Fitness trenger ikke å være alt om kostbart utstyr eller treffer treningsstudioer. Vet du, tingene som ligger om huset ditt, kan bidra til å forvandle hjemmet ditt til en fabelaktig treningssone? Sjekk ut noen av mine favoritt-noe-fra-ingenting-erfaringer med disse 8 elementene!

1. Papirplater

Forvirret? Hvis du trener på en teppebelagt eller glatt overflate, og ønsker å øke muskelforpliktelsen under standard kroppsvektøvelser, ta et par papirplater og legg dem til jobb. Du kan gjøre lungene vanskeligere ved å plassere foten på en papirplate, og redusere friksjonen mellom gulvet og foten, slik at platen glir fremover over bakken mens du beveger deg inn i lungen, og skyv bakover igjen mens du står høy. Innovativ rettighet?

2. Gallon vannflasker

En liter vann veier omtrent åtte pund, slik at du enkelt kan erstatte dem i stedet for tradisjonelle håndvægter. Bruk en eller to flasker i henhold til dine treningsbehov. Flaskehåndtak gjør dem enkle å gripe, krølle og svinge. Bare prøv å plukke vannflasker som har en skrue på hetten for å unngå å skape et rot.

3. Tauets lengde

Du trenger ikke en opphengstrener hvis du har en lengde tau på hånden - til og med et relativt lett tau vil gjøre. Du kan bare kaste tauet ditt over en solid gren, ta tak i hver ende, og gå på jobb med å hjelpe assisterte pullups, suspensjonsplanker og pushups. Bare vær sikker på at knottene holder fast i hver øvelse.

4. Sopppute

Sengeputer og behagelige puter er generelt fine og klare, noe som gjør dem til det perfekte alternativet til dyre balanseverktøy. De er vanskeligere å stå på og utføre øvelser på, fordi kroppen din må jobbe hardere for å opprettholde stabiliteten på toppen av skummet eller påfyllingsflaten. Balanseverktøy legger generelt inn et større ustabilitet for hver øvelse, men det betyr ikke at puter er et godt alternativ. Prøv å gjøre pushups på toppen av en pute eller splitte knep med en fot på puten, og en fot på gulvet.

5. Ryggsekk

Husk skoledager med å slepe rundt med tunge bøker? Bare fyll en robust ryggsekk med bøker eller tunge ting du finner, stropp den på ryggen din (bedre hvis ryggsekken har en brystbrystbelte du kan låse for ekstra støtte), og bære den rundt huset ditt, mens du gjør jobber, eller til legg vekt på kroppsvekt øvelser, for eksempel knep, lunges og pushups. Du kan til og med ta ryggsekken av og ta tak i stroppene for å utføre krøller, skulderpresser eller midlertidige kettlebell-svinger.

6. Lengde på tung kjede

Hvis du har en lang lengde tunge kjeder som sitter i garasjen din (minst 30 meter lang), hvorfor ikke bruke den som et tau? Du kan forankre midten av kjeden rundt et innlegg eller tre, ta tak i den ene enden av kjeden i hver hånd og sving vekk! Hvis du aldri har prøvd kamptov-øvelser før, må du definitivt se noen opplæringsprogrammer og husk å holde kjernen stram og knærne dine bøyd i hver bevegelse.

7. Heavy Book

Nesten enhver øvelse du gjør mens du holder en medisinball eller en vektplate, kan gjøres med en tung bok. En vanlig bruk er under ab øvelser, som veide skrå vendinger, vektede sit-ups og cross-body tre koteletter.

8. Strandhåndkle

Strandhåndklær kan brukes som improviserte yogamatter, hovedsakelig på teppebelagte overflater og strekkremmer. Og hvis du er på en jevn overflate, kan du kaste dem opp og bruke dem til glidende øvelser, akkurat som papirplater.

Bildekilde - 1,2,3,4

Ansiktsøvelser for Double Chin Øv for å få dimple på kinnet 5 Ben Øvelser for lår, hofter og kalver 4 Øvelser for å redusere lårfett Miste overflødig vekt innen 30 dager med disse svært effektive øvelsene 5 Abs Øvelser for en flat mage! Enkle vekttap hjemmeøvelser Tips og øvelser for å få fullere kinn

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: