Hei damer

Denne anmeldelsen er på La Maison de Senteurs Gardenia Rose Håndkrem. Jeg fant dette produktet i Marks and Spencer skjønnhetssalong i Mumbai. Jeg var overrasket over å se et bredt spekter av bad og kroppsprodukter, hudpleie og til og med kosmetikk. Å være usikker på hva du skal prøve - Jeg bestemte meg for å hente denne håndkrem. La oss se hvordan denne utførte.

Pris: INR 499 for 75ml

Produktbeskrivelse: Le Maison de Senteurs - Gardenia Rose - Håndkrem En nærende håndkrem blandet med rik shea-smør for å la hendene føle seg myke og glatte. Å bli nytes, delt og aldri glemt. En nærende håndkrem blandet med en delikat blomsterduft, inkludert oil of gardenia, for å roe og slappe av.

Laget i Eco-Factory, Ikke testet på dyr Parabenfri: Ja Alkoholfri: Ja Passer for vegetarianere og veganer Hudtype: Passer for alle hudtyper

emballasje: Produktet leveres pakket i et plastrør med flip cap. Den lille åpningen av røret tillater kontroll over produktet blir dispensert ut. Dette er et 75 ml rør (sammenlignet med 30 ml L'occitane reise rør). Imidlertid finner jeg det reisevennlig. Selve emballasjen er oppstyrfri. Flip-hetten er ganske tett at den ikke plutselig åpner seg opp i posen.

Min erfaring med Marks and Spencer La Maison de Senteurs Gardenia Rose Håndkrem:

Til referanse er min hudtype (unntatt for ansiktet mitt) ekstremt tørt. Å være en mor med 2 små, mine hender er evig inn og ut av vannet. Betydning, at de ikke bare mister fuktighet, jeg får sjelden tid til å stoppe og nære dem med en håndkrem. Så håndkrem er mer av en velvære når du går ut eller før du sover - hvis jeg kan mange å huske å bruke en.

Håndkremet er ekstremt lett. Selv om den inneholder sheasmør, er den veldig lett og sprer seg lett og blir absorbert raskt. Det gode er at det etterlater ingen rester bak. Jeg tror dette er viktig i dagens tid når du kanskje vil bruke dette raskt og fortsette med arbeid - som oftere enn ikke dreier seg om en datamaskin. Fettete, klissete fingre og hender er bare ikke et alternativ.

Kremet har en duft av myke, delikate roser som drar en stund før den løsner. Det er veldig beroligende og beroligende til sansene. På samme måte som lavendelkremet fra L'occitane - dette gir lett hydrering, som fungerer bra for det varme / fuktige været i Mumbai. Jeg tror produktet skal fungere veldig bra for de profesjonelle. Røret er lett å bære, ikke for jazzy å ligge på skrivebordet ditt. Den har et anstendig prispunkt og blir absorbert raskt uten å etterlate noen rester.

For å oppsummere dette for deg -

Pros av Marks and Spencer La Maison de Senteurs Gardenia Rose Håndkrem:

• Ekstremt lett • Absorberer raskt • Sprer seg lett • Ingen hvit støping i det hele tatt • Ingen tegn på greasiness eller rester igjen • Ikke flekker • Har en nydelig, beroligende duft av myke og delikate roser

Cons of Marks and Spencer La Maison de Senteurs Gardenia Rose Håndkrem:

• Ingenting egentlig

IMBB Rating: 4.5/5

Jeg likte dette produktet fra M & S. Jeg har ikke noe imot å plukke opp dette igjen. Det fungerer ganske bra og merker nesten alle boksene for meg. Er det en må-ha? Ikke egentlig. Men hvis du kjøper det, vil du ikke angre på det heller.

Marks and Spencer Floral Collection Gardeners 'Basil & Citron Intensive Hand Balm Marks and Spencer Autograph Blush Eau De Toilette Marks and Spencer Fresh Aloe Vera fuktighetsgivende hånd og neglelak Marker og Spencer Formula Advanced Illumin ATP 1 Minute Facial Marks & Spencer Magnolia Hand & Nail Cream Kroppshandelen White Gardenia Body Mist Estee Lauder Private Collection Tuberose Gardenia Eau de Parfum Coloressence 75 Forever Rose Mesmerizing Lip Color Lakmé Absolute Rose Bloom Sculpt Studio Hi-Definition Matte Lipstick Kroppsbutikken Wild Rose Hand Cream

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: