Hudtone: middels rettferdig Hudtype: kombinasjon, sensitiv, har en tendens til å tørke lett, akne er utsatt for Hudtekstur: ujevn, blemmer, akne arr, fregner

Hei alle sammen,

I dag er jeg her for å dele mine synspunkter på Charlotte Tilbury Hollywood Contour Wand i skyggen "Light", som er designet for lyse til middels hudtoner. Det er en sjokoladefarget, kremaktig konturformel som blander seg lett, hjelper med å definere og konturere ansiktsfunksjoner. Les videre for å vite mer om dette produktet.

Pris: £ 29 / - for 12 ml. Produktbeskrivelse: Hollywood-konturvegg i lys er den perfekte, lette, blandbare, byggbare formelen for å skape et godt konturert ansikt. Ta år med ditt utseende med denne fabelaktige konturveggen, perfekt for lette skinnede damer. Få nydelige skulpturerte megawatt kinnben øyeblikkelig. Enkel og nyskapende, ny til markedet pute applikator for å dispensere produktet jevnt, med blandbar formel. Behandlede pigmenter med god adherens og fargeuniformitet skaper skygger og definerer egenskaper for en naturlig overflate. Siloxaner skaper lett og tørr følelse ved påføring for enkel blanding. Ideell hvis du vil lage en byggbar, naturlig kontur.

Søknadstips: For å bruke, begynn med å suge i kinnbeinene og feie svampapplikatoren på hulene i en horisontal linje mot hårlinjen. Påfør i vertikale striper på sidene av nesen og sløyfen under, og bruk på sidene av pannen, templene og kjevelinjen. Avslutt ved å bruke på øyekroppen for å fake en dypere kontakt. Bruk deretter hollywood-teintbørsten til å smelte og bland alt i huden for en sømløs finish. Bruk denne konturstaven med Hollywood-skjønnhetslysstaven til en perfekt opplyst, skulpturert finish.

ingredienser: Aqua / Vann / Eau, cyklopentasiloksan, Isododekan, Glimmer, Cetyl Peg / Ppg-10/1 Dimetikon, Polyglyseryl-4 Diisostearat / Polyhydroksysterat / Sebakat, Trietylheksanoin, Fenylisopropyl Dimetikon, Glyserin, Silika, Hydrogenert Stivelse Hydrolysat, Disteardimonium Hectorit, Hydroksylacetat, Natrium Klorid, alkohol, 1,2-hexandiol, kaprylylglykol, trisodiumetylendiamin-disuksinat, Lindera Strychnifolia-rottextrakt, fenoksyetanol, etylheksylglyserin, [kan inneholde / peut Contenir (+/-): titandioxid (Ci 77891), jernoksid , Ci 77492, Ci 77499O).

Min erfaring med Charlotte Tilbury Hollywood Contour Wand:

Denne sjokolade-konturkrem kommer i pakning i et kvalitetsfarget metallfarget rør med en sjokoladefarget twister og en rosa-gullfarget hette. En svampapplikator er festet til twisteren. Twister må vrides for å åpne røret og du må presse røret lett for å klemme ut produktet. Etter hver bruk er det viktig å vri tilbake og lukke røret. Røret kommer pakket i en burgundy-farget pappkasse. Dette produktet kan betegnes som reisevennlig.

Jeg ville prøve Charlotte Tilbury konturvogn fra dagen den ble lansert, og til slutt kjøpte jeg den. Konturering er ikke min daglige kopp kake, men ja av og til, jeg elsker å konturere ansiktsfunksjonene mine. Charlotte Tilbury har introdusert to nyanser i "Hollywood Contour Wand" -området - lett til middels og middels til lys. Jeg plukket opp lett til middels for min moderat rettferdige hud, som er en sjokoladefarget nyanse. Denne fargen fungerer som en kontur for lyse, rettferdige og moderat rettferdige hudtoner. Det er en lett kremaktig formel. Det er verken klebrig eller fettete. Etter å ha skjult og anvendt fundament, begynner jeg å bruke denne formelen for å konturere ansiktsfunksjonene mine.

Formelen kan påføres direkte på huden ved hjelp av en svampapplikator. Jeg sveiper denne formelen i hule av mine kinnben, på mine templer, på pannen i nærheten av hårlinjen, på sidene av nesen min og løkken under, på min kjeve og under haken min. Det gjelder jevnt og jevnt, ingen tugging eller trekking. Føler ikke fettete eller oljete. Det må blandes. Jeg blander enten med fingrene eller min Bobbi Brown Full Coverage Face Brush eller min Color Me Pro-Edition applikator i Rose Gold. Blander lett og jevnt inn i huden, uten mye innsats. Det blir ikke tørket av mens du blander.

Skyggen kan bygges for å få ønsket effekt. Intensitet kan bygges ved ny bruk, avhengig av hudtonen og kravet. Hjelper med konturfasade funksjoner, noe som gir et slankere, konturert og skulpturelt utseende til ansiktet mitt. Det forårsaker ikke kviser eller tørker eller irriterer følsom hud. Pigmentering er ganske god og varig kraft er omtrent seks timer. Dette produktet kan brukes av alle hudtyper, men kan ikke kommentere de veldig fet og akne-utsatte hudtyper.

Pros av Charlotte Tilbury Hollywood Contour Wand:

 • Sjokoladefarget, lett, kremaktig konturformel.
 • Kan brukes av lys, rettferdig og moderat rettferdig hudtoner.
 • Formelen er blandbar og byggbar.
 • Konturer og hjelper til med å skape ansiktsfunksjoner.
 • Sponge applikator muliggjør enkel og jevn applikasjon.
 • Inneholder pigmenter med god adherens og fargeuniformitet som bidrar til å definere egenskaper for en naturlig finish.
 • God pigmentering.
 • Formelen varer i ca seks timer.
 • Kan brukes av sensitive hudtyper.
 • Føler ikke fettete eller klissete.
 • Tørker ikke, irriterer eller forårsaker breakouts.
 • Reisevennlig emballasje.

Ulemper med Charlotte Tilbury Hollywood Contour Wand:

 • Svampapplikatoren kan betegnes som uhygienisk, spesielt når den brukes direkte på huden.

Vil jeg anbefale Charlotte Tilbury Hollywood Contour Wand? Jeg anbefaler dette produktet til alle. Siden jeg ikke bruker det regelmessig, kan det vare lenge, så jeg ser ikke meg selv å kjøpe dette produktet igjen snart. IMBB Rating: 4/5

Charlotte Tilbury Eyeshadow Palette The Vintage Vamp Charlotte Tilbury Magic Night Cream Charlotte Tilbury Wonderglow Instant Soft-Focus Beauty Flash Primer Charlotte Tilbury Multi-Miracle Glow Cleanser Mask og Balm For Baby Soft Skin Colorbar 001 Hollywood Kiss Proof Lip Stain L'Oreal Professionnel Tecni Art Hollywood Waves Siren Waves Tarte Shape Tape Contour Concealer Milani Contour og Highlight Cream og Liquid Duo NYX HD Photogenic Concealer Wand

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: