Hei damer,

Skjønnhetsindustrien er oversvømmet med arkmaskene som hevder å forvandle huden din og gi deg en sunnere glødende hud. Virker de? Å ja! De fleste arbeider briljant og lever opp til alle krav. La oss finne ut alt om arkmaskene i dagens innlegg.

Hva er arkmasker?

Du trenger ikke å scoop dem ut av en krukke og bekymre deg for å spre dem jevnt på ansiktet. De er små ark laget av myk bomull eller fibre skåret ut i ansiktet form og deretter gjennomvåt i en lys, men kraftig substans (tenk serum!) Du er ment å bruke disse på en ren hud og deretter la på i 10 til 20 minutter .

Hvor ofte kan du bruke dem?

Så ofte du vil! Selv om de kan bli litt dyre, så bruker de dem en eller to ganger i uken, er det bra. Det vil være gunstig for huden din og vil heller ikke brenne hull i lommen.

De erstatter ikke serumet ditt: Bare fordi du har begynt å bruke arkmasker et par ganger om dagen, betyr det ikke at du kan si farvel til serumet ditt. Plate masker er som bortskjemt øye for huden, mens serumet er en nødvendighet for grunnleggende hudpleie rutine.

Når det kommer til søknad, er det lengre ikke alltid bedre:

De fleste av dem er ikke ment å stå over natten. Etter 20-30 minutter på applikasjonen, når du føler at masken tørker ut, er det på tide å fjerne det fra ansiktet ditt. Når masken begynner å tørke ut, begynner den å suge fuktighet ut av huden din. Så døm av dine egne instinkter eller bare bruk dem i 20 minutter maks!

Steam blir også bra: Selv om de fleste av oss bare vasker ansiktene våre, og deretter legger arkmaskene på, men hvis du damper ansiktet ditt på forhånd, blir de virkelig mer fordelaktige. Damping vil åpne porene dine og myke opp ruskene i porene dine slik at du vil være fri for all olje og smuss.

Gjør en oppdateringstest:

Hvis du har svært følsom hud, kan det være lurt å gjøre en patch test før du bruker arkmasken på ansiktet ditt. Slik at du vil kunne vite om den aktuelle arkmasken er for deg eller ikke!

De er ikke alle de samme: De er ikke bare en maske som passer til alle typer! De kommer i ulike kategorier og er ment å adressere ulike hudproblemer fra tørr hud til fet hud og fra akne utsatt for sensitiv hud. Det er en maske for hvert hudproblem. Så vær oppmerksom på ditt hudproblem og velg deretter masken din for å høste maksimale fordeler av det.

Bildekilde - 1,2,3

MaskerAide Beauty Rest 'malm Hydrating Face Mask Forever 21 Agurk og lavendel Love & Beauty Sheet Masks Review Hjemmelaget grønn te-arkmask: DIY Masker Aide Detox Diva Hydrating Face Mask Sephora grønn te, granatäpplearkmaske The Face Shop Real Nature Lemon Sheet Mask Missha Caviar og Tea Tree Pure Source Sheet Masker DIY Sheet Mask med Kiwi og Pomegranate for strålende hud

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: