Av Khadeeja A.

Hudtone: rettferdig med varme undertoner

Hei vakre damer,

Jeg er en stor fan av naturlig utseende rødmer. Og da jeg fant Faces Glam On Perfect Blush i skyggen Hot Pink, var jeg veldig spent på å prøve den ut. La oss se hvordan det gikk for meg.

Pris: INR 499 Produktbeskrivelse: Høyverdige pigmenter impregnert i en superrik formel. Bare det som trengs for å gi deg fantastiske resultater å vise seg!

ingredienser: Talkum, glimmer, dimetikon, oktyldodecyl-stearoylstearat, isostearyl-neopentanoat, sinkstearat, polybuten, isopropylisostearat, kaprylylglykol, fenoksyetanol, hexylenglykol, lecitin, ascorbylpalmitat, glycerylstearat, glyceryloleat, sitronsyre, tinnoksyd, Cl 77891, Cl 77491, Cl 77492, Cl 77499, Cl 15850, Cl 77077, Cl 19140

Min erfaring med ansikter Hot Pink Glam On Perfect Blush:

emballasje: Ytre dekselet er en sort farget emballasje. Alle detaljer skrives ut på den i en gylden skrifttype. Selve produktet kommer i en gjennomsiktig, rund plastbeholder. Det lukkes tett og føles ikke tungt i det hele tatt, så det er veldig reisevennlig. Imidlertid er det ikke noe speil eller applikator som tilbys. Emballasjen er gjennomsiktig, så det blir enkelt å identifisere om du har flere nyanser fra dette området.

Skygge: Blush er en myk rosa nyanse. Det ser mørkere ut i beholderen, men vises lettere når det faktisk blir brukt. Pigmenteringen er god, to swipes vil være mer enn nok. Også produktet er byggbart, slik at du kan få det ønskede utseendet uten noen kamp. Denne skyggen passer meg veldig bra.

Det ser veldig naturlig ut og gir et veldig vakkert utseende. Det er milde shimmers i det, som ikke er synlige på applikasjonen. Jeg liker virkelig hvordan det ser ut på ansiktet mitt. Skyggen passer til alle hudfarger, men på lettere hudtoner ser det ut til å være veldig naturlig.

Kvalitet og tekstur: Strukturen av rødmen er litt pulveraktig, men den beste delen er at det er knapt noen fallout. Produktet smelter som en drøm. Det er så mykt og forsiktig på huden at det ikke irriterer min akne. Jeg merket ikke noen negative effekter på huden min etter å ha brukt dette. Det er veldig behagelig å ha på seg. Det klamrer seg ikke til de tørre flekkene, eller er det for fet. Dette gjør den egnet til forskjellige hudtyper.

Stå i kraft: Blussens oppholdsstyrke er også bra. Det varer ca. 4-5 timer med en primer, hvorpå den begynner å falme og forsvinner helt etter litt mer tid. Jeg pleier å bruke den med en primer. Men en dag brukte jeg det uten primer, og jeg var sjokkert over å se at det var knapt noe produkt igjen i ansiktet mitt etter en time. Jeg trodde ikke at det skulle fade seg så fort uten en primer.

Pros av Faces Hot Pink Glam På Perfect Blush:

• Nydelig nyanse for alle hudtoner. • Veldig komfortabel. • Finmalet glans. • Lett blandbar. • Byggbar. • Passer alle hudtyper. • Rimelig.

Cons av Faces Hot Pink Glam På Perfect Blush:

• Ingen speil eller applikator. • Kan ikke brukes uten primer. • Oppholdsstyrke kunne vært bedre.

IMBB Rating: 4/5 Ville jeg tilbakekjøp / Anbefal Faces Hot Pink Glam On Perfect Blush? Jeg vil ikke tilbakekjøp det fordi denne kommer til å vare veldig lenge. Jeg anbefaler dette til alle som det er en rimelig og god rødme.

Faces Glam On Perfect Cinnamon Blush Ansikter Coral Pink Glam On Perfect Blush Faces Gold Dust Glam På Perfect Blush Faces Canada Cocktail Peach Perfect Blush Ansikter Glam On Lip Gloss 08 Deep Blush Elle 18 Color Pops Lipstick: Hot Pink Lakme Absolut Hot Pink Lip Tint Creme Våt n Wild Mega Siste Lip Color - Smokin Hot Pink NYX ES 96 Hot Pink Eyeshadow Batiste Stylist OOMPH Mine Låser XXL Volumespray - Hot Pink

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: