Av Nikita Tandon

Hudton: Fair til Medium

Hei alle sammen,

Trenden med flytende leppestifter regjerer skjønnhetsverdenen i disse dager. En av mine favoritt Youtubers nevnte en gang om dette merket, og det var da Dose of Colors tok min oppmerksomhet. Jeg har denne flytende leppestiften i skyggen Cork. Les videre for å vite mer om det.

Pris: $18 Produktbeskrivelse: Våre flytende leppestift er en fløyelsaktig motematte matt finish som omslutter lepper i en rik farge. Glider jevnt og forblir satt hele dagen. ⦁ Vegan Cruelty Free ⦁ Glutenfri ⦁ Parabenfri

Tips: ⦁ Exfoliate lepper før bruk. ⦁ Unngå oljete / fettete matvarer. ingredienser: Isododekan Syntetisk Bivoks Vekt / Hexadecen Copolymer Octyldodekanol Cyclopentasiloksan C18-36 Syretriglycerid Disteardimonium Hectoritt Fenoksyetanol Alkohol denaturert Etylheksylglyserin kan inneholde: ± D & C Rød No.28 Aluminium Lake (CI 45410) FD & C Rød No.40 Aluminium Lake (CI 16035) Titandioxid (CI 16035) (CI 15850) D & C Red 27 Lake (CI 45410) FD & C Red 7 Kalsium Lake (CI 15850: 1) Iron Oxides (CI 77499) FD & C Blå No.1 Aluminium Lake (CI 42090)

Min erfaring med dosering av farger Cork Matte Liquid Lipstick:

emballasje: Den flytende leppestiften kommer i en pappemballasje med navnet på lips sammen med skyggenavnet og ingredienslisten. Flippen på leppestiftet er frostet og gjennomsiktig med en hvit farget hette. Igjen er navnet på merket trykt på flasken. Applikatoren er ganske solid og gjør applikasjonen presis og enkel.

Skygge og pigmentering: Skyggen jeg valgte er 'Cork', som er en gjørmete brune slags skygge. Jeg føler at denne er en unik brun farge. I det siste elsker jeg brune for mine lepper, og dette er en av mine favoritt nyanser. Det er en unik nyanse av brun og de fleste kvinner har ikke denne nyansen i samlingen.

Tekstur: Tekstur av væskepinnestiften er veldig behagelig og lett å bære. Når du har brukt denne, føles det veldig lett og fløyelsaktig. Men etter noen minutter, setter den til en helt matt finish. Formelen er veldig lett og vil ikke tørke leppene dine, som de fleste av de flytende leppestiften pleier å gjøre.

pigmentering: Den har en utrolig pigmentering. En swipe er nok til å gi deg full dekning.

Oppholdsstyrke: Jeg er ganske imponert over den som bor på denne lipsen. Det forblir på meg til jeg fjerner det og det også uten å tørke mine lepper. Men hvis jeg spiser noe fet, har fargene en tendens til å falme bort fra de indre hjørner.

Alt i alt: Jeg er forelsket i denne lipsen, og jeg ser meg selv gå for denne mye. Det er en veldig unik nyanse, men det er lett å bære. I tillegg er jeg ganske glad og imponert over formuleringen av denne, da den er ganske lett og behagelig.

Fordeler med dosering av farger Cork Matte Liquid Lipstick:

⦁ Unik brun skygge. ⦁ Velvety matte formel. ⦁ Ikke-tørking på leppene. ⦁ Grusomhet og parabenfri. ⦁ Utrolig oppholdskraft. ⦁ svært pigmentert

Ulemper med fargenes dosering Cork Matte Liquid Lipstick:

⦁ Prisgunstig ⦁ Ikke tilgjengelig i India.

IMBB Rating: 5/5 Ville jeg tilbakekjøp / Anbefal Dose av farger Cork Matte Liquid Lipstick? Ja, jeg vil.

Dose av farger Los Anjaløs væskematte leppestift Dose av Colours Camp Brann væske mat leppestift MAC Øyenskygge Cork, Blush Velkledd, Plushglass Posh Det Opp, Bobbi Brown Lipstick Calypso Kylie Spice Matte Liquid Lipstick og Lip Liner Gerard Cosmetics 1995 Hydra-Matte Liquid Lipstick The Balm Meet Matte Hughes pålitelig langvarig flytende leppestift Huda Beauty Famous Liquid Matte Lipstick Chambor Extreme Wear 482 Overførbar Liquid Lipstick

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: