Hudton: Medium Oliven Hudtype: Oljig, følsom

Hei jenter!

Jeg har fått noen nye ting av Street Wear. I dag skal jeg vurdere en leppebalsam i skyggen Pink Pout. Da jeg la merke til denne i butikken, tok jeg det øyeblikkelig. La oss hoppe inn i anmeldelsen.

Pris: MRP - INR 150, men for tiden tilgjengelig for INR 135

Min erfaring med Street Wear Farge Rich Smoothies Lip Balm Pink Pout:

Street wear smoothies leppebalm kommer i en fin, skrapt papemballasje. Det ser veldig fint ut og alle detaljene er pent trykt på emballasjen. Jenta på emballasjen har den samme fargen på denne leppebalmen, som ser bra ut. Den faktiske leppebalmen kommer i et svart rør med samme utskrift. Vridmekanismen fungerer fint og vi får 4,2 g produkt som er definitivt bra i henhold til prisen. Jeg liker denne søte emballasjen.

Jeg er helt inn i rosa leppebalmer og denne skyggen ser ut som en dyp kirsebærrosa skygge i røret, men faktisk er det søtt en lysrosa nyanse med et snev av kirsebær når det påføres på leppene. Denne nyansen inneholder ingen glimmer og det gir nydelige fargete lepper. Skyggen ser veldig pen ut, men det er ikke superpigmentert. Det er ganske ren, men definitivt en veldig søt rosa til daglig bruk. Hvis du har pigmenterte lepper, kan den ikke dekke opp leppepigmenteringen din helt. Som jeg egentlig ikke har slike problemer, ser det bra ut på leppene mine.

Tekstur av denne leppebalmen er veldig glatt og det glir lett på leppene mine. Det gir en veldig saftig glans til mine lepper. Hvis jeg lager det opp, ser det glanset og skinnende ut. Det gir en sunn glød til mine lepper. Den inneholder shea smør og vitamin E som er gode ingredienser for en leppebalsam. Men leppebalmen føles ikke super fuktighetsgivende. Ja, det holder leppene myke og fuktige, men midten av leppene mine begynner å føle seg tørr etter noen timer.

Det føles aldri ujevn. Jeg har tørre lepper og det holder leppene mykt mykt. Leppene føles godt til fargen blinker vekk. Etter at fargen har falt bort, begynner mine lepper å føle litt tørr, men ikke for tørr. Den har en fin frisk lukt av mynte. Jeg elsker denne lukten, og det gir en kjølefølelse som forblir i 10-15 minutter etter søknaden.

Det forblir ikke veldig lenge på leppene mine. Hvis jeg ikke bruker noe, forblir det på i rundt 3 timer. Etter 2 timer farges fargen litt, men leppene mine ser fortsatt myke ut. Også fargen er ikke merkbar etter 3 timer. Det går helt bort etter et måltid, og så begynner mine lepper å føle seg tørre. Så dette leppebalsam krever hyppige reapplications.

I følge prisen er jeg glad for det, men det er så mange andre alternativer tilgjengelig i markedet. Det er ikke et godt alternativ for vintre eller for ekstremt tørre lepper. Det er en fin leppebalsam for somre, og fargen ser bra ut på meg.

Pros av Street Wear Farge Rich Smoothies Lip Balm Pink Pout:

• Fancy emballasje • Rimelig og lett tilgjengelig • Leveres med fire skyggealternativer • Rosa pout er en vakker lysrosa nyanse • Ikke inneholder skimmer • Glatt tekstur • Gir en lys, sunn glans til mine lepper • Hold leppene mine fuktige og myke • Minty duft • Inneholder SPF 10

Cons av Street Wear Farge Rich Smoothies Lip Balm Pink Pout:

• Gir ikke dyp fuktighet • Leppene blir tørre når fargen blir bort • Lavt forbli strøm • Overfører mye • Ingen ingrediensliste

IMBB Rating: 3.7/5

Ville jeg tilbakekjøpe / Anbefale Street Wear Color Rich Smoothies Lip Balm Pink Pout? Jeg er ikke sikker, men det er ganske gjennomsnittlig. Denne nyansen er fin og produktet er lommevennlig også.

Street Wear Color Rich Smoothies Lip Balm - Plum Pluck Street Wear Color Rich Megashine Lip Gloss - Kakao Love Review Street Wear Color Rich Megashine Lip Gloss - Maxi Mocha Review Streetwear Farge Rich Mega Shine Lip Gloss - Earthy Touch Street Wear Color Rich Mega Shine Lip Gloss - 06 Party Melo Street Wear Color Rich Megashine Lip Gloss - Coral Bliss Review Lakme Absolute Gloss Stylist - Pink Pout & Rust Crush Slank Makeup Pout Polsk SPF 15 I Rosa Cadillac 947 Disse tipsene vil gi deg Kylie Jenner Pout uten kirurgi

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: