Hei jenter,

Jeg hadde kjøpt dette spesielle helbredende pulveret fra Mario Badescu for en stund siden og har brukt det lenge. For tiden har jeg ingen akne, men jeg har lidd med voksen akne på haken og kinnsiden i lang tid. Jeg har vært på en glykolsyrebasert ansiktsvask-rutine, men det er alltid noe som er å mattifisere fundamentet eller T-sonen. Ta en titt på dette rartet:

Produktbeskrivelse: Spesielt helbredende pulver av Mario Badescu er formulert for fet, urolig hud, dette milde pulveret hjelper til med å bekjempe t-soneskinn, avkjenne porene og balansere olje i huden. Pris: INR 1030

Hvordan å bruke: Påfør pulver til problemområder. Bruk hele dagen etter behov. Hvis produktet kommer i øynene, skyll det godt med vann; ikke gni øynene.

ingredienser: Talc, Bismuth Subgallate, Kaolin, Zinkoksid, Kalsiumkarbonat, Magnesiumkarbonat, Zinkstearat, Svovel.

Min erfaring med Mario Badescu Special Healing Powder:

Jeg har brukt mye løspulver og HD-pulver til sminke. Denne av Mario Badescu er en klasse fra hverandre. Dette kommer med en grønn fargetone til den, perfekt for å avbryte rødhet av akne eller brutte kapillærer. Jeg har litt rødhet mot kinnene mine, og det fungerer fint å avbryte det i ett lag. For det andre kommer dette i et stort badekar som vil vare i aldre.

Puffen i det er super rotete, da jeg mottok produktet, var det fullt opp til randen og pulveret spillte overalt. Så jeg overførte ekstra i en tom pott og har brukt en liten blandingsbørste for å påføre og gni den på de spesifikke områdene jeg trenger å mattifisere og dekke rødhet.

Pulveret føles sint. Det vil bare sitte på porene og ansiktshuden, det er tykt og sånn forvirker utseendet på porene mine, jeg elsker den følelsen. Pulveret må gni litt for å bli absorbert, ellers går det meste av huden bort fra huden. Pulveret kan gjøre huden din kakete og tykkere, og hvis den brukes for mye, kan det få deg til å se grønnaktig ut. 😛 Pulveret må være lett støvet på områder du tror du får tilstoppede porer. For meg er de åpne porene på kinden og midten av brynene mitt problemområde.

Dette mattes og blurs porene og holder oiliness i sjakk for 4 eller flere timer. Nå, når du kommer til bruk, la det ideelt sett sitte på huden direkte uten grunnlag for å fungere, men du kan bruke den over grunn som en støv og sette pulver lett. Det vil fungere. Jeg har lagt merke til mindre tilstoppede porer, og mer matt hud som ser ubrukt ut. Rødheten er også kansellert. Det gjør huden til å virke jevnere og huden føles roligere også. Det kjemper skinne som de hevder.

Samlet sett trenger jeg ikke å bekymre deg for at et pulver er tilstopping av porene mine, i stedet føles det motsatte. Dette vil gi deg en liten dekning, men noen ganger ser huden min ut for mat, i bilder.

Fordeler av Mario Badescu Special Healing Powder:

  • Decongests porer.
  • Holder huden matt og skinner fri for lenge.
  • Blurs porene.
  • Avbryter rødhet.
  • Setter grunnlag der huden din er utsatt for oljepåvirkning.

Cons av Mario Badescu Special Healing Pulver:

  • Tykkere, sitter bare på huden.
  • Bruk den med en liten børste for presis anvendelse.
  • Det blir super rotete med puffen.
  • Flyr overalt, selv i øynene mine.

Vil jeg anbefale / tilbakekjøp Mario Badescu Special Healing Powder? Dette er helt sikkert fantastisk. Mattifies, bekjemper porebelastning, skinner og setter grunnlaget til en grad. Jeg bekymrer meg mindre om at sminken min kommer inn i porene mine og tetter dem sammen med dette på.

Mario Badescu Cellufirm Drops Mario Badescus ansiktsspray med aloe, urter og rosenvann Mario Badescu Glycolic Acid Toner Mario Badescu Glycolic Foaming Cleanser Aztec Secret Indian Healing Clay Lotus Herbals PURESTAY Langvarig Face Powder-SPF 20 Chambor Rosetta Trinity All Over Face Powder

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Jul 11 2020