Hei vakre damer,

Nå som høstsesongen er offisielt startet og det er et spørsmål om tid, blir nypen i luften ganske kald. Mens oljede skinnede skjønnheter gir et sukk av lettelse og til slutt kommer til å glede seg over deres ikke så tørre hud, ville alle mine tørre skinnede damer begynne å ha mareritt. Deres hud ligner de uttørkede ørkenene uten hydrering, Resultat? Aldrende hud, fine linjer, kjedelighet og ujevnhet; for ikke å nevne kake sminke. Dagens innlegg handler om den perfekte lagringsrutinen for tørr hud for å holde seg fuktig denne høst-vinteren.

Disse lagringsmetodene fungerer ved å velge riktig type produkter og balansere dem med hverandre for å øke effektiviteten. Så, i stedet for å slå opp tykke nattkrem, må du følge en trinnvis prosedyre for å få det beste ut av produktene dine. La meg gi deg et eksempel. Selv en sterk rose essens vil ikke være gunstig for din tørre hud hvis den er sprayet over et tykt, ugjennomtrengelig lag av nattkrem. Tommelfingerregelen er å sette de tynneste, minst viskøse (eller væskebaserte) og minst okklusive produktene på huden din, og bruk deretter de rikere ingrediensene.

1. Legg fuktighet:

Og med fukt betyr jeg ikke bare vann. Gi et skudd til naturlige essenser, som består av vann lastet med flere humectant ingredienser som glycerin. Ikke bare det gir den ønskede hydratiseringsdosen, men det forbereder også huden din slik at det blir lettere å trenge inn tyngre produkter. Drenk en bomullspute med fuktighetsgivende væske, dose huden din og la den lufttørke. Stol på meg, følelsen er veldig beroligende og forfriskende.

2. Gå videre til serum:

Etter den sjenerøse fuktighetssprengningen er det på tide å la huden din suge i herlighet. Ved nå vet du at serumene er svært lette og lett absorberes. Så, de er foretrukne kjøretøy for å levere aktive ingredienser i huden mest effektivt. Basert på dine hudbehov, velg et hydratiserende serum eller en reparerende. Pass på at du kjenner de sterke ingrediensene som finnes i nattserumet ditt som lipider, retinoler, ceramider, silikoner og glyserin.

3. Doser opp på vitamin C:

Bare i tilfelle du ikke vet, kan noen få dråper C-vitamin jobbe mirakler på huden din. Det lyser huden din, forbedrer tekstur og øker også den generelle helsen til hudceller. Den kraftige forbindelsen pakker i kraft i noen få dråper og kan helt omdanne tørr, flakket hud til strålende glødende.

4. rik mat for hud

Det siste skrittet er å slather opp en tykk, buttery nærende krem ​​som slukker tørsten i huden din og hjelper til med å gjenopprette mykhet.

Sist men ikke minst, for å holde tørr hud godt vedlikeholdt og fuktig, følg disse tre gyldne reglene:

• Ikke hopp over solkremet ditt:

Solkrem er den første forsvarslinjen mot solens stråler. Så selv om vinteren må du bruke et bredt spektrum UV-beskyttende middel. Hvis tørr hud bekymrer deg, bruk en UV-filtrerende dagkrem og legg den av med en god solkrem.

• Drikk masse vann: Det er den beste måten å hydrere huden din tross alt. • Bruk aldri såpe: Ikke vær fristet til å bruke såpe noensinne. Tørr hud trenger delikat rensing for å forhindre stretchiness og sagging hud. En ikke-døende rengjøringsmiddel som Himalaya Moisturizing Aloe Vera Face Wash er din beste innsats for å forsiktig rense huden din.

Skjønnhetsløsninger du bør følge for å få perfekt hud Gjøre opp for evig trinn 1 Skin Equalizer Redness Correcting Primer L'Oreal Summer Sienna Intelligent Color-Caressing Lip Balm 9 Winter Laying Essentials som hver kvinne bør eie Lakme Raspberry Lip Love Lip Care 10 Noter for jenter med akne og kvise-utsatt hud 9 Vinter hudpleie tips du kan ikke gi råd til frøken

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: