Hei IMBBians,

Jeg snublet nylig på Holika Holika-merke når jeg var på jakt etter ansiktsvask på nettet. Å være en ivrig bruker av ansiktsmaskene bestemte jeg meg for å prøve. Jeg plukket opp to rensemidler fra serien og dagens gjennomgang handler om Holika Holika Daily Fresh Rice Cleansing Foam. Les videre for å få vite mer.

Pris og antall: € 5,95 for 150ml

Produktbeskrivelse: Skum er et effektivt verktøy for rensing av huden, fjerner hverdagens smuss, spor av sminke. Gir huden jevnhet, mykhet og friskhet, tetter ikke porene. Produktet inneholder risekstrakt, som gjør huden jevn, myk og silkeaktig. Ideell for tørr og aldrende hud. Rice ekstrakt fukter huden, aktiverer metabolske prosesser og glatter ut rynker. Produktene, utviklet på grunnlag av risekstrakt, er designet for å bekjempe for tidlig aldring, for å oppdatere og myke huden. Det gjenoppretter, nærer og forhindrer rynker. Mettet med aminosyrer og mineraler, gir risekstraktet huden den næringsstoffene den trenger og styrker beskyttelsesbarrieren. Den vanlige soapwort ekstrakt inneholder saponins, flavonglycosides. Har anti-inflammatorisk, antifungal og rensende effekt, forbedrer metabolismen av huden, bidrar til å myke tørr, utsatt for akne og irritert hud. Produktet er perfekt for de som lider av hudpigmentering.

ingredienser: Vann, Stearic Acid, Glycerin, Laurinsyre, Kaliumhydroksid, Myristinsyre, Glycerylstearat, PEG-100-Stearat, Kokamidopropylbetain, PEG-8, Polyquaternium-7, Polysorbat 20, Hydroksyetylcellulose, Natriumklorid, Rice Ferment Filtrate (Sake), Saponaria Officinalis Leaf Extract, Butylenglykol, 1,2-Hexandiol, Fenoksyetanol, Fragrance

Min erfaring med Holika Holika Daily Fresh Rice Cleansing Foam:

Produktet kommer i en hvit tube pakke med en crimson farget høydepunkter. Det er grunnleggende informasjon på baksiden, selv på engelsk som er bra. Produktet kommer forseglet som er flott. Det er en sabotasjeforsegling før du åpner røret og også et folieark på munnen. Du må ta av dette før bruk. Hetten fungerer som en flip cap og også som en skruehett. Luken lukkes med et klikk, og dette gjør det lettere å bære rundt. Pakken er ganske enkel og er reisevennlig.

Produktet har en myk tekstur og er skumaktig. Den er hvit i farge og har en mild duft. Det er ikke noe fancy, men det forstyrrer meg heller ikke! Konsistensen er tykk og dette minner meg om barberkrem. Jeg ventet at det skulle være et skummende produkt, men søknaden er ganske annerledes. Du må presse ut nødvendig mengde og deretter blande det med vann for å generere skum og deretter bruke det på ansiktet ditt. Jeg har vanligvis ikke så mye tålmodighet, og jeg pleier å gni den på fingrene mine og arbeide på halvskummet på ansiktet mitt, og når jeg prøver å skylle, kan jeg føle alt som bobler opp, og så gir jeg meg en massasje. Så, jeg gjør en rensing og massasje på en gang!

Produktet er ment for lysing og er et godt valg for personer som lider av pigmentering. Selv om jeg ikke har pigmentering, bestemte jeg meg for å prøve det, vi er indianere som er besatt av lysende produkter. Produktet skummer opp mye. Da jeg først brukte det, endte jeg med mye produkt på ansiktet mitt og måtte skylle så lenge. Du trenger produktet så stort som en fly, og det er mer enn nok. Dette får meg til å tro at jeg skal holde fast på dette i veldig lang tid! Når jeg renser av, kan jeg føle seg slemme, ren følelse på huden min. Jeg er vanligvis dis på slike produkter fordi de riper ut oljen fra huden og gjør den tørr. Men jeg var i for en overraskelse. Etter at jeg klappet ansiktet mitt med et håndkle ventet jeg i mer enn 15 minutter for å se om huden min skal bli skum og tørr. Men huden min hadde en fantastisk glans og det var veldig lyst.

Det var en følelse av friskhet på huden min. Det tørket ikke ut huden min heller, men etter ca. 15 minutter kunne jeg føle at huden min trengte fuktighet til å takle opp! Men jeg var ganske fornøyd med resultatene. Produktene renset porene og jeg kunne føle fantastiske resultater. Produktet har også gjort huden min myk og myk. Jeg hadde ingen breakouts. Produktet hevdes også å ha anti-aldersfordeler, men det er veldig tidlig for meg å kommentere det. Produktet er grusom, noe som er et annet pluss. Lysstyrken varer ikke veldig lang og er bare midlertidig etter at du har fått ansiktet i vasken. Jeg la også merke til at det ikke kontrollerer noen oljeproduksjon over dagen. Men jeg elsker absolutt dette produktet, og jeg er sikker på at jeg vil strekke opp alle varianter fra dette området. Så oppsummering

Fordeler av Holika Holika Daily Fresh Rice Cleansing Foam:

 • Travel-vennlig.
 • Forseglet pakke.
 • Litt produkt er nok for en god rensing og dermed gjør produktet vare lenger.
 • Gjør huden knirkende rent.
 • Legger til merkbar glans etter en ansiktsvask.
 • Oppfrisker huden fra innsiden.
 • Gjør huden veldig myk og glatt.
 • Tørker ikke ut huden.
 • Nærer huden.
 • Hevdet å forhindre rynker.
 • Ikke forårsaker noen breakouts.

Cons av Holika Holika Daily Fresh Rice Cleansing Skum:

 • Lysstyrken er kortvarig.
 • Kontrollerer ikke olje over hele dagen.

IMBB Rating: 5/5 Vil jeg anbefale eller tilbakekjøpe Holika Holika Daily Fresh Rice Cleansing Foam? Ja!

Holika Holika Daily Fresh Olive Cleansing Foam Holika Holika Pig Nose Clear Blackhead Steam Starter Holika Holika Pig-nese Klar Blackhead Peeling Massage Gel Holika Holika Smoothie Peeling Gel Berry Apple Holika Holika Aqua Petit Jelly BB Krem The Face Shop Rice Vann Bright Cleansing Foam Fordeler med ris vann for hud og hår 7 fantastiske måter å bruke risvann for vakker hud og nydelig hår Gjør-det-selv: Rens huden din med risvann, Grammel og Honey Face Pack Sebamed Clear Face Cleansing Foam Kama Ayurveda Sensitive Skin Cleansing Foam

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: