Det er ingen tvil om at akne er irriterende. Men du vet hva som er verre? Spotting akne rundt munnområdet, spesielt på leppene. Mange kvinner håndterer akne og kviser på eller rundt munnen. Denne typen akne ser ikke bare dårlig ut, men er også svært smertefullt siden huden på dette området er svært følsom. Her er syv måter som kan hjelpe deg med å behandle denne akne trygt.

1. Bruk benzoylperoksid

Benzoylperoksid er en anstendig og ideell behandling for å behandle akne rundt munnområdet og leppene. Benzoylperoksid anses å være svært effektiv på grunn av dets antibakterielle egenskaper. Vask av området med rent destillert vann og bruk et mykt håndkle for å tørke området. Ta nå en liten mengde gel og bruk den på det berørte området. Gjenta dette to ganger eller tre ganger om dagen for å bli kvitt akne helt.

2. Sitronsaft

Bruke sitronsaft å bli kvitt akne rundt munnen er et effektivt middel. Ta litt sitronsaft i en bolle og en bomullspinne. Nå rengjør området med kaldt vann og klapp tørr. Påfør sitronsaften med en bomullspinne på det berørte området og la det tørke. Når saften blir tørket, vask av med kaldt vann. På grunn av tilstedeværelsen av sitronsyre og antibakterielle egenskaper, kan sitroner behandle akne med letthet.

3. Neem og sitronpasta

Neem og sitronpasta kan vise seg å være effektiv når det gjelder å behandle akne rundt munnen og på leppene. Ta litt ferske vasket neemblader og lage en tykk pasta. Legg nå litt sitronsaft til denne limen og bruk på det berørte området. La blandingen tørke og vaske av med lunkent vann. Gjenta opptil to ganger om dagen til du ser gode resultater.

4. Damp

Dampbehandling kan bidra til å bli kvitt ansikts acne og akne rundt munnen. Dampbehandling er en av de mest effektive og rimelige behandlingene som kan kurere akne i løpet av få dager. Ta damp i rundt 20 minutter om dagen. Damp åpner porene i ansiktet, fjerner smuss og olje. Gjenta dette 3-4 ganger om dagen. Steaming hjelper ikke bare med å kurere akne, men gir deg også en feilfri og strålende hud.

5. Ice

Plasser en isbit på akne kan behandle den. Sett en serviett rundt iskuben og legg den forsiktig på akne. Hold den på i rundt 15 minutter og gjenta det flere ganger om dagen. Gjør det langsomt og forsiktig som du ikke trenger å bruke noe press på din akne.

6. Bør leppene dine

Børste leppene dine kan gi en positiv innvirkning, da det bidrar til å fjerne smuss og støv fra området, og dermed unngår risikoen for akne. Vi alle børster tennene våre, men det er også et must for å bli kvitt akne fra munnen.

7. Drikk mye vann

Vann er løsningen på de fleste helsemessige, hud- og hårrelaterte problemer. Du bør drikke vann for å behandle akne. Det hjelper å spyle ut giftstoffer fra kroppen, og dermed kutte risikoen for akne og kviser over ansiktet. Drikk rikelig med vann for å rense kroppen fra innsiden.

7 måter å klippe den fargede eyeliner uten å se GAUDY! 7 måter å lage svarte lepper rosa! Hvordan bli kvitt flekker fra silke klær En guide til salongbehandlinger for å bli kvitt Tan Multipurpose Face Pack for å bli kvitt soling, blackheads og ansiktshår Peter Thomas Roth Beta Hydroksyre 2% Akne Vask Rettsmidler for tørr hud rundt munnen Hemmelighet til My Pimple Free Skin

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: