Av Garima Jham

Hudtone: lett til middels med kjølige undertoner

Sephora USA har en rekke merker som vi alle vil ha. Akk! De fleste av dem er utilgjengelige i India. Så bestilte jeg et par produkter gjennom en venn som bor i New York, inkludert denne Too Faced Snow Bunny Luminous Bronzer. Da jeg åpnet pakken min, boblet jeg over med glede det øyeblikket jeg så emballasjen til denne bronzeren. Det er like søt som navnet. Jeg har brukt denne bronzer minst fire ganger i uken helt siden jeg mottok den. Jeg liker ikke å konturere ansiktet mitt så ofte, og jeg foretrekker en veldig naturlig, tøff utseende for hverdagsbruk. Dette produktet er perfekt for å lage slike sminkeutseende. Les videre for å finne ut mer.

Pris: $ 30 for 8,0 g Produktbeskrivelse: Hver kanin ser nydelig ut når de pusser opp med vår hudfarge-økende Snow Bunny bronzer. Fire nyanser på fjellet gir deg en perfekt vinterglød uten å forlate hytta. 4 nydelige nyanser kombinerer den perfekte lysende gløden.

ingredienser: Glimmer, Talc, Polyetylen, Etylheksylpalmitat, Natriumdehydroacetat, Fenoksyetanol, Sorbinsyre, Tinnoksid, Carmin (CI 75470). Kan inneholde / Peut Contenir / (+/-): Titandioxid (CI 77891), jernoksyder (CI 77491, CI 77499), Red 30 Lake (CI 73360), Ferrik Ferrocyanid (CI 77510), Red 7 Lake (CI 15850 ). * Formulert uten parabener

Min erfaring med Too Faced Snow Bunny Luminous Bronzer:

Jeg har brutt som hundrevis av kosmetiske produkter til dato. Mitt hjerte savnet bokstavelig talt et slag da jeg ved et uhell droppet kompakt. Men til min overraskelse skjedde ingenting med pakken eller produktet. Samlet sett er emballasjen slank, slitesterk og reisevennlig. Bortsett fra ingredienser, er alle de andre detaljene nevnt på baksiden av kompakten.

Nå kommer til fargen, som sjelden er synlig. Jeg må sveipe den tre ganger for å få den perfekte brune fargen. Så jeg kan si at det ikke er en veldig pigmentert bronzer. Den blandes godt og kan bygges, men går ikke veldig mørkt. Dette er en nydelig bronzer for rettferdig hud, og jeg føler meg ikke veldig som å bruke en rødme og en separat markør med denne, fordi det gjør arbeidet til alle tre. Det gir en perfekt naturlig glød for daglig bruk.

Hvis jeg trenger et tungt konturert utseende, går jeg ikke for denne bronzeren, fordi jeg føler at den er mer som en highlighter. Den kommer i en gyllen kompakt pakke med et innebygd speil. Bronzer er delt inn i 4 flotte barer. Bronsen er ikke veldig pigmentert, men det fungerer likevel bra for å fremheve. Det gjør kinnbenet mykt, og gir dem en subtil glød.

Den har en mild duft til den, i motsetning til bronzers fra andre merker. Noen ganger kan jeg til og med hoppe over bronsefargen og bruke de tre andre nyanser med My Real Techniques-børste for å markere de høye punktene i ansiktet mitt. Det gir en vakker glød til kinnene mine som ville vare hele dagen.

Fordeler for å stå overfor Snow Bunny Lysende Bronzer:

• Gir en naturlig, sunkissed glød • Silkeaktig fin tekstur • Søt og bærbar emballasje • Fungerer som en fantastisk highlighter • varer ca. 7 timer uten innstilt spray • Antallet varer lenge

Cons of To Faced Snow Bunny Luminous Bronzer:

• Nyanser passer bare rettferdige hudtoner • Dyrt • Ikke veldig pigmentert

IMBB Rating: 4.1/5 Ville jeg tilbakekjøp / Anbefal forfalt snøbunny lysende bronse? Kanskje jeg vil gjenkjøre denne. Hvis du leter etter en tung bronzer, vil jeg ikke anbefale dette produktet. Men hvis du vil ha en naturlig glød på kinnene dine, så vil du elske denne. Også, ifølge meg, ville bruk av denne bronzer på middels til mørk hudtoner være en stor NO!

Too Faced Milk Chocolate Soleil Bronzer To-Faced Perfect Red Perfect Lips Lip Liner Forvendt smeltet Liquified Long Wear Lipstick - Smeltet Candy For å stå overfor, vil jeg alltid elske deg Love Flush Langvarig 16-timers rødme For å stå overfor hvor dypt er din kjærlighet? Kjærlighet Flush Langvarig 16-timers Blush MAC Bronzing Powder - Matte Bronze Natio Sunswept Mineral Pressed Powder Bronzer ELF Bronzer Palette - Bronze Beauty Bad og Kroppsarbeid Frisk Musserende Snø Fin Fragrance Mist Tony Moly Pocket Bunny Slank Mist

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: