyre, jernoksyder, polyglyserin-10, polyglyceryl-10myristat, polyglyceryl-10-stearat, PPG-5- ceteth-20, natriumhydroksyd, trisodiumetylendiamin-disuccinat, duft. unclogs porene + Rydder hudfarge.

Tilpasset rengjøring Gel exfoliator med mikroperler drener dypt, strammer porene og glatter huden. Hudtypespesifikk behandling Formel infused med Charcoal trekker ut blackhead forårsaker smuss, olje og urenheter, som en magnet. resultater: Ved første bruk, unngår det porene og glatter huden. Etter 1 uke bruk er porer redusert og hudfarge er tydelig.

Veibeskrivelse:

* Våte hender og ansikt * Klem skrubbe i hender og gnid sammen * Påfør ansiktet og masser forsiktig med å unngå kontakt med øynene * Skyll ansiktet grundig.

Min erfaring Garnier Clean + Blackhead Eliminerer Scrub

Gentle ansiktsskrubbing har nå blitt en del av alles personlige hudpleie regime. Riktig bruk av skrubbe er spesielt et must for de som har en oljeaktig / kombinert hud, som meg og også for andre. Det være seg en hjemmelaget skrubbe eller butikk kjøpt, jeg elsker bare å bruke scrubs. Jeg bruker vanligvis St.ives scrubs. Denne spesielle skrubben har stjålet mange hjerter, inkludert min.

Jeg var på jakt etter å kjøpe litt ny skrubbe for å eliminere hudormer i ansiktet mitt. Heldigvis fant jeg denne nykommeren. Jeg var imponert over titlene "Charcoal", "Oil free" på denne skrubben, så grep dette og sett den inn i handlekurven min.

Skrubbingen kommer i et reisevennlig rør med en flip-cap. Jeg finner denne flip-topp hetten veldig nyttig. Den nødvendige mengden kan bli presset ut og jeg synes det er mer hygienisk også. Noen scrubs har fått caps vanskelig å åpne og lukke. Men dette er et unntak. Det er veldig praktisk å bruke. Skrubbene er gjennomsiktige med svarte mikroperler. Skrubbingen er verken kremaktig eller tykk geltype. Konsistensen av produktet forblir mellomliggende mellom de to. Noen ganger kan denne skrubben bli litt vassen også. Jeg bruker denne skrubbe hver annen dag. Det hjelper virkelig min kombinasjonshud å holde seg borte fra akne, smuss og andre urenheter. De fine, svarte mikrobeene gjør underverk for huden min. Kulene er ikke i det hele tatt harde på ansiktet mitt som noen skrubber. Det trekker ut alle dullness og andre blackheads fra ansiktet mitt. Jeg har til og med lagt merke til at det holder ansiktet olje fritt for resten av de få dagene sammenlignet med min St.Ives abrikosskrubbe. Et annet problem er ansiktet mitt, bortsett fra hudormer, som er åpne porer. Jeg har prøvd få rettsmidler for pore stramming, men resultatene varer ikke lenge.

Denne spesielle skrubbe hjalp også mine åpne porer å stramme. Første gangen jeg brukte denne skrubbe, var jeg faktisk overrasket over å se ansiktet mitt i speilet. Det var en drastisk endring som jeg kunne se. Ansiktet mitt ble holdt glødende med blackheads eliminert, porene strammet og huden jevnet.

Kommer til skrubbens lukt. Noen foretrekker at deres skrubber blir duftende og noen gjør det ikke. Jeg har personlig ikke noe problem med å bruke duftskrubbene. Denne skrubbingen har også litt mild aqua lukt. Lukten er ganske beroligende når ansiktet renses. Tilstedeværelsen av salicylsyre fordeler min kombinasjon huden mye. Min personlige erfaring med produktet viste fantastiske resultater. Det gjør hva det hevder. Denne 5 oz-røret vil vare minst i 4 måneder for meg.

Pros av Garnier Clean + Blackhead Eliminerer skrubbe:

1. Rimelig. 2. Ingen harde skrubbeperler. 3. Reise vennlig rør emballasje. 4. Eliminerer hudormer, strammer porene.

Cons av Garnier Clean + Blackhead eliminere skrubbe

1. Inneholder SLS. 2. Noen vil ikke like lukten. 3. En tendens til å tørke ut på få steder.

Vil jeg tilbakekjøp Garnier Clean + Blackhead eliminere skrubbe?

Ja, til jeg oppdager et annet nytt produkt bedre enn dette.

Garniers White Complete Fairness Scrub Review Garnier Skin Naturals Light Daily Moisturizer Garnier Skin Naturals Light Overnight Fairness Cream Garnier Skin Naturals Mattifying Fairness Cream Garnier Skin Naturals Face Wash og Sun Control Daily Moisturizer Garnier Skin Naturals Light Ultra Intense Fairness Fuktighetskrem Garnier Skin Naturals Face Wash - Fresh Garnier Skin Naturals Pore Rensende Astringent Garnier Men Power Light

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Jan 24 2020